Direktna i ubrzana prijava na sveučilišta u inozemstvu

                                                       SPLIT                                 ZAGREB
                                                       28. lipnja 2017.               29. lipnja 2017
                                                       Klub mladih Split          Hotel Westin
                                                       16:00 – 20:00                   12:00 – 16:00
Besplatno sudjelovanje na događaju kojeg organizira agencija Integral Edukacijski Programi u suradnji sa sveučilištima Coventry University iz Velike Britanije i HZ University of Applied Sciences iz Nizozemske.

Ako pohađaš četvrti razred srednje škole, ili si na zadnjoj godini preddiplomskog studija, pozivamo te u hotel Westin u Zagrebu da se prijaviš na jedno ta dva sveučilišta, te u Klub mladih Split gdje se možeš prijaviti na sveučilište Coventry! Osim što ćeš se u Westinu i u Klubu mladih Split moći direktno prijaviti na preddiplomske i diplomske programe - odmah ćeš dobiti i odgovor od sveučilišta na prijavu – bila to uvjetna ili bezuvjetna ponuda.
Dođi i razgovaraj s predstavnicima tih sveučilišta koja će u Hrvatskoj provoditi tzv. Clearing proces. To znači da se još uvijek možeš prijaviti za studij u inozemstvu jer je na studijima ostalo još slobodnih mjesta u većini područja – isključujući medicine, veterinu i stomatologiju.
Sve što trebaš napraviti jest položiti većinu ispita do tada, doći na događaj, pripremiti dokumente te razgovarati direktno sa sveučilištem na koje se želiš prijaviti.

Ukoliko ne možeš doći ni na jedan event osobno, organizirat će se i Skype intervjui za vrijeme Clearinga u Splitu s predstavnikom Coventry sveučilišta, 28. lipnja od 16:00-20:00.

Upoznat ćeš sveučilišta:

Kako bi na licu mjesta sveučilište moglo prihvatiti tvoju prijavu, trebaju ti samo sljedeći dokumenti:

ZA PREDDIPLOMSKI STUDIJ (nakon srednje škole):

  • Rezultati državne mature (original i prijevod na engleski jezik) i/ili svjedodžbe iz srednje škole (original i prijevod na engleski jezik)*

  • Certifikat znanja engleskog jezika (IELTS Academic, TOEFL, CAE)**

ZA DIPLOMSKI STUDIJ I MBA:

  • Prijepis ocjena s preddiplomskog studija (na engleskom jeziku)***

  • Certifikat znanja engleskog jezika (IELTS Academic, TOEFL, CAE)

*Nemaš prijevode? Mi ćemo ti ih napraviti za jedan dan!

**Nemaš certifikat znanja engleskog jezika? Ne brini, postoje razne alternative!

***Još uvijek nemaš diplomu preddiplomskog studija? Većina sveučilišta će ti dati datum do kojeg im to moraš poslati te ćeš imati vremena diplomirati i u rujnu, dovoljan je prijepis ocjena za prijavu

Događaj je organiziran na način da se provode intervjui direktno sa sveučilištima gdje svaki kandidat ima 15 minuta za razgovor s predstavnikom sveučilišta na koje se želi prijaviti. Organiziranje intervjua će biti unaprijed određeno i svaki će kandidat dobiti obavijest i raspored 2 dana prije samog događaja. Oni koji ne mogu tada doći u Zagreb ili Split, mogu odraditi intervjue preko Skypea.

Ukoliko nam se ne možeš pridružiti na samom događaju, dokumente nam možeš poslati najkasnije do 26. lipnja, do 14 sati, tako da ih možemo isprintati i pripremiti za intervjue. Ako ne možeš do tada poslati tražene dokumente, nema problema, možemo ih isprintati i direktno u Westinu ili Klubu mladih Split tijekom događaja.

Za one kandidate koji trebaju pomoć u odabiru sveučilišta ili studijskog programa, ili se jednostavno žele pripremiti ranije, mogu nas kontaktirati i mi ćemo im pomoći u odabiru. Bilo da se radi o savjetima kako se predstaviti sveučilištima na najbolji način, ili koja pitanja postaviti, mi smo na usluzi kako bi pružili sve potrebne informacije.

Ovaj događaj te usluge savjetovanja i obrazovne usluge koje nudi Integral Edukacijski Programi su potpuno BESPLATNI!

 

Nakon što ispuniš online prijavnicu za događaj, jedan od naših obrazovnih savjetnika će ti se javiti te proći s tobom daljnje korake.

Kneza Mihaila 17/II (Spasićev prolaz, 2. sprat) 11000 Beograd

t: +381 11 401 0227 , +381 11 401 0228

e-mail: info@integraledu.rs

 

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2018, INTEGRAL GROUP