Ukoliko želiš u potpunosti razumjeti digitalni marketing toliko da možeš zaraditi baveći se s njim u budućnosti – ili želiš samo proći kroz zadatke dođi na radionicu o diplomskom studiju u UK koju vodi profesor Alan Charlesworth sa Sveučilišta Sunderland.

Alan Charlesworth je predavač kolegija iz internetskog marketinga na preddiplomskim i diplomskim studijima te podučava strategiju marketinga na diplomskim studijima.

Alan je uključen u sve sfere tzv. 'digitalnog marketinga' kao konzultant i profesor od 1996. godine  te je objavio velik broj uspješnih knjiga na tu temu. Knjige poput 'The Digital Revolution', 'Internet Marketing: A Practical Approach' i 'Online Marketing: A Customer-Led Approach'. Njegove knjige su prodavane diljem svijeta te su prevedene na brojne jezike među kojima su npr. njemački i portugalski. Alan vodi i popularnu web stranicu o e-marketingu na kojoj se može pronaći više informacija o njegovim istraživanjima i knjigama u toj domeni. Web stranicu redovito prate posjetitelji iz 150 zemalja diljem svijeta.

Kneza Mihaila 17/II (Spasićev prolaz, 2. sprat) 11000 Beograd

t: +381 11 401 0227 , +381 11 401 0228

e-mail: info@integraledu.rs

 

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2018, INTEGRAL GROUP