Sveučilište Coventry je moderno sveučilište okrenuto budućnosti s dugom tradicijom u pružanju kvalitetnog visokog obrazovanja i fokusom na primijenjenim istraživanjima.

Studenti uživaju u vrhunskoj opremi i objektima u svim akademskim disciplinama uključujući zdravstvo i dizajn, među tom opremom najviše se ističu inženjerski laboratoriji, računalni centri, studij za umjetničke aktivnosti. Sveučilište je izabrano za domaćina više britanskih nacionalnih centara za izvrsnost u podučavanju i učenju što im je dodatno omogućilo investiranje znatnih iznosa u studije zdravstva, dizajna i matematike.

Kampus u centru grada kontinuirano se razvija i unaprjeđuje, a sveučilište ima planove za dodatne investicije u narednih nekoliko godina.

Putem suradnje i povezanosti s vodećim kompanijama i organizacijama javnog i neprofitnog sektora, Coventryjevi studenti u mogućnosti su sudjelovati u projektima i pružaju im se razne druge prilike koje poboljšavaju njihovu zapošljivost nakon što diplomiraju.

IntegralEdu i Coventry University predstavljaju: 
Mogućnosti za zajam, stipendije i rad za hrvatske studente u UK!

Kada: 26. travnja u 18 sati

Gdje: ured IntegralEdu, Pierottijeva 5, Zagreb

Dođi na naše predavanje posvećeno mogućnostima financiranja hrvatskih studenata u Velikoj Britaniji (zajmovi, stipendije, ukinute radne dozvole) i saznaj sve što te zanima o diplomskim studijima u UK. Na predavanju ćeš upoznati predstavnika sa Sveučilišta Coventry koji će ti iz prve ruke moći reći više i o praksama tijekom i nakon fakulteta, zapošljivosti te naravno sve o mogućnostima financiranja diplomskih studija na Sveučilištu Coventry.

Svi studenti koji su zainteresirani za studij na Sveučilištu Coventry mogu besplatno pristupiti provjeri razine znanja engleskog jezika u Zagrebu, 26. travnja prema rasporedu koji će im se emailom javiti. Studenti koji uspješno polože ispit, neće trebati polagati druge certificirane provjere engleskog jezika poput IELTS-a ukoliko se prijavljuju na neki od studija Sveučilišta Coventry kojeg bi započeli u rujnu 2018. godine. Prijava za pristupanje ispitu je obavezna i trebaš se najkasnije prijaviti do 24. travnja, a mi ćemo ti se povratno javiti kako bi potvrdili tvoje mjesto i vrijeme polaganja ispita. Ispit se sastoji od direktnog intervjua s predstavnikom sveučilišta i traje 20 minuta.

Diplomski studij na Coventry sveučilištu:
Aerospace Engineering
Business and Finance
Biomedical Science
Civil Engineering
Communication, Culture and Media
Forensic Computing
Global Journalism
Global Finance
Graphic Design
Human Resources Mgmt.
International Law
International Business Mgmt.
Interior Design
Investment Management
Marketing Management
Molecular Biology
Psychology
Oil and Gas Management
Sport Management

Show More

Kneza Mihaila 17/II (Spasićev prolaz, 2. sprat) 11000 Beograd

e-mail: info@integraledu.rs

t: +381 11 401 0227 , +381 11 401 0228

Dostupni smo za konsultacije putem vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2020, INTEGRAL GROUP