Nova vrsta poslovne škole

Za nove, mlade generacije. Svijet se mijenja, a većina poslovnih škola se ne mijenja. Hult je drugačiji.
 

Studiraj u nekoliko najutjecajnijih svjetskih metropola, uključujući Boston, San Francisco, London, Dubai, New York i Šangaj.

Osnovana 1964. godine, HULT je prestižna poslovna škola rangirana među najboljih 50 poslovnih škola na svijetu. Časopis Economist koji svake godine izdaje revidiranu top listu najboljih poslovnih škola svijeta, proglasio je HULT kao poslovnom školom u kojoj se dobije najbolji omjer kvalitete i visine školarine. To priznanje potvrda je napora koje HULT već desetljećima ulaže u pružanje najkvalitetnijih studija koji su orijentirani na praksu u području poslovnog upravljanja poput računovodstva, marketinga, operativnog managementa i upravljanja ljudskim resursima.

HULT je prva globalna poslovna škola s kampusima u Bostonu, San Franciscu, Londonu, Dubaiju i Šangaju, a okuplja ljude, kulture i ideje iz cijelog svijeta. Tijekom studija potiče se osobni razvoj, intelektualna integracija i angažman s lokalnim zajednicama. Na ovoj poslovnoj školi studiraju studenti iz više od 80 zemalja svjeta, a danas ima veliku mrežu bivših studenta - alumnija - koji su neophodni za daljni razvoj i vezu u poslovnom svijetu. Među njihovim studijskim programima su preddiplomski i diplomski te MBA studiji, a profesori su neki od najpoznatijih svjetskih znanstvenika kao i uspješni poslovni ljudi.

Diplomski studijski programi

International business

Stekni sveobuhvatno razumijevanje svih područja međunarodnog poslovanja i ostvari globalnu karijeru.

Trajanje: Jedna cijela godina redovnog studija (12 mjeseci)

Iskustvo: Za osobe koje su nedavno diplomirali ili za osobe s manje od 3 godine radnog iskustva 

Mjesto studiranja: Studiraj na bilo koja 3 od 6 ponuđenih kampusa

​Finance

Ostvari globalnu karijeru unutar financijskog odjela multinacionalnih kompanija.

Trajanje: Jedna cijela godina redovnog studija (12 mjeseci)

Iskustvo: Za osobe koje su nedavno diplomirali ili za osobe s manje od 3 godine radnog iskustva 

Mjesto studiranja: Započni svoj studij u Bostonu, te odaberi koje izborne kolegije želiš pohađati u Londonu i New Yorku

Business Statistics

Stekni znanje o tome kako utjecati na poslovne odluke primjenom statističkog zaključivanja i predviđanja, korištenjem statističkih metoda u analizi poslovanja.

Trajanje: Jedna cijela godina redovnog studija (12 mjeseci)

Iskustvo: Za osobe koje su nedavno diplomirale ili za osobe s manje od tri godine radnog iskustva

Mjesto studiranja: San Francisco

Master of Disruptive Innovation

Nakon što studenti diplomiraju Master of International Business ili neki od MBA programa, mogu se dalje specijalizirati, i to Masterom of Distruptive Innovation ukoliko se žele opredijeliti za područje u kojem će donositi odluke kroz uvođenje novih tehnologija. Ovaj je studij dio studijskog programa u kojem se dobiju dvije diplome nakon završetka.

Trajanje: Šest do devet mjeseci redovnog studija, ubrzani studij

Iskustvo: Ovaj je studij namijenjen osobama koje su nedavno diplomirale ili za osobe s manje od 3 godine radnog iskustva koje su završile Hultov diplomski studij Master of International Business.

Mjesto studiranja: San Francisco

Master of International Banking

Nakon što studenti diplomiraju Master of International Business ili neki od MBA programa, mogu se dalje specijalizirati u upravljanju imovinom, međunarodnom trgovinom i upravljanju fondovima tijekom diplomskog studija Master of International Banking koji je dio studijskog programa u kojem se dobiju dvije diplome nakon završetka.

Trajanje: Šest do devet mjeseci redovnog studija, ubrzani studij

Iskustvo: Ovaj je studij namijenjen osobama koje su završile MBA na Hultu ili Hultov diplomski studij Master of International Business.

Mjesto studiranja: Boston

International Marketing

Ostvari globalnu karijeru u marketingu.

 

Trajanje: Jedna cijela godina redovnog studija (12 mjeseci)

Iskustvo: Za osobe koje su nedavno diplomirali ili za osobe s manje od 3 godine radnog iskustva 

Mjesto studiranja: Započni svoj studij u Bostonu ili Londonu, a izborne kolegije pohađaj na nekom od naših 6 kampusa prema vlastitom izboru 

Studenti iz Hrvatske imaju se priliku prijaviti na jednu od brojnih stipendija. Prijavnica za stipendiju šalje se  odvojeno od zahtjeva za upis na studij, a potrebno je poslati još i esej na određenu temu od 750 riječi. Stipendije variraju, ali uglavnom se radi o umanjivnju školarine od 30 do 40%.

Rok za prijavu na diplomske studije je 26. ožujka 2017.

Prijavi se odmah!

Hultov program Cjeloživotnih prilika za učenje (Lifelong Learning Opportunities) daje mogućnost svim bivšim studentima Hulta za konstantno učenje i razvijanje jer putem tog programa svi bivši studenti mogu odslušati jedan predmet godišnje samo uz plaćanje male naknade za prijavu. Hult nudi studije u sedam svjetskih metropola: Dubaiju, Šangaju, Londonu, San Franciscu, Bostonu, New Yorku i Ashridgeu u UK. 2016. godine više od 350 Hultovih bivših studenata je iskoristilo priliku sudjelovanja u programu Cjeloživotnih prilika za učenje. 

Gabriella Krichevsky, Master of International Business, diplomirala 2015. godine

Unutar programa Life Long Learning pohađala je predmet: Solutions Marketing na kampusu u New Yorku

“After graduating from the Hult London campus last year, I moved to New York and started working for a market research company. You have to really hustle here, taking the Solutions Marketing elective allowed me to add to my skill set and market offerings.”  

Kneza Mihaila 17/II (Spasićev prolaz, 2. sprat) 11000 Beograd

e-mail: info@integraledu.rs

t: +381 11 401 0227 , +381 11 401 0228

Dostupni smo za konsultacije putem vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2020, INTEGRAL GROUP