Coventry University dolazi u Beograd 20. novembra!

November 13, 2018

 

 

 

 

Ove godine predstavnica vrhunskog engleskog univerziteta Coventry University dolazi u Beograd! U utorak 20. novembra održaće prezentaciju u prostoru Impact Hub Beograd, u terminu od 18 do 19 sati.

 

Mesta za prezentaciju su ograničena, pa rezervišite svoje na vreme - ovde:

 

 

Prijavite se sada! >>

 

Dozvoli da ti ukratko predstavimo ovaj vrhunski univerzitet i kažemo više informacija o njemu. Od 1843. Univerzitet Koventri pokušava da nadahne sve svoje studente u njihovom razvoju i pronalasku odgovarajuće karijere, a ove godine proslaviće i 175 godina održavanja nastave. Ali razloga zašto je uzbudljivo biti student na Univerzitetu Koventri mnogo je više...


Zašto Coventry University?


97% studenata pronađe posao u periodu od 6 meseci nakon završetka studija. 
Univerzitetski Centar za zapošljavanje i razvoj karijera predano radi na osiguravanju studentskih praksi i letnjih staževa studentima kako bi se oni još bolje pripremili za uspešnu karijeru i kasnije istakli na tržištu rada. Univerzitet usko sarađuje i s nekim od vodećih svetskih organizacija i kompanija - Jaguar Land Rover, GE Aviation, PwC, DHL i Intel samo su neki od poslodavaca koji su poslednjih godina zaposlili njegove studente nakon završetka studija.


• Vrhunski je britanski univerzitet već 7 godina. Njegovi studenti prioritet su u svakom pogledu i u svemu što rade – univerzitet se trudi i želi da učini sve kako bi njegovi studenti uvideli da im se investicija isplatila.


• Nudi kvalitetno okruženje za učenje. Svoje resurse uvek iznova ulaže u svoje univerzitetske objekte i kampus kako bi studentima omogućio najsavremenije sadržaje, potpuno nove prostore za učenje i najmoderniju tehnologiju. Razlog tome je što univerzitet smatra da je inovativnost ključna za ono što on radi.


• Proglašen je Univerzitetom godine na osnovu studentskog iskustva. Uvek je usredsređen na pružanje odgovarajuće podrške studentima - slušajući njihove povratne informacije, univerzitet  studentima želi da osigura da vreme provedeno na Koventriju najbolje i maksimalno iskoriste!


• Nudi studiranje u dinamičnom i zanimljivom gradu. Studiraćete u gradu koji je proglašen Evropskim gradom sporta 2019. godine i Gradom kulture Velike Britanije 2021. godine. Jedva čekamo da vidimo kakve će nam nove mogućnosti i izazove pružiti ove titule!

 

Kvalitetno podučavanje, usredsređenost na buduće zapošljavanje, snažne veze sa industrijom i inovativan pristup nastavi i učenju načela su ovog univerziteta i neke od najvažnijih stvari koje on želi da ponudi svojim studentima. Posvećen je investiranju u budućnost svojih studenata i želi da im pruži idealno okruženje i podršku pri učenju i razvoju veština pomoću kojih će promeniti svoj život tokom studija, kao i nakon njihovog završetka.

 

Mesta za prezentaciju su ograničena, pa rezervišite svoje na vreme - ovde:

 

Prijavite se sada! >>

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Istaknute Objave

EDUfair 2020 - 6. i 7. mart. Najbolji srpski i inostrani fakulteti će na sajmu davati akademske savete svim posetiocima!

February 14, 2020

1/2
Please reload

Najnovije Objave