Provedite svoj letnji raspust u „Vrtu Engleske“. Rezervišite svoje mesto SADA!

May 7, 2019

 

Earlscliffe nudi specijalizovane rezidencijalne kurseve engleskog jezika i akademsku pripremu za decu uzrasta od 8 do 17 godina. Sedište mu je u Folkestonu, u okrugu Kent, „Engleskom vrtu“, blizu Londona i londonskih aerodroma. Earlscliffe se nalazi na obali i tokom vedrih dana možete čak videti Francusku!

 

Još od 2002, Earlscliffe organizuje kurseve za mlade iz celog sveta, sa namerom da dođu i zajedno uče engleski u Engleskoj i iskoriste priliku da nauče nešto o drugim kulturama. Studenti imaju mogućnost izbora raznih stimulativnih kurseva za tinejdžere, koji se održavaju od početka jula do sredine avgusta.

 

Jedna od mnogih prednosti koju donosi Earlscliffe jeste personalizovana usluga – od prvog ostvarenog kontakta, do oproštajne žurke nakon završetka kursa. Oni ne iznajmljuju prostor u drugim školama ili upravljaju lancem letnjih centara – oni se fokusiraju na visoko kvalitetne programe u jednoj školi – samo u sopstvenoj.

 

Ovaj opšti kurs engleskog jezika u Earlscliffe je motivišuć, interaktivan i jedinstven. Maksimalan broj učenika je dvanaest. Opšti engleski je dizajniran ne samo da unapredi znanje jezika, već i da učini to koristeći UNESCO-va “Četiri stuba učenja”: učiti znati, učiti učiniti, učiti biti i učiti živeti zajedno. Istraživajući i diskutivajući o opštim temama, koristeći različite metode, studenti unapređuju sve četiri jezičke veštine (slušanje, govor, čitanje i pisanje), veštine kritičkog mišljenja, kao i veštine samostalnog i timskog učenja. Opšte teme će proširiti njihova znanja iz raznih oblasti, od istorije Glastonburija, preko klimatskih promena i prava dece migranata, do blogovanja, zdravog života i mode. Earlscliffe globalni kurs engleskog jezika je zaista “globalan” u svakom smislu te reči.

 

Ukoliko se i dalje pitate da li je Earlscliffe letnji jezički program pravi program za Vas ili Vaše dete, možda će Vam glavne prednosti ovog programa pomoći da se odlučite:

  • Lekcije engleskog jezika

  • Lekcije akademskih oblasti

  • Sportske i kulturne aktivnosti

  • Visokokvalitni smeštajni kapaciteti

  • Mogućnost polaganja IELTS testa

  • Potpuna integracija

  • Može se kombinovati sa drugim letnjim kursevima, npr. Global English, Mini-MBA™, Uni -Prep

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da rezervišete svoje letovanje, ne oklevajte da se prijavite ovde: https://confirmsubscription.com/h/j/982D9289B913FB77

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Istaknute Objave

EDUfair 2020 - 6. i 7. mart. Najbolji srpski i inostrani fakulteti će na sajmu davati akademske savete svim posetiocima!

February 14, 2020

1/2
Please reload

Najnovije Objave