Pravo na rad za sve srpske studente studente nakon završetka studija u Velikoj Britaniji!

September 13, 2019

 

Britanska vlada je donela promene u svojoj politici prema internacionalnim studentima i odlučila da će nova PSW visa biti dostupna svima koji uspešno završe osnovne ili post-diplomske studije na univerzitetima u ovoj državi. Vreme trajanja ove radne vize je dve godine.

 

Odlučeno je da neće biti ograničenja u broju aplikacija za ovu radnu vizu, a svi diplomci imaće pravo da rade i traže poslove na svim nivoima, bez obzira na obrazovanje. Važno je napomenuti da se ova odluka odnosi na sve buduće studente i da će se aktivno primenjivati od akademske 2020/21 godine.

 

Ukoliko planirate studije u Velikoj Britaniji, Integral Edu vam može pronaći akademski program po želji, pomoći oko prikupljanja dokumentacije, procesa prijave na fakultet, dobijanja vize, nalaženja smeštaja, avio karata i svih drugih praktičnih stvari koje su deo odlaska na studije u inostranstvo.

 

Za više informacija pozovite nas na 011 401 0227 ili nam pišite na info@integraledu.rs

 

👉Prijave na sve naše partnerske univerzitete potpuno su besplatne -master studije, osnovne studije, MBA, stipendije za studiranje u inostranstvu! 

 

 

<<Prijavite se za besplatno savetovanje! >>

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Istaknute Objave

EDUfair 2020 - 6. i 7. mart. Najbolji srpski i inostrani fakulteti će na sajmu davati akademske savete svim posetiocima!

February 14, 2020

1/2
Please reload

Najnovije Objave