Univerzitet Essex u Beogradu!

October 29, 2019

 

 

 

 

University of Essex je državni istraživački univerzitet u Engleskoj, osnovan 1963. godine. Pripada jednom od sedam originalnih „plate glass universities“, termin koji se odnosi na moderan arhitektonski dizajn. Sastoji se iz tri fakulteta – Fakultet humanističkih nauka, fakultet društvenih nauka i fakultet za nauku i zdravstvo. Univerzitet je ponosan na svoju istraživačku reputaciju – prema „Research Excellence Framework“ Essex spada u top 20 u Velikoj Britaniji, a mnogi programi se nalaze među najboljima u zemlji.

 

Evo nekoliko razloga zašto bi trebalo da odaberete Essex univerzitet za svoje buduće studije:

 

  • Times Higher Education Awards“ je proglasio Essex za univerzitet godine u Novembru 2018. godine

  • Univerzitet ima Gold status prema „Teaching Excellence Framework“

  • Studenti iz više od 140 zemalja sveta (od ukupnog broja studenata trećinu čine međunarodni studenti)

  • Odlična lokacija – Colchester se nalazi na manje od sat vremena vozom od Londona

  • Akademska podrška – studenti dobijaju punu podršku na svim nivoima. Od dobrodošlice, preko aktivne podrške tokom samih studija, članstva u studentskim unijama, „Study Abroad“ tima, do podrške nakon završetka studija

 

Integral Edu vam pruža mogućnost da razgovarate direktno sa predstavnikom univerziteta i dobijete korisne informacije iz prve ruke. Mr. Perry James će biti tu da odgovori na sva vaša pitanja. Dođite u našu kancelariju 6. novembra od 14.30 do 18.00 časova i ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

 

 

<< PRIJAVITE SE OVDE! >>

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Istaknute Objave

EDUfair 2020 - 6. i 7. mart. Najbolji srpski i inostrani fakulteti će na sajmu davati akademske savete svim posetiocima!

February 14, 2020

1/2
Please reload

Najnovije Objave