EDUfair 2020 - 6. i 7. mart. Najbolji srpski i inostrani fakulteti će na sajmu davati akademske savete svim posetiocima!

February 14, 2020

 

 

EDUfair 2020 - Obrazovanje po tvojoj meri!

 

 

EDUfair je jedan od najvećih savetodavnih projekata u Srbiji i regionu koji predstavlja najnovije trendove u oblasti obrazovanja. Misija našeg tima je da pruži profesionalnu perspektivu i realizaciju svakom studentu koji je zainteresovan za razvoj obrazovanja - od  ličnog studijskog programa do profesionalne realizacije i stažiranja. U proteklih 16 godina upešno smo pružili besplatne obrazovne, konsultantske usluge, koje inspirišu mlade ljude da nastave svoje obrazovanje i ispune svoje želje tokom  karijere.

 

U ovogodišnjem izdanju EDUfair-a, predstaviće se preko 90 univerziteta, srednjih škola i privatnih internata iz Srbije, Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Kanade, Slovenije, Češke, Luksemburga, Italije, Slovačke, Francuske, Austrije, Grčke, Španije i Hrvatske.

 

Univerzitet u Beorgradu će se ove godine u rekordnom broju, sa čak 22 fakulteta, predstaviti na EDUfair-u. 

 

Zašto bi obavezno trebalo posetiti EDUfair- 2020?

 

  • Preko 45 najboljih srpskih fakulteta i visokoobrazovnih institucija

  • Preko 40 prestižnih internata i univerziteta iz 13 različitih zemalja

  • Info centar Integral Edu - direktne aplikacije i stipendije

  • Sjajni popusti na različite edukativne programe – do 10% popusta na odabrane kurseve

  • Testovi profesionalne orijentacije

  • Panel diskusije sa psihologom za roditelje  

     

Posvećeni smo ne samo oblastima individualnog obrazovnog savetovanja i podrške karijernoj orijentaciji, već i različitim mogućnostima izbora obrazovnih institucija u Srbiji ili inostranstvu. Usešno smo uspeli da  uspostavimo partnerstva sa visoko dokazanim institucijama za srednje i visoko obrazovanje, centrima stranih jezika i obrazovnim organizacijama širom sveta.

 

Posetioci će imati priliku da ostvare sjajne popuste na različite obrazovne programe, cene letnjih kampova, kao i da prisustvuju brojnim prezentacijama edukativnog karaktera.

 

 

Uštedite vreme! Registrujte se onlajn i pogledajte celokupnu listu izlagača pre sajma >>

 

Preporučujemo da se prijavite onlajn što pre kako biste izbegli čekanje pri ulazu na EDUfair!

 

Na sajmu svakom studentu pružamo informacije o mogućnostima učenja i usavršavanja stranih jezika, kontinuiranom obrazovanju u srednjim školama i fakultetima, upisu na osnovne i master programe univerziteta širom sveta, te vrhunske MBA programe.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Istaknute Objave

EDUfair 2020 - 6. i 7. mart. Najbolji srpski i inostrani fakulteti će na sajmu davati akademske savete svim posetiocima!

February 14, 2020

1/2
Please reload

Najnovije Objave