TASIS LE CHATEAU des Enfants

Prvi američki jezični centar u Europi - TASIS, nudi 20% popusta isključivo za klijente Integrala u sklopu "Tjedna švicarskog obrazovanja."

Ako se prijavite do 19. siječnja možete uštedjeti i do 10,000 KN!

Le Chateau des Enfants je međunarodni ljetni kamp za djecu od 5-10 godina u kojem dijete može birati između tri jezika - engleskog, francuskog i talijanskog.

Ako je vaše dijete u dobi od 4,5 - 5 godina, roditelji mogli doći zajedno s djecom čiji program Day Camp završava u 15 sati. Sličan kamp je namijenjen za djecu u dobi od 6 do 10 godina koja mogu boraviti sa svojim roditeljima i pohađati školu od ponedjeljka do petka od 8:45 sati do 18 sati.

Oni koji su već odrasli mogu boraviti samostalno.

Nakon predavanja organizirana je nastava iz keramičarstva, plesa, umjetnosti, glazbe, kuhanja, plivanja, nogometa, odbojke, tenisa kao i izleti, sportski turniri, lov na blago te zabavni i večernji program.

Škola
Le Chateau des Enfants međunarodni je ljetni kamp koji se nalazi u Villi Belvedere i Tasisu. Polaznici od 6 godina koriste zgradu Focolare koja je udaljena 5 min hoda od glavne zgrade kampa. Svu nastavu i aktivnosti vode iskusni porfesionalci, u omjeru da je jedan učitelj odgovoran za 3 polaznika.


Ljetna nastava (7-10 godina)
Glavni jezik komunikacije u škoji je engleski. Nastava jezičnih tečajeva engleskog, francuskog i talijanskog održava se ujutro i popodne. Između nastave polaznici imaju slobodno vrijeme za zabavu i odmor, koje potiče maštu, razvija želju za istraživanjem i potiče kreativne i umjetničke interese djece. Na kraju tečaja, djeca izvode koncert za svoje roditelje.

Smještaj za polaznike ljetne nastave
Polaznici su smješteni u zgradi škole u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama. Kupaonica je zajednička na katu. Polaznici različitih nacionalnosti smješteni su skupa.


Dodatni moduli
Nakon završetka nastave, organizirane su dodatne, izvannastavne aktivnosti za polaznike kao što su: rad s keramikom, ples, umjetničke radionice, kazalište, udaraljke, pjevanje, osnove robotike, plivanje i drugi sportovi. Večernji zabavni program fokusiran je na timske igre i upoznavanje, te osnivanje novih prijateljstava kroz igre poput: potrage za blagom, noć Harry Pottera, karneval, i sl.​

Dnevni kamp (6-10 godina)
Program je pogodan za djecu koja će živjeti s roditeljima tijekom trajanja kampa, i pohađati kamp ponedjeljak - petak 8:30 - 18h.


Dnevni kamp (4.5 - 5 godina)
Aktivnosti za najmlađe polaznike počinju u 8:45 ujutro s nastavom u Belvedere zgradi, a zatim se nastavlja u dječjoj Focolare zgradi.​ 
Aktivnosti završavaju u 15h, a polaznicima je osiguran ručak i 2 užine. Polaznici također imaju organizirane aktivnosti i izlete, neke od njih su izgradnja pješčanih dvoraca, zabavne vodene akrivnosti, posjećivanje zološkog vrta i zabavni park Mini Switzerland.


Slobodno vrijeme
Ovisno o dobi polaznika, organizirane su razne zabavne aktivnosti za polaznike: pantomima, radionice za udaraljke, večeri Harry Pottera, talent show, večer igranja s kartama, potraga za blagom, sportska natjecanja, degustacija švicarskog sira i tematski, sladoledni tulumi.


Sport i izleti
Ovisno o dobi, polaznici mogu birati između odbojke, tenisa, nogometa i plivanja. Pored toga, ogranizirani su izleti brodom na Lugano jezerom, posjet srednjovjekovnim dvorcima u Bellizoni, sokolarstvu Locarno, posjet akvariju i tvornici čokolade.

Pogledajte kako polaznici provode svoje ljeto u TASIS Le Chateau des Enfants
(11-13 godina)

Ljetna nastava (7-10 godina)

Dnevni kamp: 4,5 -6 & 7-10 godina
Ljetna nastava: 7-10 godina
Smještaj: kampus
Nastava: 15 sati tjedno, engleski,
francuski ili talijanski

Dolazak: ovisno o početku nastave
Održava se: 24. lipnja - 12. kolovoza
Trajanje: 3 - 4 tjedna
Grupe: do 8 osoba

Naknada uključuje:

 • Smještaj na kampusu

 • 15 sati engleskog, francuskog ili talijanskog tjedno

 • Puni pansion za polaznike ljetne nastave, doručak,ručak i užinu za polaznike dnevnog kampa

 • Ispit za određivanje razine znanja, nastavne materijale, diplomu o završenom tečaju

 • Sportski i zabavni program, izleti

 • Korištenje školskih sadržaja, upotreba računala i interneta

 • Pranje odjeće polaznicima

 • Stalni nadzor polaznika

 • 24-satni telefon za hitne slučajeve

 • Osiguranje: zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgode*

 • Transfer od/do zračne luke Milano Malpensa ili Lugano između 8 i 17h (polaznici ljetne nastave) za putovanje prema unaprijed dogovorenim datumima

44,200 KN

35,400 KN

3 tjedna

22. srpnja – 11. kolovoza

54,300 KN

43,400 KN

4 tjedna

23. lipnja – 19. srpnja

Dnevni kamp (4,5-5 godina)

18,760 KN

15,000KN

3 tjedna

22. srpnja – 11. kolovoza

21,500 KN

17,150 KN

4 tjedna

23. lipnja – 19. srpnja

Dnevni kamp (6-10 godina)

22,780 KN

18,220 KN

3 tjedna

22. srpnja – 11. kolovoza

26,120 KN

20,900 KN

4 tjedna

23. lipnja – 19. srpnja

*Rezervirajte sada uz 20% popusta. Popust vrijedi tijekom "Tjedna švicarskog obrazovanja" do 19. siječnja.

Dostupni smo za konsultacije putem Skype-a, vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

e-mail: info@integraledu.rs

Posetite nas i na:

 • FB
 • Instagram
 • you-tube

 

© 2020, INTEGRAL GROUP