Verbier

U svjetski poznatom odmorištu Verbier Vaše dijete može odabrati time Ranger tima, Adventurer ili čak Crusader. Nakon ovog kampa Vaše dijete znati će zapaliti logorsku vatru i kuhati na otvorenome, pecati, hodati na užetu te voziti bicikl na planini – sve ovo dok u isto vrijeme poboljšava svoje jezične vještine uz praktičnu nastavu!

Škola i smještaj

Verbier smješten je u Valais kantonu. Naseljenost mjesta iznosi oko 2800 stanovnika, s tim da u zimskim mjesecima naseljenost bude i do 35000 ljudi.

Jezični kamp (7 – 14 godina)

Jezični tečajevi mogu biti na engleskom ili francuskom i traju 20 sati tjedno. Fokus je na praktičnoj upotrebi jezika, gramatike i vokabulara. Učitelji su visoko kvalificirane i iskusne osobe s puno iskustva u radu s djecom različitih nacionalnosti.

 

Avanturistički kamp (7 – 14 godina)

Odličan za djecu koja vole prirodu. Tijekom tečaja, polaznici će steći neke od sljedećih vještina: kako zapaliti vatru i kuhati u prirodi na otvorenom, kako napraviti sklonište, kako hodati na tightrope užetu, bavit će se brdskim biciklizmom i penjanjem, itd. Sve aktivnosti uče se od iskusnih profesionalaca i traju oko 20 sati tjedno. Jezični tečaj nije uključen.  

 

Dnevni kamp Marmots (3 – 5 godina)

Ovaj tečaj namjenjen je najmlađim polaznicima, ne uključuje smještaj i traje samo preko dana, od 9 – 13 h. Djeca su pod nadzorom iskusnih učitelja u omjeru jedan učitelj na 4 djece. Naknada je u skladu s dobi polaznika i uključuje raznovrsne aktivnosti kao: sport, planinske avanture, slikanje, kuhanje i mnoštvo igara. Ručak je uključen.

 

Dnevni kamp (6-14 godina)

Aktivnosti za starije studente koje se održavaju između 9 i 16h. Polaznici mogu birati jezični tečaj (engleski ili francuski) ili avanturistički kamp. Cijena uključuje ručak i izvannastavne aktivnosti u popodnevnim satima.

 

Tečaj za odrasle (15+ godina)

Ovaj je tečaj prikladan za roditelje koji žele pohađati jezične tečajeve engleskog ili francuskog u popodnevnim satima, dok su im djeca zauzeta i okupirana programom kampa. Polaznici s 15 i više godina mogu pohađati ovaj tečaj. Dostupan je i individualan tečaj za oba jezika. Aktivnosti su organizirana i odvijaju se prema unaprijed određenom rasporedu, između 13 i 18 sati. Polaznici sami odabiru intenzitet tečaja, (između 1 i 20 sati tjedno). Uz dodatnu naknadu, polaznici mogu sudjelovati u raznim aktivnostima poput: planinarenja, brdskog biciklizma, posjete lokalnim znamenitostima i izletima. Više informacija možete dobiti u Integralovom uredu.

Smještaj

Smještaj za 7 – 14 godišnjake je u tipičnim švicarskim vilama, smještene pored škole, uz mogućnost šetnje do centra Veribera. Sobe su četvero krevetne s vlastitim kupaonicama unutar sobe. Internet je dostupan u vilama. Polaznici 15+ godina smješteni su prema njihovim preferencijama i  potrebama. Dostupan je raznoliki smještaj, od ugodnih malih apartmana, koliba ili sobe u hotelu s 5 zvjezdica.

Slobodno vrijeme, sport i izleti

Organizirane su razne aktivnosti za polaznike: talent show, klizanje, odbojka, potraga za blagom ,plivanje, karting, planinarenje, snalaženje u prirodi, hodanje po tightrope užetu, noćenje u planinskim kolibama, timske igre, itd. Organizirani su i izleti u Olimpijski muzej u Lausani, posjet tvornici čokolade, rudnicima soli, i slično. Dostupne su i sljedeće aktivnosti uz dodatnu naknadu: tenis, jahanje, paragliding i plivanje.  

Pogledajte kako polaznici provode svoje ljeto u Verbier
 

Dob: 3 – 5 godina; 6 – 14 godina; 15+ godina
Smještaj: kampus
Naknada: 20 sati/tjedno engleski ili francuski
Putuje se: nedjelja - subota
Održava se:  1. srpnja – 11. kolovoza
Dnevni kamp: 2. srpnja – 24. kolovoza
Trajanje: 2 tjedna
Jezične razine: A1 – C1
Grupe: 8 osoba

Naknada uključuje:

 • Smještaj na kampusu

 • Puni pansion

 • 20h/tjedno naknade ovisno o odabranom tečaju

 • Ispit za određivanje razine znanja, nastavne materijale, diplomu o završenom tečaju

 • 1 cjelodnevni izlet tjedno (izuzev zadnjeg tjedna)

 • Zabavne aktivnosti, sportski program i organizirani događaji za polaznike

 • Internet

 • 24-satni telefon za hitne slučajeve

 • Transfer od/do Ženeve u navedenim datumima za dolazak

Jezični/ avanturistički kamp:

21,590 KN

2 tjedna

1., 15., 29. srpnja

Dnevni kamp 6 – 14 godina:

7,300 KN

2 tjedna

1., 15., 29. srpnja

Dnevni kamp Marmots (3 – 5 godina)

4,080 KN

2 tjedna

1., 15., 29. srpnja

Tečaj za odrasle (15+ godina): za više informacija obratite se savjetnicama u Integralovom uredu

Dostupni smo za konsultacije putem Skype-a, vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

e-mail: info@integraledu.rs

Posetite nas i na:

 • FB
 • Instagram
 • you-tube

 

© 2020, INTEGRAL GROUP