Voliš da govoriš i usavršavaš strane jezike? Interesuješ se za studiranje u zemlji i inostranstvu i želiš da saznas nešto više o pripremama za svoj omiljeni fakultet? Budi deo  organizacionog tima 17. EDUfair i nađi svoje mesto učešćem na najvećem događaju posvećen obrazovanju  u Srbiji.

Interal Edu organizuje 17. EDU Fair , 6. i 7. Marta u Belexpocentru , Novi Beograd gde na  jednom mestu okuplja preko 90 institucija: fakulteta , kulturnih centara , ambasada , jezičkih letnjih kampova , srednjih škola i internata  iz čak 13 zemalja (Luksemburg, Hrvatska, Slovenija,SAD, Kanada, Nemačka, Austrija,Grčka, Velika Britanija, Švajcarska, Mađarska , Francuska, i Srbija)

Otvaramo konkurs za volontiranje za  sve ambiciozne i odgovorne studente sa znanjem stranih jezika za poziciju asistenta prevodioca delegata. Za sve koji su voljni da učestvuju i da daju doprinos velikom projektu tokom dva dana, vežbaju svoj omiljeni jezik i  uspostave kontakte, i osvoje sertifikat o učešću mogu se prijaviti do 29.februara 2020. na info@integraledu.rs .

Učešće u ovom projektu pomoći će ti da unaprediš svoje komunikacione  veštine i uspostaviš kontakte sa stručnjacima iz sfere obrazovanja, i saznaš nešto više o trendovima obrazovanja u svetu i nastavku studija, ili o putevima buduće karijere nakon studija.

Ukoliko se pronalaziš u opisu teksta ovo je mesto za tebe! Klikni na EDufair.rs,budi u toku  i informiši se o tome ko dolazi !Možda pronađeš i svoj omiljeni fakultet.

 

 

 

Naravno, ne zaboravite da posetite 17. sajam obrazovanja EDUfair 6. i 7. marta u Belexpocentru na Novom Beogradu – i povedite svoje prijatelje! 

Preporučujemo da se prijavite onlajn što pre kako biste izbegli čekanje pri ulazu na EDUfair!

*Ukoliko ste se već prijavljivali i posedujete nalog, nema potrebe za kreiranjem novog naloga, samo se log in-ujte na EDUfair 2020.