Alpadia

Alpadia

Ljetni kampovi Alpadia pružaju mogućnost usavršavanja stranih jezika za učenike raznih uzrasta na više lokacija u Švicarskoj. Zavisno od toga što vas najviše privlači, odaberite  planinski gradić Engelberg, Leysin u blizini Ženeve, Asconu na obali jezera Maggiore ili Montreux smješten na idealnoj poziciji između planina i Ženevskog jezera te pružite svom djetetu ljetnu avanturu kao nikad do sad!

Rezervirajte sada uz 20% popusta. Popust vrijedi tijekom "Tjedna švicarskog obrazovanja" do 19. siječnja.

Škola i smještaj

Ljetni kamp Engelberg je odličan izbor za sve koji uz usavršavanje stranog jezika vole i sportske aktivnosti. Engelberg, planinski gradić smješten na 1000 metara nadmorske visine, poznat je po prekrasnom krajoliku i raznovrsnim sportovima na otvorenom. Nalazi se u središnjem dijelu Švicarske, 45 min od Luzerna. 
Polaznicima je osiguran puni pansion. Smještaj je organiziran u dvokrevetnim sobama s umivaonikom i ormarom, a kupaonice se nalaze na svakom katu.


Tečaj

Osnovni - nastava uključuje 20 šk. sati tjedno na njemačkom ili engleskom jeziku. Intenzivni - osim osnovnog tečaja uključeno je 5 lekcija iz pisane komunikacije, razumijevanja i govora. Premium+Options - ovaj tečaj nudi tri puta tjedno intenzivne satove u jednom od sljedećih programa: tenis, primijenjena umjetnost ili ekstremni sportovi. Dodatni individualni satovi - u osnovni tečaj može se dodati 5 sati individualni  aktivnosti tjedno. 

Polaznici imaju mogućnost biranja raznih programa i aktivnosti:
•    Day camp (11 –13 god.) (14 – 18 god.)
•    Nogomet s mladom reprezentacijom“Milana” (11 –13 god.) (14 – 18 god.)
•    Košarka s mladim timom “Armani”(11-13 god.) (14-18 god.)
•    Тeniska akademija (11-13 godina)
•    Golferska akademija (11-13 godina)
•    Crossfit (14-18 godina)


Sport i izleti
Unutar kampa nalaze se bazen, športska dvorana za aerobik, tereni za košarku, nogomet, skvoš, badminton, tenis i odbojku, atelje za umjetnost i kazalište, te se svako poslijepodne organiziraju razne sportske aktivnosti. 
Polaznici posjećuju Bern, Luzern, Zurich te simpatičan gradić Interlaken. Dodatni izleti su mogući uz naknadu.
 
 

Škola i smještaj

Montreux, smješten na idealnoj poziciji između planina i Ženevskog jezera, odlična je destinacija za učenje stranog jezika i uživanje u ljepotama Švicarske. Polaznici su smješteni u dvokrevetnim sobama u udomiteljskim obiteljima. 


Tečaj

Osnovni - tečaj uključuje 20 šk. sati tjedno francuskog jezika.
Intenzivni - za polaznike koji žele i dalje razvijati svoje komunikacijske vještine, također se nudi intenzivni tečaj koji uključuje 5 dodatnih šk. sati francuskog tijekom kojih se fokusira isključivo na što slobodniju jezičnu komunikaciju.
Premium+Options – u poslijepodnevnim satima kroz 3 sata, polaznici se mogu baviti ekstremnim i vodenim sportovima. Te aktivnosti vremenski se podudaraju s popodnevnim programom ostalih polaznika.
Dodatni individualni satovi - na osnovni tečaj polaznici mogu dodati 5 školskih sati tjedno individualne poduke kako bi brže savladali strani jezik.


Sport i izleti
Zabavni program uključuje niz sportova kao što su mini golf, hokej na travi, stolni tenis, vožnja kajacima, biciklizam, igre na plaži, rukovet, nogomet i još mnogo toga.
Polaznici posjećuju tvornicu čokolade i tvornicu sira, aqua park, zabavni park, rudnike soli u Bexu, Chateau de Chillon i dr.

Dob: 10 – 17 godina
Smještaj: na kampusu

Nastava: 20 ili 25 školskih sati tjedno engleskog

ili njemačkog jezika
Putuje se: nedjelja-subota
Održava se: 8. srp – 18. kol
izleti: 19. kol – 26. kol

Trajanje: 2 ,4, 6 tjedana
Grupe: do 12 polaznika

Naknada uključuje:

•    Smještaj i nastavu
•    Puni pansion (topli ručak)
•    20 ili 25. šk. sata nastave tjedno
•    Ispit za određivanje razine znanja
•    Udžbenike i diplomu o završenom tečaju
•    1 cjelodnevni izlet tjedno
•    1 poludnevni izlet tjedno
•    Internet
•    Sportski i zabavni program
•    24-satni telefon za hitne slučajeve
•    Transfer od/do zračne luke Zurich ili Ženeva (ovisno o lokaciji škole) od 9 do 16 sati

Škola i smještaj

Smješten u švicarskim Alpama, Leysin je udaljen samo 30 min od Ženevskog jezera i idealno je odredište za ljubitelje prirode, planinskog zraka i predivnog planinskog pogleda. Polaznici su smješteni u udobnim i svijetlim sobama s 4 kreveta i vlastitom kupaonicom.


Tečaj

Osnovni - nastava uključuje 20 šk. sati učenja engleskog ili francuskog u malim grupama.
Intenzivni - uključuje 5 dodatnih sati učenja jezika tijekom kojih se stavlja naglasak na komunikaciju i rad na projektima.
Premium+Options - tri poslijepodneva tjedno polaznici mogu sudjelovati u jednoj od sljedećih aktivnosti: kuhanje, jahanje ili tenis. Ove aktivnosti vremenski se podudaraju s programom slobodnog vremena za ostale polaznike.
Dodatni individualni sati - polaznici koji žele brže napredovati na nekom jeziku mogu dodati 5 šk. sati tjedno individualne nastave na osnovni tečaj.


Sport i izleti

Polaznici se mogu baviti raznim sportskim aktivnostima poput: košarke, badmintona, nogometa, odbojke, mini golfa, stolnog tenisa, planinarske šetnje i dr.
Za vrijeme ljetnog tečaja organizirani su izleti tvornici čokolade, aqua parku, tvornici sira, zabavnom parku dvorcu Chateau de Chillon i dr.

Dodatne informacije možete naći u našem online katalogu:

 http://www.integraledu.com/docs/flipswiss/hr/site/

Škola i smještaj

Ascona se nalazi na obali jezera Maggiore i jedan je od najpopularnijih gradova u talijanskom dijelu Švicarske. Sobe su dvokrevetne ili četverokrevetne te imaju vlastitu kupaonicu.


Tečaj

Osnovni – u osnovni tečaj je uključeno 20 šk. sati engleskog ili talijanskog i razvijanje svih jezičnih vještina podjednako.
Intenzivni - polaznici koji se dodatno žele usredotočiti na govor, slušanje i razumijevanje jezika mogu na osnovni tečaj dodati još 5 dodatnih šk. sati poduke jezika tjedno.
Premium+Options - tečaj također nudi mogućnost dodatnih aktivnosti tijekom tri popodneva koji se vremenski podudaraju sa slobodnim vremenom drugih polaznika. U ponudi su sljedeći predmeti: primijenjena umjetnost, tenis i sportovi na vodi.
Dodatni individualni sati - Učenici koji žele brže napredovati u stranom jeziku mogu dodati pet školskih sati individualne nastave na osnovni tečaj.


Sport i izleti
Sportski i zabavni program za sve polaznike uključuje posjete muzejima, igranje košarke, nogometa, odbojke, sportova na plaži, vožnje biciklom i još mnogo toga.
Tijekom tečaja ide se na izlete u mjesta poput vodenog parka Spash Spa u Ticinu, Lugana, Monte Tamara, tri dvorca u Bellinzoni, otoke Brissago i ostale lokalne atrakcije.

15,500 - 16,270 KN

2 tjedna

Engelberg - 1.,8.,15. i 22.srpnja (može i 3 ili 4 tjedna)

* Rezervirajte sada uz posebnu promotivnu cijenu, vrijedi tijekom "Tjedna švicarskog obrazovanja" do 19. siječnja.

16,070 - 16,870 KN

2 tjedna

Leysin - 1.,8.,15.,22. i 29. srpnja (može i 3 ili 4 tjedna)

* Rezervirajte sada uz posebnu promotivnu cijenu, vrijedi tijekom "Tjedna švicarskog obrazovanja" do 19. siječnja.

15,000 - 15,800 KN

2 tjedna

Ascona - 1.,8.,15. i 22. srpnja (može i 3 ili 4 tjedna)

* Rezervirajte sada uz posebnu promotivnu cijenu, vrijedi tijekom "Tjedna švicarskog obrazovanja" do 19. siječnja.

16,070 - 16,870 KN

2 tjedna

Montreux - 1.,8.,15., 22. i 29. srpnja (može i 3 ili 4 tjedna)

* Rezervirajte sada uz posebnu promotivnu cijenu, vrijedi tijekom "Tjedna švicarskog obrazovanja" do 19. siječnja.