IntegralEdu preporučuje:

cene 2 ned. u GBP od:

2 700 £

Academic Summer in Cambridge

Uzrast: 7-12 god., 12-14 god., 15-17 god.

Engleski

Datumi početka: od 29. juna do 24. av- gusta

Novi kampus koledža Abbey Cambridge College smešten je blizu samog centra grada Kembridža. Ovaj jezički centar ima moderno opremljene učionice, laboratorije, umetnički studio, trpezariju, teretanu i sportske terene. „ Polaznici su smešteni u učeničkim domovima na kampusu. Sve sobe su jednokrevetne sa kupatilom. „ U slobodno vreme, polaznici treniraju neki od mnogih sportova, a tokom izleta posećuju se London, Birmingem i drugi veliki britanski gradovi.

cene 2 ned. u GBP od:

2 800 £

Dulwich College

Uzrast: 11 -17 god.

Engleski

Datumi početka:  od 8. jula do 5. avgusta

Dulwich College osnovao je 1619. godine, za vreme vlada - vine Džejmsa I, poznati glumac Edvard Alejn. Ovde su se dečaci pripremali za univerzitetsko obrazovanje ili za “taj laki posao”. Koledž se na sadašnju lokaciju preselio1866. godine, u zgradu koju je dizajnirao Čarls Bari Džunior, sin arhitekte zgrade Britanskog parlamenta. Do Londona se putuje samo 20 minuta vozom. 

Kursevi -Letnji kurs, Engleski i dramska umetnost, Priprema za IELTS, Young Leaders Dulwich College ima četiri učenička doma. Smeštaj je u udobnim sobama s jednim do šest kreveta, a neke sobe za starije polaznike imaju svoje kupatilo. Svaki dom ima nad - zornika koji se brine za red i sigurnost učenika

cene 2 ned. u GBP od:

2 700 £

Academic Summer,

DLD London

Uzrast: 7 -17 god.

Engleski

Datumi početka: 29 jun - 4. avgust

Od 2015. godine privatna srednja škola DLD College London nalazi se u novoj zgradi u srcu Londona. Iz škole se vide Vestminsterski most i reka Temza. Četvrt oko škole vrlo je poznata, a u njoj se nalaze zgrade od istorijske važnosti. DLD College raspolaže najmodernijim učionicama, sportskom opremom, menzom, kafeterijom i pristupom bežičnom internetu.  Nastava se odvija prema metodi CLIL – Content and Language Integrated Learning. Polaznici uče različite akademske predmete, a istovremeno poboljšavaju svoje jezičke spo - sobnosti. Program se nudi i učenicima čiji je maternji jezik engleski. 

cene za 2 nedelje u GBP od:

Corpus Christi College, Cambridge University

Uzrast: 16 – 18 god.

Engleski

Datum početka: svake nedelje od 7. jula do 13. avgusta

 3 300 £

Corpus Christi jedan je od najstarijih i najlepših koledža Univerziteta Kembridž. Osnovan je 1352. godine i nalazi se u samom centru grada. „ Priprema za upis na vrhunske univerzitete Program je namenjen ambicioznim i motivisanim inostra - nim učenicima koji nameravaju da se prijave na vrhunske britanske univerzitete. Nastava se sprovodi u manjim gru - pama i obuhvata pet smernica koje se obrađuju u okviru zajedničkih predavanja ili unutar seminarskih grupa.

cene za 2 nedelje u GBP od:

Millfield School

Mali olimpijski grad

Uzrast: 12-17 god.

Engleski

Datumi početka: od 7. jula do 18. avgusta

2 725 £

Internat Millfield School nalazi se u jugozapadnoj En - gleskoj, u blizini istorijskih gradića Glastonberija i Bata. Moderni domovi na Milfildu imaju sobe sa 1-2 kreveta i zajedničkom kupatilom na svakom spratu. Neke jednokre - vetne sobe imaju privatno kupatilo. Sredom se organizuju celodnevni izleti u Oksford, Ekseter, Bat, Bristol, zabavni park, obalska letovališta, zamak Kardif, Muzej nauke. Subotom po - laznici mogu posetiti Glastonberi, Vels, pećine Wookey Hole, rimska kupatila, Fleet Air Arm Museum. Kursevi - akademski programi: Priprema za britanske uni - verzitete (15–17 g.); Akademske veštine (12–14 g.); Engleski i sport/umetnost (12–17 g.)

cene za 2 nedelje u GBP od:

University College London

Uzrast: 13-17 god., 18-21 god.

Engleski

Datum početka: cele godine

1 880 £

 

Kurs se održava na glavnom kampusu univerziteta Univer - sity College London. Osnovan 1828. godine, UCL je bio prvi moderni univerzitet u Engleskoj, organizovan po uzoru na škotske i nemačke univerzitete. Nalazi se u gradskoj četvrti Blumsberi, samo nekoliko minuta hoda do Trga Rasel i Ulice Oksford u centru Londona. Polaznici su smešteni u jednom od tri studentska doma. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne s umivaonikom. Kupatila se nalaze na spratu, jedan tuš na svakih 4-7 polaznika. Za polaznike je osiguran puni pansion s vaučerima za ručak koje tokom nedelje koriste u trpezariji, a tokom vikenda u pojedinim prodav - nicama i restoranima. Polaznicima je na raspolaganju i veš-mašina uz malu naknadu. Studentski dom ima wi-fi.

Priprema za studije na vodećim univerzitetima u Velikoj Britaniji

Kneza Mihaila 17/II (Spasićev prolaz, 2. sprat) 11000 Beograd

t: +381 11 401 0227 , +381 11 401 0228

e-mail: info@integraledu.rs

 

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2018, INTEGRAL GROUP