Preporučeni kursevi jezika za odrasle

Kada je reč o kursevima jezika za odrasle, IntegralEdu ima široku ponudu kurseva engleskog, francuskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika u Engleskoj, na Malti, u SAD, Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, Španiji i Italiji.

Kursevi engleskog u Oksfordu

Uzrast: iznad 16 godina

20, 28 ili 32 šk. časa engleskog jezika nedeljno

Intenzivna priprema za IELTS

Kings Oxford obuhvata dva centra za obuku: St. Michael’s i St. Joseph’s. Prvi centar smešten je u dve zgrade koje su blizu jedna drugoj, u samom centru Oksforda. Učionice su svetle, opremljene interaktivnim belim pločama, računarima i wi-fijem. Ovde se održava većina kurseva tokom cele godine. Na lokaciji St. Joseph obično se sprovodi intenzivni IELTS kurs. Jezički centar smešten je u studentskoj četvrti Kauli, 25 minuta autobusom do centra grada i 2 minuta od studentskog doma Crescent Hall.

Kursevi Standardni kurs (20 šk. č. nedeljno)

Intenzivni kurs (28 šk. č. nedeljno) Kurs uključuje 28 šk. časova engleskog jezika nedeljno, od kojih je 20 časova standardne nastave jezika, a 8 časova posvećeno je oblasti koju polaznik sam bira u skladu sa svojim potrebama. 

Brzi kurs IELTS (28 šk. č. nedeljno)

Brzi IELTS kurs (32 šk. časa nedeljno) Ovaj tronedeljni kurs uključuje pripremu polaznika za formu polaganja akademskog modula IELTS ispita

cene 2 ned. u GBP od:

975

Učite engleski u Londonu

Uzrast: iznad 16 godina

20, 25, 30 šk. časa engleskog jezika nedeljno

Intenzivna priprema za TOEFL

Škola se nalazi u novoizgrađenoj zgradi na trgu Blumsberi. U blizini se nalaze Britanski muzej i zabavni centar Covent Garden. Polaznicima je na korišćenje dato 19 moderno opremljenih učionica, mirna sala za pisanje domaćih zadataka sa kompjuterima, kafić i otvorena terasa s prelepim pogledom.

Osnovni kurs (20 šk. čas. nedeljno) Kurs uključuje 15 školskih časova nedeljno opšteg engleskog jezika i 5 dodatnih časova vežbanja govora i slušanja. Standardni kurs (25 šk. čas. nedeljno) Osnovnom kursu dodaju se 2 poslepodnevna časa nedeljno s akcentom na gramatiku i pisanje ili vokabular.

Intenzivni kurs (30 šk. čas. nedeljno) Osnovnom kursu dodaju se 4 poslepodnevna časa nedeljno: gramatike i pisanja, vokabulara.

Pripreme za IELTS (20, 25 ili 30 šk. čas.) Kurs uključuje 15 školskih časova specijalizovane pripreme za IELTS u jutarnjem terminu

cene 2 ned. u GBP od:

1115

Učite nemački u Berlinu

Uzrast: iznad 17 godina

Opšti nemački: 20, 24, 28 šk. časova Priprema za TestDaF: 20 školskih časova nedeljno

Jezički centar je osnovan 1990. godine i nalazi se u mirnoj ulici u istorijskom delu grada Berlin-Mite, 15 minuta hoda od Brandenburške kapije. Najbliža stanica podzemne železnice nalazi se u živopisnoj ulici Oranienburger Strasse. Škola zauzima dva sprata moderne, energetski efikasne zgrade, a ima 15 prostranih učionica, dnevni boravak, veliku terasu, biblioteku s audio-video opremom koja služi za samostalno učenje, multimedijalnu salu sa šest računara, internet kafe sa deset računara sa žičnim i bežičnim pristupom internetu.

Kurs za TestDaF

Škola je službeni ispitni centar za TestDaF, koj

Osnovni kurs 20 školskih časova nedeljno u grupama od 12 do 15 polaznika. Kurs ima praktičnu primenu i uključuje nastavu gramatike, vokabulara, čitanja, govora i fonetike.

Standardni kurs 24 školska časa nedeljno – osnovnom kursu dodaju se dva časa dvaput nedeljno, koja su usmerena na aktuelne teme iz politike, kulture i nauke. Intenzivni kurs 28 školskih časova nedeljno, koji uključuju četiri popodneva nedeljno sa po dva školska časa koja se dodaju osnovnom kursu, a usmerena su na dodatne gramatičke vežbe.

cene 2 ned. u Evrima od:

700

Priprema za upis na univerzitet u Beču 

Uzrast: iznad 16 godina

20–30 šk. časova nedeljno

Priprema za upis na univerzitet

Zertifikat Deutsch (B1)

Diplom Wirtschaftssprache Deutsch (C2)

Jezički centar se nalazi tačno nasuprot palate Belvedere, u prelepoj zgradi u secesionističkom stilu. Smešten je u jednom od najlepših delova grada, gde se nalazi i većina stranih ambasada i rezidencija. Do poznatog trga Štefansplac putuje se samo 15 minuta javnim prevozom. Zgrada centra je obnovljena i raspolaže sa 6 klimatizovanih i modernih učionica, multimedijalnom bibliotekom i kantinom. Tokom letnjih meseci centar koristi još 15 učionica u susednoj zgradi u blizini parka i sportskih terena

Kursevi opšteg nemačkog

Osnovni kurs (20 šk. časova nedeljno)

Intenzivni kurs (20 šk. časova nedeljno + 10 šk. časova u mini-grupama

Superintenzivni kurs (20 šk. časova nedeljno + 10 šk. časova individualne nastave)

Specijalizovani kursevi

Poslovni nemački jezik (20 šk. časova nedeljno + 10 šk. časova poslovne komunikacije)

Nemački i muzika (4–52 nedelje)

cene 2 ned. u Evrima od:

836

Kursevi jezika na Malti

Uzrast: iznad 17 godina

20 ili 30 šk. časova nedeljno

Priprema za IELTS ili TOEFL

Jezički centar EC organizuje kurseve za decu, mlade i odrasle. Polaznici pohađaju nastavu u objektima jezičkog centra u zavisnosti od uzrasta. Škola za odrasle je u gradiću Sen Džulijens. Tamo se nalaze neki od najboljih restorana na Malti. Školska zgrada je klimatizovana i ima veliku krovnu terasu s prelepim panoramskim pogledom, 62 učionice s interaktivnim pločama, biblioteku, sobu s računarima, wi-fi i prostorije za slobodno vreme. Polaznici imaju pristup privatnom školskom klubu na plaži.

Kursevi

Standardni i intenzivni kurs (20 ili 30 šk. časova nedeljno) 

Mini-grupa (20 ili 30 šk. časova nedeljno) 

Priprema za IELTS ili TOEFL (30 školskih časova nedeljno) 

Poslovni engleski u mini-grupi 30+ (20 ili 30 školskih časova nedeljno) 

Engleski u gradu

Standarnom kursu dodaje se 10 šk. časova u formatu šetnji i turističkih obilazaka Malte

cene 2 ned. u Evrima od:

515

Kursevi španskog jezika u Barseloni

Uzrast: iznad 17 godina

20 ili 30 šk. časova nedeljno

Priprema za DELE

Škola je moderno opremljena, ima 55 klimatizovanih učionica, konferencijsku salu za 150 osoba, biblioteku, kafić, vrt, besplatan pristup bežičnom internetu. 

Оsnovni kurs: 24 + 6 šk. časova nedeljno Kurs se sastoji od 24 časa jezičke nastave i 6 dodatnih časova iz kulture.

Intenzivni kurs: 30 + 6 šk. časova nedeljno Oni koji žele da napreduju još brže mogu zatražiti 30 časova španskog jezika i dodatnih 6 časova kulturnog sadržaja.

Specijalizovani kursevi: U ponudi je i 6 dodatnih, potpuno besplatnih časova specijalizovanih kurseva konverzacije, na kojima učenici razgovaraju na razne kulturne teme.

Program DELE: 24 šk. časa nedeljno Kursevi traju 2 ili 4 nedelje u grupama od 4 do 14 polaznika. Pripreme se moraju uskladiti sa službenim datumima polaganja DELE ispita ako učenik želi da polaže ispit nakon završetka kursa. Minimalni uzrast polaznika je 18 godina.

cene 2 ned. u Evrima od:

838

Šta treba da znamo pre odabira kursa?

 • Godište

 • Nivo znanja jezika

 • Intenzitet kursa

 • Trajanje i svrhu kursa

 • Veličinu grupe

Primeri programa u ponudi:

 • Opšti i intenzivni jezički kursevi

 • Pripremni kursevi za ispite

 • Profesionalni i poslovni jezički kursevi

 • Kursevi za mlade profesionalce

 • Poslovna komunikacija

 • Engleski za medicinski kadar

 • Engleski za advokate

 • Mini-grupe

 • Jedan na jedan

 • 30 +

 

 

Kneza Mihaila 17/II (Spasićev prolaz, 2. sprat) 11000 Beograd

t: +381 11 401 0227 , +381 11 401 0228

e-mail: info@integraledu.rs

 

Posetite nas i na:

 • FB
 • Instagram
 • you-tube

 

© 2018, INTEGRAL GROUP