Zašto izabrati Švajcarsku?

Švajcarska je poznata po svojoj izvanrednoj čokoladi, proizvodnji vrhunskih satova, bankama i visokim standardima. Obrazovanje je, bez izuzetka, takođe na ovoj listi.

Kao i u drugim oblastima, Švajcarska je oduvek imala fokus na postizanju najviših mogućih standarda u oblasti školstva. Visok kvalitet obrazovanja sigurno doprinosi visokom kvalitetu života, što neprestano dokazuju njegove visoke pozicije na različitim rang lestvicama. Višegodišnji napori i ulaganja u današnje obrazovanje rezultirali su mnogobrojnim prilikama kao i širokim izborom programa za sve vrste učenika i učesnika iz čitavog sveta. Birajući Švajcarsku za vašu destinaciju za učenje, vi birate znanje poteklo iz tradicije i vrhunski profesionalizam. Švajcarska je takođe jedna od najbezbednijih zemalja na svetu.

Jezički kursevi u inostranstvu omogućavaju najbrži i najlakši način učenja jezika kao i društvenih veština kod dece. Programi u našoj ponudi detaljni su i precizno definisani, a nastavni kadar visoko je kvalifikovan i uživa visoku reputaciju. Svi kursevi su dopunjeni zabavnim programom koji učesnicima nudi korisnu pauzu od zahtevnog učenja, a naročito za vreme takvih dana, učenici idu na izlete gde uče o bogatoj istoriji i raznolikoj kulturološkoj sredini Švajcarske. I zato što je Švajcarska jedna od prvih zemalja koja je počela da proizvodi mlečnu čokoladu, učestvovanje u jezičkom kursu u Švajcarskoj obavezno znači i isprobavanje čokolada i zaslađivanje njima!

Okruženje je od najveće važnosti prilikom učenja jednog stranog jezika. A koje okruženje može biti bolje od zemlje koja ima 4 zvanična jezika? U Švajcarskoj ljudi govore francuski, italijanski, nemački i engleski, a naši kursevi nude sve te jezike. Naši jezički kursevi dostupni su širom zemlje gde se različiti jezici govore: od moćnih Švajcarskih Alpa do fascinantnog Ženevskog jezera u gradovima Lozana, Montro, Lezen ili Lugano.

Kada krenemo na jezičko putovanje, takođe je važno da vidimo i ono što se nalazi van učionice. U tom pogledu, Švajcarska ne razočarava nikoga pošto je švajcarski pejzaž jedan od najlepših pejzaža na svetu. Jezički odmor u ovoj zemlji prelepa je kombinacija odmora u slikovitom krajoliku koji učenicima omogućava bezbroj aktivnosti i učenje stranog jezika sa osvrtom na pripremu za budućnost deteta.

Bez obzira na to koji jezik u kojem delu zemlje odaberete, Švajcarska je destinacija koja vašem detetu omogućava superiorno iskustvo u učenju jezika. Naši savetnici rado će vam pomoći da odaberete onaj pravi među kursevima koje nude škole učesnici u Nedelji obrazovanja u Švajcarskoj, sve prema vašim željama i zahtevima.

Škole koje učestvuju u Nedelji obrazovanja u Švajcarskoj:

ALTITUDE

Datum: 30. jun – 10. avgust

Cena: 3.105 EUR – 5.530 EUR

The Altitude Language School svojim učenicima nudi smeštaj u šarmantnim tradicionalnim švajcarskim alpskim kućicama u blizini mesta Verbije. Polaznici mogu da biraju između kursa engleskog i francuskog jezika, koji će da uče u jutarnjem terminu.

Neposredna blizina Alpa nudi mogućnosti za brojne slobodne aktivnosti kao što su šetnja, penjanje, istraživanje prirode i ostale avanture. Kurs takođe uključuje izlete do tematskih parkova i prirodnih znamenitosti.

SWISS EDUCATION GROUP & SWISS LANGUAGE CLUB

Datum: 7. jul – 17. avgust; 23. jun – 17. avgust

Cena: 1.350 EUR – 3.890 EUR; 2.295 EUR – 4.015 EUR

Swiss Education Group ili SEG jeste grupa škola specijalizovanih za vrhunsko obrazovanje iz oblasti turizma, ugostiteljstva i kulinarstva, kao i kurseva engleskog, francuskog i nemačkog jezika.

<< Više informacija >>

Kursevi hotelskog menadžmenta, keteringa i kulinarstva savršen su izbor za one koji razmišljaju da karijeru usmere u tom pravcu. Održavaju se u slikovitom gradu Montrou, koji se nalazi između Ženevskog jezera i Alpa, a ni Lezen nije daleko.

TASIS

Datum: 22. jun – 18. avgust

Cena: 2.170 EUR – 6.140 EUR

The TASIS school obezbeđuje smeštaj tokom leta u istorijski važnoj vili de Nobili u Luganu, u delu Švajcarske gde se govori italijanski. Učenici mogu da biraju između kurseva engleskog, italijanskog ili francuskog jezika.

Kao dodatak kursevima jezika, učenicima su dostupni i ostali programi, na primer, digitalna fotografija, italijanska kuhinja, arhitektura i dizajn, ili fudbalske pripreme sa omladinskim timom Milana.

BRILLANTMONT

Datum: 6. jul –  17. avgust

Cena: 2.995 EUR – 5.990 EUR

Brillantmont je jedna od najstarijih škola u Švajcarskoj, a njen letnji kurs jezika jedan je od najpopularnijih, jer je to doba kada je posećuju učenici iz preko 30 različitih država.

Škola nudi kurseve akademskog engleskog i francuskog, koji se održavaju u jutarnjim satima i često uključuju upotrebu jezika u stvarnom okruženju - recimo, na pijaci.

U popodnevnim satima, organizuju se slobodne aktivnosti na jezeru kao i posete lokalnim atrakcijama.

<< Više informacija >>

Kneza Mihaila 17/II (Spasićev prolaz, 2. sprat) 11000 Beograd

t: +381 11 401 0227 , +381 11 401 0228

e-mail: info@integraledu.rs

 

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2018, INTEGRAL GROUP