Ekskluzivni popust od 20% na letnje kurseve jezika u Švajcarskoj!

Važi za rezervacije u nedelji od 20. Jan. do 24. Jan.

Zašto izabrati Švajcarsku?

Švajcarska je poznata po svojoj izvanrednoj čokoladi, proizvodnji vrhunskih satova, bankama i visokim standardima. Obrazovanje je, bez izuzetka, takođe na ovoj listi.


1. Visok kvalitet obrazovanja
2. Jedina evropska zemlja sa 4 zvanična jezika u upotrebi
3. Zemlja sa predivnom prirodom i velikim izborom sportskih aktivnosti
4.
Švajcarska je redovno na listi najbezbednijih država u svetu
5. Svi vole čokoladu, posebno kada je švajcarska

1. Visok kvalitet obrazovanja

Kao i u drugim oblastima, Švajcarska je oduvek imala fokus na postizanju najviših mogućih standarda u oblasti školstva. Visok kvalitet obrazovanja sigurno doprinosi visokom kvalitetu života, što neprestano dokazuju njegove visoke pozicije na različitim rang listama. Višegodišnji napori i ulaganja u današnje obrazovanje rezultirali su mnogobrojnim prilikama kao i širokim izborom programa za sve vrste učenika i učesnika iz čitavog sveta. Birajući Švajcarsku za vašu destinaciju za učenje, vi birate znanje poteklo iz tradicije i vrhunski profesionalizam. Švajcarska je takođe jedna od najbezbednijih zemalja na svetu. Visok kvalitet obrazovanja sigurno doprinosi visokom kvalitetu života, što neprestano dokazuju njegove visoke pozicije na različitim rang listama.

2. Jedina evropska zemlja sa 4 zvanična jezika u upotrebi

Okruženje je od najveće važnosti prilikom učenja jednog stranog jezika. A koje okruženje može biti bolje od zemlje koja ima 4 zvanična jezika? U Švajcarskoj ljudi govore francuski, italijanski, nemački i engleski, a naši kursevi nude sve te jezike. Naši jezički kursevi dostupni su širom zemlje gde se različiti jezici govore: od moćnih Švajcarskih Alpa do fascinantnog Ženevskog jezera u gradovima Lozana, Montro, Lezen ili Lugano.

3. Zemlja sa predivnom prirodom i velikim izborom sportskih aktivnosti

Kada krenemo na jezičko putovanje, takođe je važno da vidimo i ono što se nalazi van učionice. U tom pogledu, Švajcarska ne razočarava nikoga pošto je švajcarski pejzaž jedan od najlepših pejzaža na svetu. Jezički odmor u ovoj zemlji prelepa je kombinacija odmora u slikovitom krajoliku koji učenicima omogućava bezbroj aktivnosti i učenje stranog jezika sa osvrtom na pripremu za budućnost deteta.

4. Švajcarska je redovno na listi najbezbednijih država u svetu

Švajcarska je druga od 128 najbezbednijih država u svetu, prema Global Finance magazinu u kategorijama poput zločina, terorizma i rata.

5. Svi vole čokoladu, posebno kada je švajcarska

I zato što je Švajcarska jedna od prvih zemalja koja je počela da proizvodi mlečnu čokoladu, učestvovanje u jezičkom kursu u Švajcarskoj obavezno znači i isprobavanje čokolada i zaslađivanje njima!

 

Švajcarske škole sa Ekskluzivnim popustom od 20% na letnje kurseve jezika:

TASIS

Datum: 22. jun – 18. avgust

Cena od:  3 360 CHF

The TASIS school obezbeđuje smeštaj tokom leta u istorijski važnoj vili de Nobili u Luganu, u delu Švajcarske gde se govori italijanski. Učenici mogu da biraju između kurseva engleskog, italijanskog ili francuskog jezika.

Kao dodatak kursevima jezika, učenicima su dostupni i ostali programi, na primer, digitalna fotografija, italijanska kuhinja, arhitektura i dizajn, ili fudbalske pripreme sa omladinskim timom Milana.

Jezički/avanturistički kamp u Švajcarskoj

Datum: 26. jun – 14. avgust

Cena od: 2 240 CHF

The Altitude Language School svojim učenicima nudi smeštaj u šarmantnim tradicionalnim švajcarskim alpskim kućicama u blizini mesta Verbije. Polaznici mogu da biraju između kursa engleskog i francuskog jezika, koji će da uče u jutarnjem terminu.

Neposredna blizina Alpa nudi mogućnosti za brojne slobodne aktivnosti kao što su šetnja, penjanje, istraživanje prirode i ostale avanture. Kurs takođe uključuje izlete do tematskih parkova i prirodnih znamenitosti.

Jezički kursevi u inostranstvu omogućavaju najbrži i najlakši način učenja jezika kao i društvenih veština kod dece. Programi u našoj ponudi detaljni su i precizno definisani, a nastavni kadar visoko je kvalifikovan i uživa visoku reputaciju. Svi kursevi su dopunjeni zabavnim programom koji učesnicima nudi korisnu pauzu od zahtevnog učenja, a naročito za vreme takvih dana, učenici idu na izlete gde uče o bogatoj istoriji i raznolikoj kulturološkoj sredini Švajcarske.

Bez obzira na to koji jezik u kojem delu zemlje odaberete, Švajcarska je destinacija koja vašem detetu omogućava superiorno iskustvo u učenju jezika. Naši savetnici rado će vam pomoći da odaberete onaj pravi među kursevima koje nude škole učesnici u Nedelji obrazovanja u Švajcarskoj, special campaign for summer camps and language courses in Switzerland at best p[rices, camps and sve prema vašim željama i zahtevima.

Zašto treba da rezervišete svoj sledeći švajcarski letnji kamp sa agencijom Integral Edu?

 

  • Integral Edu je jedina agencija u Srbiji koja sprskim porodicama pruža mogućnost da uz popust od 20% rezervišu odabarane švajcarske  letnje škole u toku ‘švajcarske nedelje’

  • Integral Edu savetnici su posetili skoro sve švajcarske letnje škole, pa vam mogu pomoći da prema svojim potrebama i interesovanjima pronađete odgovarajuću školu i tip letnjeg kursa za vas i vaše dete.

  • imamo najveću ponudu letnjih kurseva u Švajcarskoj i jezičkih kurseva u inostranstvu u našem portfoliju

  • nemamo skrivene troškove, sve cene su KONAČNE

Dostupni smo za konsultacije putem Skype-a, vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

e-mail: info@integraledu.rs

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2021, INTEGRAL GROUP