Ekskluzivni popust do 20% na letnje kurseve jezika u Švajcarskoj!

Važi za rezervacije u nedelji od 22. mart. do 26. mart

Zašto izabrati Švajcarsku?

SRB_FBC(SwissWeek-2021)_1280x488px.png

Švajcarska je poznata po svojoj izvanrednoj čokoladi, proizvodnji vrhunskih satova, bankama i visokim standardima. Obrazovanje je, bez izuzetka, takođe na ovoj listi.


1. Visok kvalitet obrazovanja
2. Jedina evropska zemlja sa 4 zvanična jezika u upotrebi
3. Zemlja sa predivnom prirodom i velikim izborom sportskih aktivnosti
4.
Švajcarska je redovno na listi najbezbednijih država u svetu
5. Svi vole čokoladu, posebno kada je švajcarska

1. Visok kvalitet obrazovanja

Kao i u drugim oblastima, Švajcarska je oduvek imala fokus na postizanju najviših mogućih standarda u oblasti školstva. Visok kvalitet obrazovanja sigurno doprinosi visokom kvalitetu života, što neprestano dokazuju njegove visoke pozicije na različitim rang listama. Višegodišnji napori i ulaganja u današnje obrazovanje rezultirali su mnogobrojnim prilikama kao i širokim izborom programa za sve vrste učenika i učesnika iz čitavog sveta. Birajući Švajcarsku za vašu destinaciju za učenje, vi birate znanje poteklo iz tradicije i vrhunski profesionalizam. Švajcarska je takođe jedna od najbezbednijih zemalja na svetu. Visok kvalitet obrazovanja sigurno doprinosi visokom kvalitetu života, što neprestano dokazuju njegove visoke pozicije na različitim rang listama.

2. Jedina evropska zemlja sa 4 zvanična jezika u upotrebi

Okruženje je od najveće važnosti prilikom učenja jednog stranog jezika. A koje okruženje može biti bolje od zemlje koja ima 4 zvanična jezika? U Švajcarskoj ljudi govore francuski, italijanski, nemački i engleski, a naši kursevi nude sve te jezike. Naši jezički kursevi dostupni su širom zemlje gde se različiti jezici govore: od moćnih Švajcarskih Alpa do fascinantnog Ženevskog jezera u gradovima Lozana, Montro, Lezen ili Lugano.

3. Zemlja sa predivnom prirodom i velikim izborom sportskih aktivnosti

Kada krenemo na jezičko putovanje, takođe je važno da vidimo i ono što se nalazi van učionice. U tom pogledu, Švajcarska ne razočarava nikoga pošto je švajcarski pejzaž jedan od najlepših pejzaža na svetu. Jezički odmor u ovoj zemlji prelepa je kombinacija odmora u slikovitom krajoliku koji učenicima omogućava bezbroj aktivnosti i učenje stranog jezika sa osvrtom na pripremu za budućnost deteta.

4. Švajcarska je redovno na listi najbezbednijih država u svetu

Švajcarska je druga od 128 najbezbednijih država u svetu, prema Global Finance magazinu u kategorijama poput zločina, terorizma i rata.

5. Svi vole čokoladu, posebno kada je švajcarska

I zato što je Švajcarska jedna od prvih zemalja koja je počela da proizvodi mlečnu čokoladu, učestvovanje u jezičkom kursu u Švajcarskoj obavezno znači i isprobavanje čokolada i zaslađivanje njima!

 

Švajcarske škole sa Ekskluzivnim popustom do 20% na letnje kurseve jezika:

*!! Fleksibilni uslovi rezervacije u slučaju otkazivanja

Za rezervacije izvršene tokom “Švajcarske nedelje”, u odabranim švajcarskim kampovima, povraćaj troškova će biti potpun, u slučaju otkazivanja iz razloga usko povezanih sa pandemijskom situacijom.

Popust od 20% - TASIS - Američka škola u Švajcarskoj, najstarija privatna američka škola u Švajcarskoj

TASIS LUGANO

Uzrast: 11 - 13 god., 14 - 18 god.

Francuski, engleski, italijanski 

Datumi početka:od 26. juna do 14. avgusta

Letnji kamp TASIS-a u Luganu je savršen izbor za decu svih uzrasta. Bilo da se radi o uzrastu od 11 ili 18 godina, dostupan je neverovatan izbor raznih kurseva i programa koji se nude u školi.

Program je osmišljen kako bi zadovoljio sve interese dece i roditelja na način da postoje mogućnosti kombinacije jezika i akademskih predmeta koji su povezani s različitim hobijima dece.

 

- Аkademsko pisanje 
- Priprema za IB
- Arhitektura i dizajn
- Мjuzikl
- Digitalna fotografija
- Moda i dizajn
- Italijanska kuhinja

 

Prilikom stvaranja programa TASIS je razmišljao o deci koja vole sport, te im je pružena jedinstvena prilika za fudbalski kamp s timom mladih iz AC Milana, za košarkaški kamp s timom mladih iz Armani kluba i aktivnosti u slobodno vrieme kao što su golf, plivanje, aerobik, squash i badminton.

 

Jezički kurs uključuje jezičke vežbe na engleskom, francuskom, italijanskom jeziku za početnike (11–13 godina) i intenzivnom italijanskom (14–18 godina). Nastava se održava 4 sata svaki radni dan u prepodnevnim satima.

cene 3 ned. dnevni kamp od: 3.360 CHF

cene 3 ned. internat  od: 5.600 CHF

TASIS LE CHATEAU DES ENFANTS

Uzrast: 4 - 6 god., 7-10 god.

Francuski, engleski

Datumi početka:od 26. juna do 14. avgusta

Škola “Le Chateau des Enfants” međunarodni je letnji kamp koji se nalazi u Villi Belvedere i Tasisu. Polaznici od 6 godina koriste zgradu Focolare koja je udaljena 5 min hoda od glavne zgrade kampa. Svu nastavu i aktivnosti vode iskusni porfesionalci, tako da je jedan učitelj odgovoran za 3 polaznika.

Nakon jezičnih satova, moguće je odabrati sledeće module:

 • Robotics

 • Science

 • Exploration Hour

 • Performing Arts

 • Visual Arts

 • Evening Activities

 • Weekend Clubs

Smještaj za polaznike letnjeg kampa


Polaznici su smešteni u zgradi škole u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama. Kupatilo je zajedničko po spratu. Polaznici različitih nacionalnosti smešteni su zajedno.


Dodatni modeli


Nakon završetka nastave, organizovane su dodatne, vannastavne aktivnosti, kao što su: rad s keramikom, ples, umetničke radionice, pozorište, pevanje, osnove robotike, plivanje i drugi sportovi. Večernji zabavni program fokusiran je na timske igre i upoznavanje, te osnivanje novih prijateljstava kroz igre poput: potrage za blagom, noć Harry Pottera, karneval, i sl.​

cene 3 ned. dnevni kamp ( 5-6): 2.320 CHF

cene 3 ned. dnevni kamp (7-10): 2.880 CHF

Popust od 10% - Swiss Education Group - jedna od najpoznatijih univerzitetskih grupa na svetu, specijalizovana za ugostiteljstvo, kulinarstvo i međunarodno poslovanje

! Za one koji nastave univerzitetske studije u Swiss Education Group, naknada za kamp biće vraćena (do iznosa od 4.500 CHF).

Hotel Institute Montreux

(Uzrast: 16 – 20 godina)

Mont Blanc Palace, Leysin

(Uzrast: 10 – 17 godina)

Datumi početka: od 4. jula do 14. avgusta

SEG_World_Hospitality.JPG

Letnji kampovi u organizaciji Swiss Education Group održavaju se u hotelskom institutu Montreux (16-20 godina) i u palati Mont Blanc, Leisin (10-17 godina), kampusima univerziteta grupe. Kursevi uključuju proučavanje stranih jezika (engleski, francuski ili nemački), upoznavanje sa hotelijerstvom, kulinarskom umetnošću, izlete, posete čuvenoj fabrici čokolade i mnoge druge obrazovne i opuštajuće aktivnosti.

Svet ugostiteljstva​​

Ovaj akademski program učesnicima daje globalni pogled na industriju ugostiteljstva i pokriva niz tema i trendova povezanih s ugostiteljstvom, uz mogućnost planiranja događaja od početka do kraja. Za vreme kursa učesnici će takođe naučiti šta je potrebno da bi bili lider i preduzetnik, s naglaskom na lični razvoj.​

Svet kulinarstva​
Ovaj jedinstveni program traje tri sedmice, i učesnici imaju priliku naučiti sve o kulinarstvu, i istovremeno da se odlično zabave! Učesnici programa će dobiti uvid u to kako funkcioniše profesionalna kuhinja, pripremati razna jela i deserte, s naglaskom na čokoladu i peciva, i naučiti šta je potrebno za pokretanje i vođenje restorana.​​

Svet preduzetništva i inovacija
Sanjaš li da jednog dana pokreneš vlastiti posao? Želiš li razviti veštine za sastavljanje poslovnog plana za pretvaranje svojih snova u stvarnost i unaprijediti svoje veštine kreativnog razmišljanja? Onda je ovo program za tebe! Program preduzetništva i inovacija u izvođenju grupacije Swiss Education Group pruža učenicima priliku da razviju veštine, istraže svoje interese, otključaju neke nove strasti i upoznaju nove ljude u jednoj od najlepših zemalja na svetu.

​​

Uvod u kulinarstvo / Uvod u hotelijerstvo:

1 nedelja: 2.525 CHF / 2 nedelje: 4.505 CHF

3 nedelje: 6.314 CHF

Preduzetništvo:

1 nedelja: 2.975 CHF / 2 nedelje: 5.360 CHF 

3 nedelje: 7.475 CHF

Swiss Language Club

Uzrast 10 – 17 godina

Datumi početka: od 21. jun a do 21. avgusta

Francuski, engleski ili nemački

SEG_Swiss_language_club.JPG

Letnji kurs Swiss Education Club, pod okriljem Swiss Education Academy,  je smešten na modernom kampusu jednog od najboljih švajcarskih privatnih univerziteta u oblasti turizma Swiss Education Group, u zgradama 'Montblan' i 'Belvedere' u gradu Leysinu. Kurs je namenjen deci od 10 do 17 godina i nudi nastavu na engleskom, francuskom ili nemačkom jeziku u kombinaciji s izletima, odlascima u zabavne parkove, biciklizmom, planinarenjem, raftingom i mnogim drugim zabavnim aktivnostima .

Kurs i moduli
Nastava uključuje 20 sati nastave engleskog ili francuskog sedmično, u grupama od maksimalno 13 polaznika. Ambiciozniji učenici mogu odabrati učenje različitog jezika u svakoj sedmici boravka. Nakon jezičnih satova, moguće je odabrati sledeće module:

Adventures:

Poseta zabavnim parkovima, biciklizam, planinarenje, rafting, penjanje po stenama poznate Via Ferrate.
 

Discover:

Izleti do dvorca Chillon, pećini Grotte aus Fees, izlet brodom, skijanje i poseta različitim destinacijama u francuskom delu Švajcarske.

Culinary:

Ljubitelji čokolade i poslastica će naučiti puno o svojim omiljenim desertima tokom aktivnosti koje su organizovane kao deo modula tri puta tjedno. Ovaj modul također uključuje posetu Nestlé muzeju. Ovaj modul dostupan je samo na engleskom jeziku.

Enjoy:

​Кuglanje, posete vodenom i zabavnom parku, igre s laserima.

1 nedelja: 2.825 CHF

2 nedelje: 3.860 CHF

extra sedmica : 1.125 CHF

Jezički kursevi u inostranstvu omogućavaju najbrži i najlakši način učenja jezika kao i društvenih veština kod dece. Programi u našoj ponudi detaljni su i precizno definisani, a nastavni kadar visoko je kvalifikovan i uživa visoku reputaciju. Svi kursevi su dopunjeni zabavnim programom koji učesnicima nudi korisnu pauzu od zahtevnog učenja, a naročito za vreme takvih dana, učenici idu na izlete gde uče o bogatoj istoriji i raznolikoj kulturološkoj sredini Švajcarske.

Bez obzira na to koji jezik u kojem delu zemlje odaberete, Švajcarska je destinacija koja vašem detetu omogućava superiorno iskustvo u učenju jezika. Naši savetnici rado će vam pomoći da odaberete onaj pravi među kursevima koje nude škole učesnice u “Nedelji obrazovanja u Švajcarskoj”, posebna kampanja za letnje kampove i kurseve jezika u Švajcarskoj po najpovoljnijim cenama, i sve prema Vašim željama i zahtevima.

Zašto treba da rezervišete svoj sledeći švajcarski letnji kamp sa agencijom Integral Edu?

 

 • Integral Edu je jedina agencija u Srbiji koja sprskim porodicama pruža mogućnost da uz popust od 20% rezervišu odabarane švajcarske  letnje škole u toku ‘švajcarske nedelje’

 • Integral Edu savetnici su posetili skoro sve švajcarske letnje škole, pa vam mogu pomoći da prema svojim potrebama i interesovanjima pronađete odgovarajuću školu i tip letnjeg kursa za vas i vaše dete.

 • imamo najveću ponudu letnjih kurseva u Švajcarskoj i jezičkih kurseva u inostranstvu u našem portfoliju

 • nemamo skrivene troškove, sve cene su KONAČNE