Jezički kampovi na Kipru i u Grčkoj
IntegralEdu preporučuje: Ponude ispod su neke od naših najboljih ( Best Seller)
Za više kurseva kontaktirajte naš tim

UCLAN_Curpys.JPG

Rezidencijalni mlađi letnji kamp, Kipar

Uzrast: 12 - 17 godina

Engleski

Datumi početka: 19. jun - 14. aug

Uz motivacione časove u sunčanom okruženju učenje engleskog jezika nikada nije bilo zabavnije.

Kampus je na idealnoj lokaciji koja nudi i sigurno okruženje mirnog života i u neposrednoj blizini živahnih gradova Larnaca i Agia Napa.

U kampusu UCLAN (University of Central Lancashire)- prestižnom britanskom univerzitetu sa vrhunskim kampusom i modernim smeštajem.

Akademski program uključuje časove engleskog jezika gde nastavnici koriste komunikativnu metodologiju podučavanja kako bi učenike angažovali na zabavan i dinamičan način.

Obezbeđen je potpun raspored popodnevnih i večernjih aktivnosti, uključujući 2 poludnevna i 1 celodnevni izlet nedeljno.

cene 2 ned. u evrima od:

1 700 €​

Cyprus2.JPG

Sunce, more, engleski, Kipar

Uzrast:  18+

Engleski

Datum početka: 19.jun  - 14 .aug

Kurs jezika nudi jedna od najvećih škola u Limasolu. Škola nudi veliki izbor celogodišnjih jezičkih programa za međunarodne učenike svih uzrasta, ciljeva i porekla. Iskusni akademski tim izvodi visokokvalitetnu nastavu u toplom prijateljskom okruženju i osigurava vam brzi napredak. Učenje jezika na Kipru nudi fantastičnu kombinaciju sunca, mora, odlične hrane i visokokvalitetnih časova engleskog jezika.Podsticajne lekcije i uzbudljive aktivnosti u mediteranskoj klimi gde učenje engleskog jezika postaje zabava.

cene 2 ned. u evrima od:

980 €​

AcademicSummer_greece.JPG

Akademski kamp
Speces ostrvo, Grčka  

Uzrast:  12 - 17 god.

Engleski

Datum početka: 29 .jun  - 13 .jul

Grad
Speces je najjužnije ostrvo Argosaronske grupe. Nalazi se direktno preko puta kosmopolitskog odmarališta Porto Heli i takođe je kao i Hidra veoma popularna ostrvska destinacija. 

Škola
Kurs jezika se održava u školi Anargirios i  Korgialenios. Učenicima su na raspolaganju savremeno opremljene klimatizovane učionice, sportski tereni i otvoreni bazen. Smeštaj je u dvokrevetnim sobama u studentskom domu škole.

.

cene 2 ned. u evrima od:

3 000  €​