*!! Fleksibilni uslovi rezervacije u slučaju otkazivanja

IntegralEdu preporučuje:

Ponude ispod su neke od naših najboljih ( Best Seller)
Za više kurseva kontaktirajte naš tim

UCLAN_Curpys.JPG

Rezidencijalni mlađi letnji kamp

Uzrast: 7 - 17 godina

Engleski

Datumi početka: 20. juna - 15. aug

Uz motivacione časove u sunčanom okruženju učenje engleskog jezika nikada nije bilo zabavnije.

Kampus je na idealnoj lokaciji koja nudi i sigurno okruženje mirnog života i u neposrednoj blizini živahnih gradova Larnaca i Agia Napa.

U kampusu UCLAN (University of Central Lancashire)- prestižnom britanskom univerzitetu sa vrhunskim kampusom i modernim smeštajem.

Akademski program uključuje časove engleskog jezika gde nastavnici koriste komunikativnu metodologiju podučavanja kako bi učenike angažovali na zabavan i dinamičan način.

Obezbeđen je potpun raspored popodnevnih i večernjih aktivnosti, uključujući 2 poludnevna i 1 celodnevni izlet nedeljno.

cene 2 ned. u evrima od:

1 540 €​

Cyprus.JPG

Dnevni kamp

Uzrast: 7 - 17

Engleski

Datumi početka:  1.jul - 31. aug

Podsticajne lekcije i uzbudljive aktivnosti u mediteranskoj klimi gde učenje engleskog jezika postaje zabava.

Najveća škola engleskog za međunarodne studente na ostrvu sa 15 godina iskustva u organizovanju kampova pruža potpuno kvalifikovane nastavnike engleskog jezika, aktivnosti na jednoj od najboljih peščanih plaža u Limasolu. Obezbeđen je čitav niz popodnevnih i ranih večernjih aktivnosti, uključujući 1 poludnevni izlet nedeljno.

cene 2 ned. u evrima od:

460 €​

Cyprus2.JPG

Sunce, more, engleski - 
Letnji paket za odrasle

Uzrast: 18+

Engleski

Datum početka: 1.jula - 31.aug

Kurs jezika nudi jedna od najvećih škola u Limasolu. Škola nudi veliki izbor celogodišnjih jezičkih programa za međunarodne učenike svih uzrasta, ciljeva i porekla. Iskusni akademski tim izvodi visokokvalitetnu nastavu u toplom prijateljskom okruženju i osigurava vam brzi napredak. Učenje jezika na Kipru nudi fantastičnu kombinaciju sunca, mora, odlične hrane i visokokvalitetnih časova engleskog jezika.

.

cene 2 ned. u evrima od:

715 €​