Unapredi svoju karijeru sa master diplomom sa prestižnih univerziteta iz Velike Britanije

Portsmouth je živopisni primorski grad, smešten na južnoj obali Engleske, koji privlači studente prijateljskom atmosferom i odgovarajućom infrastrukturom. Osim toga, to je grad u kojem su živeli Čarls Dikens i Artur Konan Dojl, a nudi mnogo zanimljivosti za ljubitelje istorije, književnosti i umetnosti. Zgrade univerziteta nalaze se u centru grada, oko 4 km od obale. U blizini su luka i impresivni tržni centar Gunwharf Quays.


Univerzitet u Portsmouth-u osnovan je 1992. godine nakon spajanja najvećeg i najprestižnijeg fakulteta u Velikoj Britaniji i Škole nauke i umetnosti, osnovane 1869. Danas univerzitet ima vrlo jak Ekonomski fakultet. Izuzetno dobre nastavne programe nude studije u oblasti umetnosti i dizajna.

Univerzitet Portsmouth je na Guardian University Guide rang listi TOP britanskih univerziteta rangiran na visokom 21. mestu. 97.5% diplomaca se zaposli ili ode na dalje studije u prvih 6 meseci.

Nova vrsta univerziteta, koja će vam pomoći da napredujete u svetu. Evo kako:

 • Odlična vizija - To znači pružiti vam učenje koje transformiše i mogućnosti za karijeru. Dnosi se na usklađivanje nastave sa vašim potrebama i potrebama poslodavaca.

 • Odlično mesto za učenje - Univerzitet Portsmouth fokusira se na to Vas učini kompetetnijim na tržištu rada, kako biste uživali željeni radni status ili vežbali svoje veštine u simuliranim okruženjima kao što je naša sudnica.

 • Odličan izbor za Vas - Uz kurseve dizajnirane da odgovore izazovima konkurentnog globalnog tržišta rada, bićete dobro pripremljeni za uspešan život nakon diplome. Univerzitet Portsmouth je britanski univerzitet broj jedan za povećanje plata diplomiranih studenata. (The Economist 2017).

 • Odlično mesto za razvoj - obogatite svoje iskustvo učenjem jezika besplatno, volontiranjem u dobrotvornoj organizaciji ili razmenom sa drugim globalnim univerzitetom.

 • Odlično mesto za život - kosmopolitski, priobalni životni stil samo 90 minuta od Londona

 

Top 10 razloga za upis master studija na Univerzitetu Portsmouth

York St John University nalazi se u starom gradu Jorka u Severnom Jorkširu, na samo nekoliko minuta od centra grada. Glavna zgrada univerziteta sagrađena je 1841. godine i ima pogled na impozantnu katedralu grada Jorka. Poslednjih godina univerzitet je uložio preko 100 miliona funti za modernizaciju svog kampusa i pružanje najboljih mogućih pogodnosti svojim studentima. Centar za učenje Fontana je jedna od modernijih zgrada, u kojoj se nalaze biblioteka, računarska laboratorija i moderni teatar. Zgrada Foss poseduje modernu teretanu sa zidom za penjanje i raznim spravama, kao i nekoliko naučnih laboratorija. Budući da su kreativni i dizajnerski programi jedan od najpopularnijih na YSJ, univerzitet je posvetio posebnu pažnju opremanju plesnog studija, pozorišnog studija, muzičkih soba, specijalnoj filmskoj i televizijskoj opremi i dizajnerskim studijima. 

Izaberite York.St.John za svoje master studije ukoliko želite :

 • da studirate i živite u jedinstvenom i podržavajućem okruženju u kojem ćete razvijati svoje učenje, veštine i mogućnosti.

 • pronaći dobar posao ubrzo nakon sticanja diplome (97% studenata ima posao 6 meseci nakon diplome)

 • živeti u gradu izglasanom za omiljeni na severu zemlje za 2019. godinu

 • da studirate u top 30 Univerziteta prema mišljenju studenata.

 • da steknete svoju diplomu na prelepoj ceremoniji u katedrali u Jorku, u prisustvu nadbiskupa Jorka.

Najpopularniji master programi na Univerzitetu York St.John

Menadžment ljudskih resursa

 

Želiš da unaprediš svoju karijeru i postaneš globalni biznis lider ili menadžer? 

Ovaj master program kombinuje razumevanje menadžmenta ljudskih resursa i njegovog istraživanja u širem organizacionom i menadžerskom kontekstu. Ovaj program istražuje strategije ljudskih resursa u okviru organizacija i njihov odnos prema spoljašnjem okruženju. Bićete u mogućnosti da proučavate najmodernija istraživanja menadžmenta ljudskih resursa, da razvijate kritičko rasuđivanje i primenjujete te veštine u praksi.​

Dužina programa: 1 godina

Školarina: ​£12,500

Međunarodno poslovanje MSc

Želiš da unaprediš svoju karijeru i postaneš globalni biznis lider ili menadžer?

Ovaj program povezuje sve važnije savremene akademske koncepte, teorije i istraživanja, sa praktičnim razumevanjem organizacionih procesa. Bićete uključeni u proces ličnog i profesionalnog razvoja. ​Razvićete integrisano i kritičko razumevanje menadžmenta u kontekstu savremenog poslovanja.

Dužina programa: 1 godina

Školarina: ​£12,500

Informatika MSc

Kampus u Londonu – NOVO

Priprema te za karijeru i informatičkoj industriji.

 

Program kombinuje praktične veštine i teorijsko znanje sa ciljem da vam omogući da radite u velikom rasponu profesionalnih IT disciplina. Dobićete duboko razumevanje sadašnjih I naprednih metodologija u nizu specijalizovanih tema, alata i sredina koje IT industrija zahteva. 

Trajanje programa:  Dve opcije

 • 1 godina za master diplomuOne year for a Master’s degree

 • 2 godine- za master diplomu i godinu dana Placement

 • Cena: Dve opcije

 • Jedna godina: £12,300

 • Dve godine: £12,300 + £1,800 (Total: £14,100)

Online program – NOVO

Digitalni marketing i analiza podataka

Sa ovim programom dobijate neophodan uvid potrban za karijeru u industriji digitalnog marketinga

 

Prvi onlajn master program koji je razvijen kao partnerstvo sa britanskom marketinškom kompanijom Mediaworks. Naš master Digitalnog marketinga i analize podataka je jedinstven program. Istraživaćete kako se marketinške strategije sa digitalnim fokusom integrišu sa tradicionalnim tehnikama. Uz ovaj master ćete naučiti kako da privučete nove mušterije, izgradite poverenje i pružite izvrsnu uslugu.

​Trajanje programa: 18 meseci

Školarina: £9,000

Master diploma na York St. John- I am, I can, I will

Dostupni smo za konsultacije putem Skype-a, vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

e-mail: info@integraledu.rs

Posetite nas i na:

 • FB
 • Instagram
 • you-tube

 

© 2021, INTEGRAL GROUP