8 razloga za studiranje u Holandiji


Jeste li znali da je jedan od 10 studenata u Holandiji inostrani student? Ova zemlja ima više od 90.000 studenata iz celog sveta i taj broj raste iz godine u godinu. Pa zašto bi onda baš ti trebalo da studiraš u Holandiji?

1. Besplatna prijava – Ceo proces prijave potpuno je besplatan ako odabereš jedan od naših partnerskih univerziteta (vidi popis ovde).

2. Širok izbor studija na engleskom – Sa više od 2.100 programa koji mogu da se uče na engleskom jeziku ne moraš ni da znaš holandski jezik!

3. Međunarodno i multikulturalno okruženje – U Holandiji studiraju studenti iz celog sveta, tačnije – iz više od 150 različitih zemalja. Osim toga, gotovo 95% stanovništva tečno govori engleski, što svakako olakšava život.

4. Pristupačna cena studiranja – Studiranje nije skupo kao u drugim zemljama koje nude obrazovanje na engleskom, kao što su npr. Sjedinjene Američke Države. Holandsko visoko obrazovanje subvencioniše država, a školarine su relativno niske.

5. Inovativne metode podučavanja – Holandski obrazovni sistem je visokokvalitetan, univerziteti su dobro organizovani i prate tehnološki napredak, a predavači su vrhunski stručnjaci. Većina predavanja i seminara odvija se u malim grupama od oko 15-30 učenika, s jakim akcentom na praktično iskustvo.

6. Životni troškovi koje možeš da priuštiš – U poređenju sa ostalim zemljama Zapadne Evrope, troškovi života u Holandiji relativno su pristupačni, a deo studentskih troškova možeš da pokriješ radom na nepuno radno vreme.

7. Međunarodno priznate diplome – Obrazovanje u Holandiji ispunjava sve međunarodne standarde i ima izuzetnu reputaciju u celom svetu.

8. Odlične mogućnosti putovanja – Holandija nudi jednostavan pristup svim većim evropskim gradovima svojim odličnim saobraćajnim vezama. Zavolećeš i činjenicu da se svugde može voziti bicikl

#studiranjeuHolandiji

Dostupni smo za konsultacije putem Skype-a, vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

e-mail: info@integraledu.rs

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2020, INTEGRAL GROUP