5 najomiljenijih destinacija za letnje kampove (2 deo)


Francuska

Među frankofonima i frankofilima, Francuska je i dalje omiljena destinacija. Čak i ako živimo u globalizovanom svetu gde se znanje engleskog podrazumeva, francuski je jedan od najomiljenijih jezika u Srbiji.

Zajedno sa Parizom, Azurna obala je najtraženija destinacija na teritoriji Francuske, kao i Kan, Nica, Antibi, a grad-država Monako dobra je da bolja ne može biti.

Kao dodatak učenju ili poboljšavanju znanja ovog jezika specifične muzikalnosti i kao dodatak odličnim aktivnostima koje su uključene u program, deca i mladi koji se odluče za letnje kampove u Francuskoj unapred se raduju izletima do svetski poznatih turističkih atrakcija kao što su muzej Luvr, centar Pompidu, katedrala Notr Dam, Sen Trope, delfinarijum Marinlend, Pikasov muzej, zamkovi doline Loare i mnoge druge. Park Diznilend, naravno, ostaje veoma važna znamenitost.

SAD i Kanada

Stavili smo ove dve destinacije zajedno iako Kanađani pokušavaju da se razdvoje od Amerikanaca još od osnivanja konfederacije - i uistinu, oni jesu mnogo različiti, ali ipak su i dalje komšije. Obe teritorije poseduju škole, univerzitete i obrazovne centre koji su vredni istraživanja.

Ideja o putovanju preko okeana veoma je uzbudljiva za decu i mlade iz Srbije, čak i ako možda osciliraju između američkog sna i domovine gde je multikulturalizam podignut na nivo nacionalnog identiteta. Sve zavisi od ukusa.

Oni koji odaberu letnji kamp u SAD ili u Kanadi ili imaju čisto akademske namere - da se informišu o univerzitetima ili renomiranim školama i da se upoznaju sa određenim oblastima studija, ili nameravaju da kombinuju ideju odmora na egzotičnoj lokaciji ili u ogromnoj metropoli sa učenjem engleskog, zajedno sa raznovrsnim aktivnostima.

Najpopularnije destinacije su: Toronto, San Francisko, Los Anđeles, Malibu, Florida, Berkli i, naravno, Njujork.

Uzimajući u obzir vaše preference i ciljeve, konsultanti agencije IntegralEdu daće vam prave preporuke. Njihove kontakt detalje možete naći ovde.

Sautbenk - Letnja škola na britanskom univerzitetu

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM POPUST 100 $ ZA PRIJAVE DO 31.03.2019.

Naučite više >>


Dostupni smo za konsultacije putem Skype-a, vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

e-mail: info@integraledu.rs

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2020, INTEGRAL GROUP