Škola Taunton nudi deset stipendija „Foxcombe“ talentovanim međunarodnim studentima


Škola Taunton nudi deset stipendija „Foxcombe“ talentovanim međunarodnim studentima iz celog sveta kao deo proslave 25 godina postojanja škole "Taunton School International". Uspešni kandidati dobiće popust od 25% stipendije.


Taunton-ov program stipendiranja otvoren je za svakog studenta u "Taunton School International" u dobi od 14 do 18 godina sa posebnim intelektualnim, umetničkim, muzičkim ili sportskim talentom. Ova nagrada prepoznaje izuzetne sposobnosti učenika i nudi priliku da se budu deo zaostavštine škole Taunton.


Prijave za stipendije razmatraće se do jula 2021. godine, a kako je na raspolaganju samo deset nagrada, preporučuje se studentima da prijave podnesu što je pre moguće.

Svi kandidati za stipendiju moraju prvo da polože test iz engleskog jezika i predaju ličnu izjavu između 300 - 500 reči u kojoj se navodi zašto sebe smatraju kandidatom za stipendiju. Moguće je da se kandidati prijave za najviše dve nagrade.


Krajnji rok za prijave za stipendije je petak 30. jul 2021.O školi:


Međunarodna škola Taunton (Taunton International School) prima međunarodne studente više od 100 godina i sa toliko obrazovnih puteva koje možete izabrati, nema boljeg trenutka da nam se pridružite u našem velelepnom kampusu od 56 hektara u srcu prelepog Somerseta na jugozapadu Engleske.

Jedinstvena ponuda i porodični etos izdvojili su nas od mnogih drugih internata u Velikoj Britaniji. “Taunton International School” je inkluzivna, prijateljska, napredna i uspešna škola u kojoj se svim učenicima pruža izvanredno obrazovanje i podrška kako bi mogli da ostvare svoj puni potencijal.

U zavisnosti od starosti i nivoa engleskog jezika, međunarodni studenti će ući u pripremnu, stariju ili međunarodnu školu, gde škola nudi najveći raspon obrazovnih puteva na srednjem nivou u poređenju sa bilo kojom drugom školom u Velikoj Britaniji.


Da li želite diplomu jednog od top koledža u Velikoj Britaniji? Da li planirate da upišete neki od najboljih britanskih ili američkih univerziteta? Za više informacija o pojedinačnim stipendijama, pišite nam na info@integraledu.rs.


Poslati zahtev>>Istaknute Objave
Najnovije Objave
Archive
Pretraži po ključnim riječima
Prati Nas
  • Facebook Basic Square