EDUfair 2019

February 18, 2019

EDUfair je jedan od najvećih savetodavnih projekata u Srbiji i regionu koji predstavlja najnovije trendove u oblasti obrazovanja. Misija našeg tima je da pruži profesionalnu perspektivu i realizaciju svakom studentu koji je zainteresovan za razvoj obrazovanja - od  ličnog studijskog programa do profesionalne realizacije i stažiranja. U proteklih 15 godina upešno smo pružili besplatne obrazovne, konsultantske usluge, koje inspirišu mlade ljude da nastave svoje obrazovanje i ispune svoje želje tokom  karijere.

 

Svake godine projekat objedinjuje više od 100 obrazovnih institucija iz Srbije i sveta. U izdanju EDUfair-a 2019. godine naći ćete organizacije iz Srbije, Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Kanade, Slovenije, Češke, Luksemburga, Italije, Slovačke, Francuske, Austrije, Grčke, Španije, Letonije, Bugarske, Hrvatske, Kine, Rusije.

 

Posvećeni smo ne samo oblastima individualnog obrazovnog savetovanja i podrške karijernoj orijentaciji, već i različitim mogućnostima izbora obrazovnih institucija u Srbiji ili inostranstvu. Usešno smo uspeli da  uspostavimo partnerstva sa visoko dokazanim institucijama za srednje i visoko obrazovanje, centrima stranih jezika i obrazovnim organizacijama širom sveta.

 

Među našim partnerima naći ćete organizacije kao što su: Univerzitet u Beogradu, Univerzitet u Novom Sadu, Univerzitet Singidunum, Megatrend Univerzitet, Ambasada Kanade, Austrijska ambasada, Univerzitet Coventry, Univerzitet Northampton, Studiranje u Sloveniji, Swiss Education Group, Abbey DLD Colleges, EU Business School. Po prvi put ove godine naše gostujuće institucije će biti Univerzitet elektronike i tehnologije u Kini i Luksemburški Univerzitet.

 

Prijavite se onlajn da biste dobili besplatnu kartu >>

 

Preporučujemo da se prijavite onlajn što pre kako biste izbegli čekanje pri ulazu na EDUfair, ali i kako biste imali priliku da osvojite jedan od besplatnih ispita profesionalne orijentacije!

 

Na sajmu svakom studentu pružamo informacije o mogućnostima učenja i usavršavanja stranih jezika, kontinuiranom obrazovanju u srednjim školama i fakultetima, upisu na osnovne i master programe univerziteta širom sveta, te vrhunske MBA programe.

 

Takođe,  na EDUfairu 2019, imaćemo izbor  za  najomiljenijeg profesora u Srbiji.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Istaknute Objave

5 najpopularnijih master studija u UK

July 17, 2018

1/1
Please reload

Najnovije Objave