Abbey College u Malvernu- Srednje škole u inostranstvu!


Abbey College je internatska škola čiji se kampus prostire na 70 ari u gradu Malvern u Velikoj Britaniji. Smeštena je u centralnoj Englekoj u mirnom okruženju koji učenicima omogućava da se fokusiraju na postizanje vrhunskih akademskih ciljeva, istovremeno im omogućavajući bavljenje nizom sportskih i društvenih aktivnosti. Britanska vlada je ovaj deo države proglasila za predeo ‘izvanrednih prirodnih lepota’. Malvern je jedan od najbezbednijih gradova u Engleskoj, a nalayi se na sat vremena udaljenosti od Oksforda i dva i po sata od Londona.

Tipovi programa

U ovoj školi možete pohađati sledeće programe:

· GCSE i IGCSE

· AS i A-Level

· Foundation program (jednogodišnji program intenzivne pripreme za univerzitet)

· Pre-Sessional kursevi (intenzivni kursevi koje polažete pre odlaska na studije)

‘Preko hiljadu učenika je posle završetka ove škole otišlo na studije medicine i stomatologije’

Ovu školu izdvajaju izvanredan Foundation program za medicinu, dostupan i na kampusu škole u Pragu, kao i dugogodišnja partnerstva sa velikim brojem najprestižnijih medicinskih fakulteta u Evropi. Ovaj program traje preko trideset godina i za to vreme je preko 1000 učenika ove škole otišlo na studije medicine i stomatologije širom Evrope. Osim pripreme za medicinu, Abbey College ima u ponudi i druge visokokvalitetne fleksibilne akademske programe.

Zamenica direktorke Vendi Roberts је rekla: ’Izuzetno smo ponosni na naše učenike. Naporan rad im se stvarno isplatio i njihovi rezultati pokazuju da Abbey College, bilo da je pohađaju u Malvernu u UK, ili u Pragu, Češkoj Republici, učenicima nudi prvoklasna predavanja i specifične module koji im pomažu da se još jednim korakom približe snu da postanu doktori ili zubari’.

Dodala je i sledeće: ’Mi nudimo kompletnu uslugu, što znači da se fokusiramo na individualno savetovanje kako bi svaki učenik ispunio svoje karijerne ciljeve. Naši predmeti su dizajnirani tako da osiguraju uspeh svakog učenika, naravno uz njihov trud’.

Kako do ove škole? Uz pomoć Integral Edu-a!

Ukoliko ste zainteresovani za studiranje medicine u inostranstvu, ova škola je pravi izbor za vas. Više informacija o ceni, uslovima i rokovima upisa, možete dobiti od naših obrazovnih savetnika, ukoliko nam pošaljete mejl na info@integraledu.rs.

Pratite nas i sutra, pokazaćemo Vam delić atmosfere u Abbey College-u u Engleskoj.

<< Prijavite se za besplatno savetovanje! >>

#Srednješkoleuinostranstvu #SrednješkoleuEngleskoj #InternatiuEngleskoj #Privatneškoleuinostranstvu #Školovanjeuinostranstvu

Istaknute Objave
Najnovije Objave