10000 CHF stipendija za školovanje u Švajcarskoj!

August 21, 2019

 

Srednja škola u Švajcarskoj na dohvat ruke! Prestižna škola Saint Charles dodeljuje 5 stipendija u iznosu od 10000 CHF za srpske đake od 14 do 16 godina.

 

Smeštena u srcu Evrope, u prelepom švajcarskom gradiću Porrentruy, ova škola pruža bezbednost malog grada sa lakim pristupom svim kulturnim dobrima. Osnovana je 1897. godine i od tada dočekuje internacionalne đake uzrasta od 10-19 godina.

 

Pored akademskog uspeha, nastavnici ove škole odlično poznaju svako dete, brinu o njihovom opštem razvoju i dobru. Svaki razred ima od 10-14 učenika, što osigurava posvećenost svakome ponaosob. Učionice su svetle i tehnološki moderno opremljene. Osim školskih prostorija, škola raspolaže sa vrhunskim smeštajnim jedinicama koje su dodatna prednost za đake koji tu borave u toku školske godine.

 

Ovo je dnevna škola za oko 200 učenika, ali i puni internat. Od akademskih programa, škola pruža osnovno, srednje obrazovanje I letnje programe. Postoje dva puta ka sticanju diplome: Švajcarsku maturu i Internacionalni bakalaureat (IB). Program švajcarske mature je dvojezični, nastava se održava na francuskom i engleskom i siguran je put ka top 10 švajcarskih univerziteta, dok se IB program predaje na engleskom i diplomcima omogućava pristup Kembridžu ili Stenfordu.

 

Ukoliko ste zainteresovani da čujete više o ovoj školi, rokovima za prijavu i finansijskim detaljima, kontaktirajte kancelariju Integral Edu-a putem mejla info@integraledu.rs ili nas pozovite na 011/ 401 0227.

 

 

<< Prijavite se za besplatno savetovanje! >>

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Istaknute Objave

5 najpopularnijih master studija u UK

January 9, 2020

1/1
Please reload

Najnovije Objave