Ekskluzivni popust od 20% na letnje kurseve jezika u Švajcarskoj!


Do 24. januara ove godine možete ostvariti 20% popusta na razne jezičke kurseve za decu u Švajcarskoj

Od 20. do 24. januara održaće se Nedelja švajcarskog obrazovanja za decu i mlade od 8 do 20 godina. Tokom ove nedelje, svi zainteresovani imaće priliku da dobiju besplatno savetovanje o jezičkim kursevima u Švajcarskoj za decu i da ostvare 20% popusta na navedene kurseve.

Neke od najboljih privatnih srednjih škola na svetu nalaze se upravo u Švajcarskoj i nude najkvalitetnije srednjoškolsko obrazovanje i razne srednjoškolske i akademske programe, a jezički kurs u inostranstvu u takvim školama može biti sjajna kombinacija odmora i učenja stranog jezika s fokusom na buduće studije. U zavisnosti od uzrasta deteta i njegovih interesa, savetnici će dati personalizovane preporuke deci i roditeljima kako bi im pomogli da pronađu najbolji letnji jezički kurs u Švajcarskoj.

Jezički kursevi u inostranstvu najbrži su i najlakši način učenja stranog jezika ali i razvijanja društvenih veština dece. Dve nedelje, na potpuno drugačiji i zabavan način, deca mogu da uče engleski, francuski, nemački ili italijanski jezik na obalama Ženevskog jezera, u prelepim Alpima ili u kosmopolitskom gradu Luganu. Svi programi letnjih jezičkih kurseva detaljno su razrađeni, a sprovodi ih stručno osoblje i profesori tih jezičkih centara i srednjih škola koji imaju godine iskustva u radu s decom iz celog sveta. Programi imaju mnoštvo praktičnih radionica, društvenih, sportskih i kulturnih aktivnosti koje polaznicima pružaju ne samo učenje stranih jezika već i zabavu i odmor.

U ovoj, drugoj po redu Nedelji švajcarskog obrazovanja učestvuju vodeći švajcarski jezički centri i privatne srednje škole koje tokom leta održavaju jezičke kampove, redom: The American School in Switzerland – TASIS i Altitude Summer Camps.

The TASIS school obezbeđuje smeštaj tokom leta u istorijski važnoj vili de Nobili u Luganu, u delu Švajcarske gde se govori italijanski. Učenici mogu da biraju između kurseva engleskog, italijanskog ili francuskog jezika.

Kao dodatak kursevima jezika, učenicima su dostupni i ostali programi, na primer, digitalna fotografija, italijanska kuhinja, arhitektura i dizajn, ili fudbalske pripreme sa omladinskim timom Milana. << Više informacija >>

The Altitude Language School svojim učenicima nudi smeštaj u šarmantnim tradicionalnim švajcarskim alpskim kućicama u blizini mesta Verbije. Polaznici mogu da biraju između kursa engleskog i francuskog jezika, koji će da uče u jutarnjem terminu. Neposredna blizina Alpa nudi mogućnosti za brojne slobodne aktivnosti kao što su šetnja, penjanje, istraživanje prirode i ostale avanture. Kurs takođe uključuje izlete do tematskih parkova i prirodnih znamenitosti. << Više informacija >>

Zašto izabrati Švajcarsku?

Švajcarska je poznata po svojoj izvanrednoj čokoladi, proizvodnji vrhunskih satova, bankama i visokim standardima. Obrazovanje je, bez izuzetka, takođe na ovoj listi.

1. Visok kvalitet obrazovanja 2. Jedina evropska zemlja sa 4 zvanična jezika u upotrebi 3. Zemlja sa predivnom prirodom i velikim izborom sportskih aktivnosti 4. Švajcarska je redovno na listi najbezbednijih država u svetu 5. Svi vole čokoladu, posebno kada je švajcarska

Jezički kursevi u inostranstvu omogućavaju najbrži i najlakši način učenja jezika kao i društvenih veština kod dece. Programi u našoj ponudi detaljni su i precizno definisani, a nastavni kadar visoko je kvalifikovan i uživa visoku reputaciju. Svi kursevi su dopunjeni zabavnim programom koji učesnicima nudi korisnu pauzu od zahtevnog učenja, a naročito za vreme takvih dana, učenici idu na izlete gde uče o bogatoj istoriji i raznolikoj kulturološkoj sredini Švajcarske.

Bez obzira na to koji jezik u kojem delu zemlje odaberete, Švajcarska je destinacija koja vašem detetu omogućava superiorno iskustvo u učenju jezika. Naši savetnici rado će vam pomoći da odaberete onaj pravi među kursevima koje nude škole učesnici u Nedelji obrazovanja u Švajcarskoj, special campaign for summer camps and language courses in Switzerland at best p[rices, camps and sve prema vašim željama i zahtevima.

Celu ponudu ovogodišnjih kurseva i škola koje učestvuju u Nedelji švajcarskog obrazovanja možete pronaći na https://www.integraledu.rs/letnje-kurseve-jezika-u-svajcarskoj , a više informacija možete dobiti od savetnika u agenciji IntegralEdu koji će vas voditi kroz ceo proces upisa i koji će vas upoznati sa svim beneficijama koje možete da ostvarite.

Rezervišite svoj švajcarski letnji kamp uz 20% popusta ovde >>

#LetnjaškolajezikauŠvajcarskoj #školejezikauŠvajcarskoj #KurseviiškolejezikauŠvajcarskoj #švajcarskoobrazovanje #letnjekursevejezikauŠvajcarskoj #SportskikampuSvajcarskoj #kampjezikauŠvajcarskoj #UčenjejezikauŠvajcarskoj #kursjezikausvajcarskoj

Istaknute Objave
Najnovije Objave
Archive
Pretraži po ključnim riječima
Prati Nas
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon
  • YouTube Social  Icon

Dostupni smo za konsultacije putem Skype-a, vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

e-mail: info@integraledu.rs

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2021, INTEGRAL GROUP