Earn while you learn! BSc Computer Science sa garantovanom PLAĆENOM GODINOM u industriji!


Studirajte u Velikoj Britaniji i zaradite dok učite


Da li ste čuli za nedavno pokrenute programe osnovih studija računarskih nauka na Univerzitetu Hal? Svi kursevi osnovnih studija računarskih nauka na Univerzitetu Hal nude garantovanu, plaćenu godinu u industriji, između druge i treće godine, kao priznati deo vaše diplome.


Godina u industriji je odlična šansa da zaradite platu dok učite, da poboljšate svoju biografiju i primenite znanja i veštine koje ste stekli na univerzitetu na radnom mestu, kao i da naučite najnovije veštine iz same industriji. Univerzitet Hal ima fantastične veze sa kompanijama kao što su Microsoft, Sony i EA.


Univerzitet takođe nudi brojne nagrade, grantove i stipendije za studente koji ispunjavaju uslove. Dodeljuju se iz različitih razloga, uključujući akademsko postignuće i/ili da pomognu onima sa nižim primanjima.


Ne postoji bolje iskustvo od iskustva u industriji


Zaradite dok učite - biće vam isplaćena plata. Pored toga, platićete znatno umanjenu školarinu tokom godine u industriji.

Steknite dragoceno iskustvo i uspostavite kontakte koji bi vam mogli pomoći u karijeri.

Postanite nezavisniji i razvijajte niz prenosivih veština, kao što su timski rad, rešavanje problema i komunikacija – kvalitete koje poslodavci visoko cene, a koji bi vam mogli pomoći da se istaknete kada se prijavite za svoj prvi posao.

Dobijte ponudu za posao od dodljene kompanije

Kontaktirajte nas za više detalja o programu, mogućnostima stipendija i prijavi. Krajnji rok je odmah iza ugla – 26. januar 2022!


ZAKAZI BESPLATNO SAVETOVANJE >>


Istaknute Objave
Najnovije Objave