Zašto se odlučiti za studije u inostranstvu?Ako želiš najbolje za razvoj svoje karijere i obrazovanja, naš savet je da razmisliš o studijama u inostranstvu.

Napravili smo uži izbor najčešćih razloga zašto se studenti odlučuju za studiranje u inostranstvu:


1. Veliki napredak rezultat je velikih izazova

Vaša odluka o odlasku na studije u inostranstvo prihvatanje je velikog izazova. Ovim se korakom odlučujete postati potpuno nezavisni i izaći iz granica poznatog, započeti studentski život u novoj državi i kulturi, a upravo to čini ovo iskustvo vrednim i nezaboravnim! Studije u inostranstvu pružiće vam jedinstvena iskustva, upoznavanje sveta izvan granica lokalnog i snalaženje u novim situacijama. Uz obrazovni i karijerni napredak, studiranje u inostranstvu vredno je upravo zbog ličnog napretka.


2. Multikulturalno iskustvo

Jedna od velikih prednosti koju steknu studenti koji se odluče za obrazovanje u inostranstvu jest razumevanje različitih kultura. Studije u inostranstvu multikulturalno je iskustvo koje će vam omogućiti da doživite stvari, mesta i ljude potpuno različitih kulturnih pozadina, hranu, muziku i događaje različitih tradicija, i da usvojite interkulturalnu komunikaciju što će biti vredan alat u vašoj budućoj karijeri.


3. Vrhunsko obrazovanje

Univerziteti u inostranstvu nude širok izbor područja za početak visokog obrazovanja, usmerena su na potrebe i ambicije studenata, a praktičnim metodama učenja i mogućnostima za sticanje znanja u realnom poslovnom okruženju kroz studije pripremaju studenta za tržište rada. Širok izbor studijskih programa daje vam slobodu i priliku da pronađete studije koje u potpunosti odgovaraju vašim željama, ambiciji i karijernim planovima.


4. Usavršavanje stranog jezika

Većina studenata odabere studije koji imaju mogućnost studiranja na engleskom jeziku. Kroz period studiranja, engleski jezik postaje im primaran, kako u studijskom tako i u društvenom životu, te nije potrebno isticati da ga do kraja studija maksimalno usavrše. Uz engleski jezik, birajući studentske destinacije poput Holandije, Italije ili Austrije, studenti imaju priliku naučiti i dodatni jezik što je vrlo vredna crtica u biografiji!


5. Prilike za karijerni razvoj

Studije u inostranstvu upravo zbog svog pristupa orijentisanog ka praksi, umrežavanju, dodatnim aktivnostima, radu u timu, prilika za stažiranjem, i slično, stvara puno prilika koje možete iskoristiti kako biste započeli karijeru u željenom području. Usavršen strani jezik, razumevanje različitih kultura, visokokvalitetno obrazovanje i snalaženje u neočekivanim društvenim situacijama, kvaliteti su koje prepoznaju i traže sve vrhunske kompanije!


6. Nova prijateljstva

Kroz vaše iskustvo studiranja u inostranstvu steći ćete brojna poznanstva sa ljudima iz svih krajeva sveta, a neka od tih poznanstava pretvoriće se u prijateljstva za ceo život. Prijateljstva i uspomene obeležiće vaše studije u inostranstvu.


Naš tim konsultanata održava blizak kontakt sa službenicima koji se bave upisom u školama i univerzitetima. Možemo vam pomoći u procesu aplikacije za bilo koju instituciju, uključujući i veoma selektivne prestižne univerzitete kao što su Kembridž i Oksford. Naše usluge aplikacije i upisa obuhvataju: Veliku Britaniju, Nemačku, Holandiju, Španiju, Italiju, Austriju, Francusku, Švajcarsku, SAD, Kanadu, Dansku, Belgiju, Kipar, Grčku, Hrvatsku, Sloveniju i mnoge druge države. Pružamo praktičnu asistenciju prilikom aplikacionog procesa sa izuzetnom stopom uspešnosti.


Ako je vaš san da studirate u inostranstvu ili na nekom od najboljih univerziteta ili internata , zakažite svoje besplatne konsultacije sa Integral timom SADA!

PRIJAVITE SE BESPLATNO SAVETOVANJE!


Istaknute Objave
Najnovije Objave