IntegralEdu preporučuje:

Uzrast: 14-21 godina

Engleski

Datumi početka: od 23. juna do 3. avgusta

Letnji kurs, Malta

cene 2 ned. u evrima od:

Škola se nalazi u mirnom delu Sen Džulijensa, u blizini atraktivnog turističkog dela grada Paceville. Zgrada je izgrađena na prelazu vekova i ima jedinstvenu arhitekturu: kombinuje klasične grčke elemente i rimske lukove. Školski kompleks zatvoren je za posetioce i maksimalno osigurava učenike. Unutar njega su zgrade škole, domovi, bazen, prostorija za učenje, biblioteka, kantina i teren za odbojku na pesku. Polaznici standardnog letnjeg kursa koriste učionice u odvojenim zgradama, odvojeni smeštaj i kantinu. U slobodno vreme polaznici mogu da uživaju u bazenu, igralištu za odbojku ili kafeteriji. Za mali iznos mogu koristiti računare, wi-fi, sef, uslugu pranja odeće.

1250 €​

Uzrast: 12 -18 god.

Engleski

Datumi početka:  od 7. jula do 18. avgusta

Engleski

u Portugalu

cene 2 ned. u evrima od:

Škola se nalazi u malom obalskom mestu Lagoa na jugu Portugala. Lagoa ima oko 6.000 stanovnika i nalazi se blizu Fara, glavnog grada najjužnije portugalske regije Algarve.
Nastava uključuje 24 školska časa engleskog nedeljno. Obrazovanje uključuje ‘’evropske’’ časove koji obrađuju teme u vezi sa istorijom; umetnošću, državom i ljudima; svakodnevnim životom. Raznolik sportski sadržaj centra nudi
mogućnost treniranja mnogih sportova kao što su: fudbal, brzo klizanje, badminton, plivanje, stoni tenis, košarka, vaterpolo, odbojka, snuker, košarka i dr.

2 000 €​

Uzrast: 18+ god.

Španjolski

Datum početka: cele godine

Barselona 18+,

Španija

cene 2 ned. u evrima od:

Škola je moderno opremljena, ima 55 klimatizovanih učionica, konferencijsku salu za 150 osoba, biblioteku, kafić, vrt, besplatan pristup bežičnom internetu.  

Оsnovni kurs: Kurs se sastoji od 24 časa jezičke nastave i 6 dodatnih časova iz kulture.

Intenzivni kurs: 30 + 6 šk. časova nedeljno za one koji žele da napreduju:30 časova španskog jezika i 6 časova kultur - nog sadržaja.

Specijalizovani kursevi: 6 dodatnih, besplatnih časova spe - cijalizovanih kurseva konverzacije, na razne kulturne teme.

Priprema za DELE: 24 šk. časa nedeljno - 2 ili 4 nedelje u gru - pama od 4 do 14 polaznika. Minimalni uzrast je 18 godina.

858 €​

Dostupni smo za konsultacije putem Skype-a, vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

e-mail: info@integraledu.rs

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2021, INTEGRAL GROUP