Srednjoškolsko obrazovanje presudno je prilikom usmeravanja učenika kako bi oni ostvarili svoj puni potencijal. IntegralEdu pomaže pri odabiru najbolje srednje škole u inostranstvu koja u potpunosti odgovara željama, potrebama i mogućnostima svakog od naših klijenata. S vama smo od prvog momenta kada se javi želja za informacijama o srednjim školama u inostranstvu, pa sve do trenutka kada učenici prime svoje diplome – ali naše partnerstvo nastavlja se i dalje.

Pomažemo vam i vodimo vas kroz proces odabira optimalnog akademskog programa i škole, kao i kroz ceo proces prijave i upisa u školu. Organizujemo i posete željenim školama kako bi budući učenici mogli što bolje da se prilagode novom okruženju.
Tokom srednjoškolskog obrazovanja u inostranstvu brinemo se o dobrobiti i akademskom uspehu svakog našeg klijenta, a po završetku srednje škole usmeravamo ih prilikom odabira univerziteta i upisa na studije

Naši klijenti glavno su nam merilo – njihov uspeh ujedno je i uspeh Integrala!

 

Popis naših partnerskih srednjih škola u inostranstvu pogledajte ovde >>>

Britanski obrazovni sistem
IB - International Baccalaureate
Nemački obrazovni sistem
Švajcarski obrazovni sistem
Američki obrazovni sistem
Francuski obrazovni sistem
Show More

Zašto odabrati Integral?

Svaki roditelj vodi svoje dete dok ono ne učini prve samostalne korake. On je prisutan i kada dete posrne i odabere pogrešan put. Poklanja mu svoje vreme i brigu te mašta o tome da mu pruži najbolju moguću budućnost. Integral već 20 godina pomaže roditeljima da ispravno ulažu u obrazovanje svoje dece te da odaberu prigodan put ka ostvarenju njihovih ciljeva. Naše iskustvo i naši profesionalni savetnici omogućavaju da ponudimo pojedinačno rešenje za svakoga. To je naša jedinstvena prednost u usluzi vama, roditeljima.

    1. Izbor države

 

Svaka evropska država ima svoje kulturološke specifičnosti, različite obrazovne programe i vrste škola. Iskoristite naše iskustvo pri odabiru.

 

    2. Izbor akademskog programa

 

Različiti obrazovni programi (GCSE, A nivoi, IB) imju specifičnosti koje određuju dalju akademsku i profesionalnu karijeru mladog čoveka. Mi ćemo vam dati informacije o mogućnostima koje se pojavljuju pred učenicima nakon završetka svakog od tih programa.

 

    3. Izbor škole

U Evropi postoji na hiljade privatnih škola. Svaka od njih ima svoje specifičnosti i svoj individualni pristup učeniku. Mi ćemo vam pomoći da odaberete onu koja je najpogodnija za vaše dete.

 

    4. Prijava i upis

Mi ćemo pripremiti kompletnu dokumentaciju za prijavu i predati je u vaše ime. Većina elitnih škola od kandidata zahteva da polažu prijemne ispite koje, zbog vaše udobnosti, možemo da organizujemo u našoj kancelariji ili u prostorijama British Councila.

 

    5. Vođenje korespondencije

 

Za vreme prijava neophodan je svakodnevni kontakt sa odabranim školama te plaćanje različitih troškova – mi to možemo da činimo umesto vas, kao i da pratimo napredak procesa.
 

    6. Prethodna poseta

Nakon što odaberete nekoliko škola bilo bi dobro da ih posetite, razgledate školski kompleks i upoznate se sa vođom upisa. Mi ćemo vam pomoći oko dogovaranja susreta kao i celokupne organizacije vašeg putovanja i boravka u odabranoj državi.

    7. Osiguravanje staratelja

Pomažemo pri osiguravanju staratelja za učenike mlađe od 18 godina koji će se školovati u Velikoj Britaniji.
 

    8. Izbor predmeta

Upis na fakultet može da zavisi od vrste i broja predmeta koji su učeni u srednjoj školi. U zavisnosti od interesa i ambicija vašeg deteta odredićemo najbolju kombinaciju za njega.

 

    9. Potvrda mesta

Pre konačnog upisa ponovo je potrebno predati dokumente i obaviti novčane transakcije, što možete poveriti nama.

 

    10. Putovanje

Kod nas možete rezervisati odgovarajuće letove i sklopiti ugovor o neophodnom osiguranju za vas i vaše dete.

 

     11. Veza sa školom za vreme detetovog boravka u njoj


Naši savetnici mogu da budu vaša veza sa školom za različita administrativna i lična pitanja.

 

    12. Praćenje razvoja i rezultata
 

Za vreme prve godine pripremićemo vam prepis ocena i izveštaje o napretku i prilagođavanju vašeg deteta.

    13. Konsultacije oko nastavka školovanja

Naši konsultanti za visoko obrazovanje stoje vam na raspolaganju i mogu vam pojasniti mogućnosti za prijave u inostranstvu.

 

Dostupni smo za konsultacije putem Skype-a, vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

e-mail: info@integraledu.rs

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2020, INTEGRAL GROUP