Srednjoškolsko obrazovanje presudno je prilikom usmeravanja učenika kako bi oni ostvarili svoj puni potencijal. IntegralEdu pomaže pri odabiru najbolje srednje škole u inostranstvu koja u potpunosti odgovara željama, potrebama i mogućnostima svakog od naših klijenata. S vama smo od prvog momenta kada se javi želja za informacijama o srednjim školama u inostranstvu, pa sve do trenutka kada učenici prime svoje diplome – ali naše partnerstvo nastavlja se i dalje.

8 razloga za školovanje u srednjoj školi u inostranstvu:

  • Vežbajte nezavisnost. Školovanje u srednjoj školi u inostranstvu može vam omogućiti da doživite nezavisnost na nov i uzbudljiv način

  • Poboljšajte svoju prijavu na fakultet.

  • Unapredite znanje jezika.

  • Iskusite nove kulture.

  • Upoznajte sebe.

  • Postanite znatiželjni.

  • Proširite svoju društvenu mrežu.

  • Budite izazvani

Pomažemo vam i vodimo vas kroz proces odabira optimalnog akademskog programa i škole, kao i kroz ceo proces prijave i upisa u školu. Organizujemo i posete željenim školama kako bi budući učenici mogli što bolje da se prilagode novom okruženju.
Tokom srednjoškolskog obrazovanja u inostranstvu brinemo se o dobrobiti i akademskom uspehu svakog našeg klijenta, a po završetku srednje škole usmeravamo ih prilikom odabira univerziteta i upisa na studije

Naši klijenti glavno su nam merilo – njihov uspeh ujedno je i uspeh Integrala!

 

Popis naših partnerskih srednjih škola u inostranstvu pogledajte ovde >>

Svaki roditelj vodi svoje dete dok ono ne učini prve samostalne korake. On je prisutan i kada dete posrne i odabere pogrešan put. Poklanja mu svoje vreme i brigu te mašta o tome da mu pruži najbolju moguću budućnost. Integral već 20 godina pomaže roditeljima da ispravno ulažu u obrazovanje svoje dece te da odaberu prigodan put ka ostvarenju njihovih ciljeva. Naše iskustvo i naši profesionalni savetnici omogućavaju da ponudimo pojedinačno rešenje za svakoga. To je naša jedinstvena prednost u usluzi vama, roditeljima.

Zašto odabrati IntegralEdu?

    1. Izbor države

 

Svaka evropska država ima svoje kulturološke specifičnosti, različite obrazovne programe i vrste škola. Iskoristite naše iskustvo pri odabiru.

 

    2. Izbor akademskog programa

 

Različiti obrazovni programi (GCSE, A nivoi, IB) imju specifičnosti koje određuju dalju akademsku i profesionalnu karijeru mladog čoveka. Mi ćemo vam dati informacije o mogućnostima koje se pojavljuju pred učenicima nakon završetka svakog od tih programa.

 

    3. Izbor škole

U Evropi postoji na hiljade privatnih škola. Svaka od njih ima svoje specifičnosti i svoj individualni pristup učeniku. Mi ćemo vam pomoći da odaberete onu koja je najpogodnija za vaše dete.

 

    4. Prijava i upis

Mi ćemo pripremiti kompletnu dokumentaciju za prijavu i predati je u vaše ime. Većina elitnih škola od kandidata zahteva da polažu prijemne ispite koje, zbog vaše udobnosti, možemo da organizujemo u našoj kancelariji ili u prostorijama British Councila.

 

    5. Vođenje korespondencije

 

Za vreme prijava neophodan je svakodnevni kontakt sa odabranim školama te plaćanje različitih troškova – mi to možemo da činimo umesto vas, kao i da pratimo napredak procesa.
 

    6. Prethodna poseta

Nakon što odaberete nekoliko škola bilo bi dobro da ih posetite, razgledate školski kompleks i upoznate se sa vođom upisa. Mi ćemo vam pomoći oko dogovaranja susreta kao i celokupne organizacije vašeg putovanja i boravka u odabranoj državi.

    7. Osiguravanje staratelja

Pomažemo pri osiguravanju staratelja za učenike mlađe od 18 godina koji će se školovati u Velikoj Britaniji.
 

    8. Izbor predmeta

Upis na fakultet može da zavisi od vrste i broja predmeta koji su učeni u srednjoj školi. U zavisnosti od interesa i ambicija vašeg deteta odredićemo najbolju kombinaciju za njega.

 

    9. Potvrda mesta

Pre konačnog upisa ponovo je potrebno predati dokumente i obaviti novčane transakcije, što možete poveriti nama.

 

    10. Putovanje

Kod nas možete rezervisati odgovarajuće letove i sklopiti ugovor o neophodnom osiguranju za vas i vaše dete.

 

     11. Veza sa školom za vreme detetovog boravka u njoj


Naši savetnici mogu da budu vaša veza sa školom za različita administrativna i lična pitanja.

 

    12. Praćenje razvoja i rezultata
 

Za vreme prve godine pripremićemo vam prepis ocena i izveštaje o napretku i prilagođavanju vašeg deteta.

    13. Konsultacije oko nastavka školovanja

Naši konsultanti za visoko obrazovanje stoje vam na raspolaganju i mogu vam pojasniti mogućnosti za prijave u inostranstvu.