SRB_BNN(November-Event-December).png

IntegralEdu predstavlja - TOP EDUCATION

Elitno srednje obrazovanje u Švajcarskoj i Velikoj Britaniji

 

10. decembar, Hotel Moskva, u 18:00 časova, Beograd

Čast nam je i zadovoljstvo da Vas pozovemo da prisustvujete predstavljanju dva prestižna internata, Abbey College Malvern iz Velike Britanije i Instituta Montana Zugerberg iz Švajcarske. Prezentacija će se održati u utorak, 10. decembra 2019, u 18 časova u hotelu Moskva u Beogradu.

Program:

 

18.00 - "Abbey College Malvern UK " – u ime internata govoriće Sophie Corness

 

18.35 – "Najbolji švajcarski i internacionalni akademski programi u Institutu Montana" – u ime internata govoriće Andrea Baev

19.20 - Pitanja i odgovori; Sastanci i privatne konsultacije zainteresovanih sa stručnim savetnicima za obrazovanje I predstavnicima College Malvern i Institut Montana Zugerberg

 ​

20.00 – Koktel

Molimo Vas da rezervišete svoje mesto, jer je broj ograničen:

O Abbey College školi

Abbey.png

Abbey College je internatska škola čiji se kampus prostire na 70 ari u gradu Malvern u Velikoj Britaniji. Smeštena je u centralnoj Engleskoj u mirnom okruženju koji učenicima omogućava da se fokusiraju na postizanje vrhunskih akademskih ciljeva, istovremeno im omogućavajući bavljenje nizom sportskih i društvenih aktivnosti. Britanska vlada je ovaj deo države proglasila za predeo ‘izvanrednih prirodnih lepota’. Malvern je jedan od najbezbednijih gradova u Engleskoj, a nalazi se na sat vremena udaljenosti od Oksforda i dva i po sata od Londona.

‘Preko hiljadu učenika je posle završetka ove škole otišlo na studije medicine i stomatologije’

Ovu školu izdvajaju izvanredan Foundation program za medicinu, dostupan i na kampusu škole u Pragu, kao i dugogodišnja partnerstva sa velikim brojem najprestižnijih medicinskih fakulteta u Evropi. Ovaj program traje preko trideset godina i za to vreme je preko 1000 učenika ove škole otišlo na studije medicine i stomatologije širom Evrope. Osim pripreme za medicinu, Abbey College ima u ponudi i druge visokokvalitetne fleksibilne akademske programe.

Tipovi programa:

U ovoj školi možete pohađati sledeće programe:

  • GCSE i IGCSE

  • AS i A-Level

  • Foundation program (jednogodišnji program intenzivne pripreme za univerzitet)

  • Pre-Sessional kursevi (intenzivni kursevi koje polažete pre odlaska na studije)

O gospođi Sophie Corness:

Sophie-Cornessl.png

Sophie se bavi internacionalnim i lokalnim upisom učenika, marketingom, brendiranjem i prijemom za Abbey College u Malvernu. Sophie je dugogodišnji saradnik Instituta za marketing i poseduje AMCIS kvalifikaciju za menadžment prijema. Radila je u oblastima poput marketinga za obrazovanje, kriznim komunikacijama, odnosima sa javnošću i novinarstva.

O Institut Montana Zugerberg školi

Montana.png

Zbog duge tradicije obrazovanja srpskih đaka u švajcarskim školama, tim savetnika Integral Edu-a je pozvao predstavnike Instituta Montana iz ove države da dođu u Beograd 10. decembra i pruže dodatnu savetodavnu podršku našim klijentima. Ukoliko razmatrate upis u neku od najboljih švajcarskih škola, pročitajte više o Insitutu Montana.

’Moje mesto gde rastem’ je moto ovog švajcarskog internata koji već sto godina pruža idealne uslove da svako dete raste- intelektualno, fizički, emocionalno i u harmoniji sa sobom i drugima. Škola ima svega tri stotine učenika uzrasta od 6-19 godina. Akademske programe objedinjuje verovanje u internacionalno obrazovanje gde se uči više jezika i neguje multikulturalni pogled na svet. Ovaj duh važi i za profesore koji dolaze iz celog sveta, brižne staratelje koji sa decom žive, savetnike i mentore.

Kampus Instituta Montana se prostire na 60 ari i na visini od oko 1000 metara, iznad grada Zug. Pogled iz škole se pruža na jezero i snegom pokrivene planine. Škola crpi vodu iz sopstvenog izvora i vazduh je izuzetno čist. Ovo je inspirativno mesto za učenje i zdravo mesto za odrastanje. Sam kampus škole je izdvojen od grada, ali se do njega lako stiže. Aerodrom Cirih je na samo sat vremena udaljenosti.

Tipovi programa:

 

U školi se izdvajaju sledeći nivoi

  • Dvojezična osnovna škola

  • Dvojezična srednja škola

  • Švajcarska srednja škola

  • Internacionalna škola

  • Letnji kampovi

 

 

O gospođi Andrei Baev:

AndreaBaev.png

"Moje ime je Andrea Baev i radim kao koordinatorka za prijem učenika u Institutu Montana Zugerberg u Švajcarskoj. Već 8 godina sam u Kancelariji za međunarodni prijem, ‘švajcarski dan’ i internat. Rođena u Berlinu, ali sam živela i radila u Bugarskoj skoro 10 godina, dok poslednjih 18 godina živim u Švajcarskoj. Imam dugogodišnje internacionalno iskustvo i tečno govorim srpski, bugarski, ruski, engleski, francuski i italijanski. Moje dete je takođe bivša učenica Montane. Pohađala je međunarodni program u ovoj školi, gde je stekla IB diplomu, zahvaljujući kojoj je upisala i završila master studije menadžmenta na jednom od najboljih evropskih univerziteta.

Ponosna sam jer sam u mogućnosti da predstavljam i promovišem Institut Montanu i njegovu obrazovnu izvrsnost porodicama širom sveta, jer sam i sama prošla kroz ceo proces. Presrećna sam što mogu da ponudim raznovrsne akademske mogućnosti učenicima koji imaju različite potrebe, sposobnosti i znanja. Na primer, mogu da pohađaju IB, program švajcarske mature ili neki od naših jedinstvenih letnjih programa."

Molimo Vas da rezervišete svoje mesto, jer je broj ograničen: