SRB_FBC(WEF-09-2022)_1280x488px.png

World Education Fair VIRTUAL

 29. SEPTEMBAR, VIRTUELNI SAJAM, 13:00 - 17:00 h

SVE O OBRAZOVANJU U INOSTRANSTVU NA JEDNOM MESTU

direktan kontakt i savetovanje sa predstavnicima prestižnih međunarodnih obrazovnih institucija i obrazovnih savetnika

Virtuelno izdanje Svetskog sajma obrazovanja World Education pruža ti besplatan pristup najvažnijim informacijama o obrazovanju. Samo te jedan klik deli od:

  • Individualnih sastanaka sa predstavnicima top univerziteta i srednjih škola iz inostranstva 

  • Personalizivanog i besplatnog savetovanje sa stručnim obrazovnim savetnicima

  • Interaktivnih radionica i prezentacija o modernim trendovima u obrazovanju, studijskim programima i karijerama budućnosti

  • Saveta & trikova kako uspešno pripremiti prijavu za garantovan upis u srednju školu/univerzitet iz snova

  • Saveta & trikova oko finansiranja – stipendije, zajmovi, studentski poslovi


Ne propusti da posetiš virtuelni sajam 29. septembra:

  • Unapred zakazani lični sastanci sa predstavnicima vrhunskih univerziteta i prestižnih internata iz Velike Britanije, Švajcarske, Holandije, Danske, SAD-a, Nemačke, Francuska, Hong Kong  >> Ne treba gubiti vreme i čekati u redu. Prisustvuj događaju kad god ti odgovara..

  • Namenski štandovi za konsultacije >> Sve što treba da znaš o procesu prijavljivanja, uslovima, stipendijama, smeštaju

  • Razne obrazovne destinacije >> Ako si i dalje u nedoumici, razgovaraj sa predstavnicima različitih institucija i našim konsultantima, mi ćemo ti pomoći da uporediš i napraviš najbolji izbor - gde i šta studirati 

  • Vebinari o proučavanju određenih tema o obrazovanju >> Ažurne, detaljne i tačne informacije dokazanih stručnjaka u obrazovnoj oblasti

  • Korisni informativni materijali >> Takođe dostupan za download-ovanje nakon događaja

ISTAKNUTI IZLAGAČI: 

WEF_Virtual_exh.JPG

Vrije University Brussels / Univerzitet Vrije u Briselu

Ocenjen kao jedan od najboljih svetskih sveobuhvatnih univerziteta sa istorijom dugom 180 godina, VUB kombinuje nagrađivane istraživačke i akreditovane studijske programe na engleskom i holandskom jeziku (Bachelor, Masters i PhD) sa velikim uticajem na društvene, ekonomske i kulturne inovacije. VUB je jedan od najinovativnijih univerziteta u Evropi, koji se nalazi na 59. mestu na Rojtersovoj listi 100 najboljih evropskih najinovativnijih univerziteta.

​ESADE Business & Law School

ESADE Business & Law School je rangirana na 4. mestu u svetu, prema Fajnenšel tajmsovoj rang listi
Esade nudi obrazovno iskustvo sa pozitivnim uticajem kako za studente, tako i za poslodavce.
Programi koriste moć raznolikosti i tehnologije za oblikovanje pravednije i održivije budućnosti.

Glavne prednosti:
#4. mesto na listi najboljih škola za obrazovanje izvršilaca prema Fajnenšel tajmsovoj rang listi
#1 Preduzetnički ekosistem, prema Poets & Quants
#3 MBA obrazovno iskustvo, prema Ekonomistu
#4 Specijalizacija u tehnološkim studijama, prema QS
#3 Raznolikost, prema QS

 The Hong Kong Polytechnic UniversityPolitehnički univerzitet u Hong Kongu

Sa 85 godina tradicije i rangiranjem među 100 najboljih institucija na svetu, PolyU teži da bude vodeći univerzitet za istraživanje i obrazovanje. U PolyU studenti ostvaruju svoj potencijal i stiču praktične veštine iz stvarnog sveta koje su neophodne u svetu koji se brzo razvija. Različiti akademski programi pružaju studentima brojne mogućnosti da se razvijaju kao globalno orijentisani lideri i društveno odgovorni građani.

Tilburg University / Univerzitet Tilburg

Univerzitet Tilburg poznat je kao jedan od vodećih univerziteta za pravni, poslovni i ekonomski sektor u Evropi. Osnovan 1927. godine, danas se ponosi dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, kao i podsticanjem akademskog razvoja svojih studenata i pripremama za profesionalne potrebe modernog sveta. Univerzitet nudi vrhunsko obrazovanje i izuzetnu osnovu za istraživanje. Tilburg sarađuje sa više od 100 stranih visokoobrazovnih ustanova uključujući Univerzitet Kornel, Univerzitet u Barseloni, Univerzitet u Glazgovu, Nacionalni univerzitet u Singapuru i Univerzitet Peking. Bilateralni ugovori doprinose razmenama studenata i nastavnika. 
Univerzitet Tilburg nalazi se u Tilburgu, šestom po veličini gradu u Holandiji, i jedan je od glavnih obrazovnih centara u zemlji. Grad je takođe zanimljivo turističko odredište, s intenzivnim kulturnim životom i atraktivnim uslovima za zabavu i rekreaciju.

RASPORED:

13:30 h -  INTEGRALEDU ISKUSTVO STUDENATA – OD PRIJAVE DO UPISA

Cristina Secan,  Antonia Ioana Dragomir

Uvod u korake neophodne za prijave za stanovanje i upis. Saznajte više o poboljšanju vaših šansi za upis kroz vannastavne aktivnosti, ispunjavanje uslova za prijem, dovršavanje procesa prijave, pronalaženje smeštaja i finaliziranje vašeg upisa od dva naša bivša studenta.

*Kada se registruješ za virtualni sajam obrazovanja, dobićeš verifikacioni imejl od Brazena - platforme koju koristimo za realizaciju virtualnog sajma. Ukoliko si prisustvovao/la prethodnom virtuelnom događaju kompanije IntegralEdu, potrebno je samo da se prijaviš na svoj nalog u Brazen-u.

Jednostavno popuni registracionu formu i dobićeš pristup našoj virtualnoj platformi.

📲 Na samo jedan klik od obrazovanja tvojih snova!