6. i 7. mart 2020, Belexpocentar, Beograd

EDUfair 2020 - 6. i 7. mart. Najbolji srpski i inostrani fakulteti će na sajmu davati akademske savete svim posetiocima!

EDUfair je jedan od najvećih savetodavnih projekata u Srbiji i regionu koji predstavlja najnovije trendove u oblasti obrazovanja. Misija našeg tima je da pruži profesionalnu perspektivu i realizaciju svakom studentu koji je zainteresovan za razvoj obrazovanja - od  ličnog studijskog programa do profesionalne realizacije i stažiranja. U proteklih 16 godina upešno smo pružili besplatne obrazovne, konsultantske usluge, koje inspirišu mlade ljude da nastave svoje obrazovanje i ispune svoje želje tokom  karijere.

 

U ovogodišnjem izdanju EDUfair-a, predstaviće se preko 90 univerziteta, srednjih škola i privatnih internata iz Srbije, Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Kanade, Slovenije, Češke, Luksemburga, Italije, Slovačke, Francuske, Austrije, Grčke, Španije i Hrvatske.

Univerzitet u Beorgradu će se ove godine u rekordnom broju, sa čak 22 fakulteta, predstaviti na EDUfair-u. 

 

Zašto bi obavezno trebalo posetiti EDUfair- 2020?

 

 • Preko 45 najboljih srpskih fakulteta i visokoobrazovnih institucija

 • Preko 40 prestižnih internata i univerziteta iz 13 različitih zemalja

 • Info centar Integral Edu - direktne aplikacije i stipendije

 • Sjajni popusti na različite edukativne programedo 10% popusta na odabrane kurseve

 • Testovi profesionalne orijentacije

 • Panel diskusije sa psihologom za roditelje  

Posvećeni smo ne samo oblastima individualnog obrazovnog savetovanja i podrške karijernoj orijentaciji, već i različitim mogućnostima izbora obrazovnih institucija u Srbiji ili inostranstvu. Usešno smo uspeli da  uspostavimo partnerstva sa visoko dokazanim institucijama za srednje i visoko obrazovanje, centrima stranih jezika i obrazovnim organizacijama širom sveta.

 

Posetioci će imati priliku da ostvare sjajne popuste na različite obrazovne programe, cene letnjih kampova, kao i da prisustvuju brojnim prezentacijama edukativnog karaktera.

SVE O OBRAZOVANJU NA JEDNOM MESTU:

 • Osnovni i master programi i MBA studije na prestižnim univerzitetima iz Srbije i inostranstva, kao i studije iz oblasti koje su najtraženije na tržištu rada

 • Srednje škole i gimnazije u nekim od najboljih internata na svetu

 • Kursevi stranih jezika u inostranstvu za individualne polaznike i grupe

 • Studentske stipendije

 • Radionice i prezentacije

 • Profesionalna orijentacija za one koji još nisu sigurni šta bi želeli da studiraju

 

I ove godine, na sajmu obrazovanja EDUfair 2020 nastavljamo potragu za omiljenim profesorom Srbije.

Prijavite neke od profesora iz vaše škole i glasajte za njih kako bi se našli na užem spisku kandidata koji učestvuju u izboru za najomiljenijeg profesora.

O projektu EDUFair

EDUfair je jedan od najvećih savetodavnih projekata Srbije i regiona koji predstavlja najnovije trendove u obrazovanju, kao i u vezi sa profesionalnom perspektivom i realizacijom. U poslednjih 15 godina osigurava besplatne savete, inspiriše mlade ljude da nastave sa svojim obrazovanjem i prati ih na njihovom putu karijere.

Svake godine, projekat ujedinjuje više od 100 obrazovnih institucija iz Srbije i inostranstva, koje obezbeđuju besplatne individualne savete i podršku pri orijentaciji, kao i informacije o mogućnostima izbora obrazovnih institucija u Srbiji i inostranstvu. Preko 250 partnera projekta EDUfair jesu ustanove za srednje i visoko obrazovanje, centri za strane jezike i obrazovne organizacije širom sveta.

 

Organizacijom međunarodnog sajma obrazovanja želja nam je da mlade u Srbiji osvestimo o brojnim mogućnostima školovanja i usavršavanja veština koje im nude najpoznatije sprske, evropske i svetske institucije. Tokom sajma pružamo informacije o mogućnostima obrazovanja u oblasti učenja i usavršavanja stranih jezika, nastavka školovanja u srednjim školama i na fakultetima, upisa na osnovne i master programe univerziteta širom sveta, kao i na top MBA programe. Važno je istaći da su i nakon sajma naši obrazovni savetnici na raspolaganju za sve informacije i pomoć oko prijave.

Dostupni smo za konsultacije putem Skype-a, vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

e-mail: info@integraledu.rs

Posetite nas i na:

 • FB
 • Instagram
 • you-tube

 

© 2020, INTEGRAL GROUP