6. i 7. mart 2020, Belexpocentar, Beograd


Preporučujemo da se prijavite onlajn što pre kako biste izbegli čekanje pri ulazu na EDUfair, ali i kako biste imali priliku da osvojite jedan od besplatnih ispita profesionalne orijentacije!

Na sajmu obrazovanja EDUfair 2019 preko 100 obrazovnih institucija iz 18 zemalja – državnih i privatnih ustanova, fakulteta i visokih škola i srednjih škola iz Srbije (ove godine, prvi put imamo čast da poželimo dobrodošlicu Univerzitetu u Novom Sadu, Univerzitet u Beogradu tradicionalno će podržavati sajam i predstaviće se 8 fakulteta) i inostranstva (Austrije, Nemačke, Grčke, Italije, Kanade, SAD, Velike Britanije, Španije, Rusije, Kine, Litvanije, Luksemburga, Francuske, Slovenije, Hrvatske, Češke, Slovačke, Bugarske, Švajcarske…) – imaće svoje predstavnike koji će buduće brucoše informisati o svemu onome što je bitno prilikom izbora oblasti koju će studirati a time i opredeljivanja svog životnog puta i karijere:

SVE O OBRAZOVANJU NA JEDNOM MESTU:

  • Osnovni i master programi i MBA studije na prestižnim univerzitetima iz Srbije i inostranstva, kao i studije iz oblasti koje su najtraženije na tržištu rada

  • Srednje škole i gimnazije u nekim od najboljih internata na svetu

  • Kursevi stranih jezika u inostranstvu za individualne polaznike i grupe

  • Studentske stipendije

  • Work & Travel USA program kulturne razmene u SAD – snižene cene i posebne ponude samo tokom ovog događaja!

  • Radionice i prezentacije

  • Profesionalna orijentacija za one koji još nisu sigurni šta bi želeli da studiraju

I ove godine, na sajmu obrazovanja EDUfair 2019 nastavljamo potragu za omiljenim profesorom Srbije.

Prijavite neke od profesora iz vaše škole i glasajte za njih kako bi se našli na užem spisku kandidata koji učestvuju u izboru za najomiljenijeg profesora.

 

O projektu EDUFair

EDUfair je jedan od najvećih savetodavnih projekata Srbije i regiona koji predstavlja najnovije trendove u obrazovanju, kao i u vezi sa profesionalnom perspektivom i realizacijom. U poslednjih 15 godina osigurava besplatne savete, inspiriše mlade ljude da nastave sa svojim obrazovanjem i prati ih na njihovom putu karijere.

Svake godine, projekat ujedinjuje više od 100 obrazovnih institucija iz Srbije i inostranstva, koje obezbeđuju besplatne individualne savete i podršku pri orijentaciji, kao i informacije o mogućnostima izbora obrazovnih institucija u Srbiji i inostranstvu. Preko 250 partnera projekta EDUfair jesu ustanove za srednje i visoko obrazovanje, centri za strane jezike i obrazovne organizacije širom sveta.

 

Organizacijom međunarodnog sajma obrazovanja želja nam je da mlade u Srbiji osvestimo o brojnim mogućnostima školovanja i usavršavanja veština koje im nude najpoznatije sprske, evropske i svetske institucije. Tokom sajma pružamo informacije o mogućnostima obrazovanja u oblasti učenja i usavršavanja stranih jezika, nastavka školovanja u srednjim školama i na fakultetima, upisa na osnovne i master programe univerziteta širom sveta, kao i na top MBA programe. Važno je istaći da su i nakon sajma naši obrazovni savetnici na raspolaganju za sve informacije i pomoć oko prijave.

Kneza Mihaila 17/II (Spasićev prolaz, 2. sprat) 11000 Beograd

t: +381 11 401 0227 , +381 11 401 0228

e-mail: info@integraledu.rs

 

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2018, INTEGRAL GROUP