KURSEVI STRANIH JEZIKA U INOSTRANSTVU ZA ODRASLE

Pronađite svoj idealni kurs stranog jezika!

IntegralEdu ima široku ponudu kurseva stranih jezika kao što su engleski, francuski, nemački, italijanski i španski jezik u Engleskoj, Malti, SAD-u, Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, Španiji, Italiji i dr.


Jezički kursevi za odrasle izrazito su individualizovani, te se, za razliku od kurseva za decu i mlade, svaka komponenta kursa prepušta polazniku na odlučivanje prema svojim preferencijama. Zbog toga, polaznik koji se odluči na ovakav jedan kurs, pre rezervisanja kursa mora znati šta će sve uticati na cenu kursa, a to je:

  • Uzrast polaznika
  • Intenzitet kursa
  • Vrsta i svrha kursa
  • Stepen predznanja
  • Datum polaska
  • Trajanje kursa
  • Vrsta smeštaja
  • Transferi i dodatne usluge
  • Lokacija

VRSTE KURSEVA STRANIH JEZIKA U INOSTRANSTVU ZA ODRASLE

Kursevi stranih jezika za tinejdžere (16-18 godina)

U dinamičnom savremenom svetu olakšane komunikacije, prevoza i brojnih tehnoloških pogodnosti, sve je više tinejdžera koji su sposobni i koji radije otkrivaju nova znanja i destinacije sami, bez stalnog praćenja i strogog rasporeda.

U ovoj vrsti kurseva stranih jezika u inostranstvu postoji organizovan program za vannastavne aktivnosti koji podrazumeva razgledanje, jednodnevne izlete, sportske aktivnosti. Tako da imaju dosta slobodnog vremena da biraju kako da ga provedu u skladu sa ličnim preferencijama i idejama.

Pripremni kursevi za službene jezičke certifikate

Bez obzira da li Vam je potreban IELTS 6.5 za prijavu na univerzitet ili želite dokazati svoje jezičke sposobnosti za impresivniju biografiju, priprema za polaganje službenog ispita u zemlji u kojoj se jezik zapravo govori može značajno poboljšati Vaše rezultate i ubrzati učenje.

Pripremni kursevi koje nudimo pomoći će Vam da savladate potrebne ispitne tehnike, upoznate se sa strukturom ispita i značajno razvijete svoje gramatičko znanje kroz brojne primere i vežbe. Istovremeno, imate priliku da poboljšate govorenje stranog jezika i razumevanje uranjanjem u stvarno okruženje. Ovo je idealan način za pripremu u kratkom vremenskom razdoblju, bez obzira na to na koji certifikat ciljate - IELTS, TOEFL, Cambridge, DELE, DELF, TestDaf, ÖSD, SIELE, SAT, CELI, TCF.

Stručni kursevi stranih jezika

Učenje stranog jezika i posebnog vokabulara vezanog za neku struku i posao ima puno prednosti – od lakše komunikacije na poslu i s kolegama, klijentima i partnerima, do proširenja vidika i saznavanja novih stvari o struci kroz čitanje stručne literature na stranim jezicima, a sve to kako bi stekli samostalnost, samopouzdanje i prilagodljivost.

Bilo da želite učiti strane jezike s naglaskom na pravo, medicinu, poslovanje ili avijaciju, postoji nemali broj kurseva stranih jezika koji uz učenje stranog jezika nude i upravo ovakav fokusirani vokabular kojim poboljšavate jezičke veštine u određenom stručnom području. Ove kurseve predaju specijalizovani profesori tokom cele godine sa fleksibilnim opcijama rasporeda u skladu sa ličnim mogućnostima učesnika.

Kursevi stranih jezika za odrasle

Nikada nije kasno da se počne sa učenjem novog jezika, a u svetu koji se brzo kreće sve je potrebnije poznavanje stranih jezika. Stoga nije iznenađujuće što brojna istraživanja dokazuju da jezički kapacitet možemo razviti i u starosti, a prednosti takve kognitivne dinamike su velike, ne samo za samopouzdanje dok se govori strani jezik, već i neuroplastičnost mozga, poboljšanje pamćenja i sveobuhvatnu funkciju mozga.

Kursevi stranih jezika za odrasle u stranoj zemlji su sjajna prilika da se kombinuju turistički obilazak i obrazovno iskustvo u potpunosti prema željama polaznika i njegovim mogućnostima. Tako kurs obogaćuje putovanje, a putovanje poboljšava razumevanje zemlje jezika koji se uči. To se zove win-win situacija.

JEZICI KOJE MOŽETE UČITI

JEZIK KURSA

Engleski jezik

Nemački jezik

Španski jezik

Francuski jezik

Italijanski jezik

DRŽAVE

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popunite formular i zakažite termin za konsultacije kod našeg obrazovnog savetnika

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.