PRIJAVE NA KURS STRANOG JEZIKA

Koraci do nezaboravnog učenja jezika

PRIJAVA NA KURS STRANOG JEZIKA

01. INICIJALNO SAVETOVANJE

  • Tokom uvodnog razgovora sa vašim ličnim savetnikom, on/ona će vas pozvati da podelite svoje ciljeve, potrebe i mogućnosti za učenje stranog jezika u inostranstvu. Na osnovu toga dobijate kompletnu listu predloga i programa kurseva stranih jezika sa određenim parametrima, kao i preporuke koji bi od njih odgovarali vama, prema vašim ličnim kriterijumima.

02. IZBOR I POTVRĐIVANJE KURSA STRANOG JEZIKA

  • Kada se odlučite za kurs stranog jezika, vaš savetnik će se pobrinuti za sve administrativne korake da potvrdi vaše mesto na kursu i svu komunikaciju sa jezičkim centrom ili školom.

03. PRIPREMA PRED POLAZAK NA KURS JEZIKA U INOSTRANSTVU

  • Nakon potvrde kursa stranog jezika, od svog savetnika ćete dobiti kompletne smernice i specijalizovan IntegralEdu priručnik, uključujući informacije o pripremama pred polazak, samom putovanju, boravku u inostranstvu i povratku u Srbiju. Takođe možete tražiti dodatno savetovanje ili se pridružiti opštim sastancima sa drugim učesnicima da biste dobili bilo kakva pitanja na koja ste odgovorili.

04. ORGANIZACIJA PUTOVANJA

  • Poznavajući specifičnosti putovanja u inostranstvo i za odrasle i za decu, u potpunosti organizujemo ceo proces za vas - od pribavljanja dokumenata za vizu, preko informacija o letovima i popustima, do same kupovine avionskih karata. 24-časovna telefonska linija pruža potpuni mir roditeljima tokom rezidencijalnog kursa jezika/letnjeg kampa njihovog deteta.

05. PLAN ZA BUDUĆI RAZVOJ

  • Kurs stranih jezika u inostranstvu je skoro uvek deo koraka nadogradnje na budućem obrazovnom putu naših polaznika. Na osnovu povratnih informacija sa putovanja i vaših sledećih ličnih ciljeva, naši savetnici vam mogu pružiti dodatna stručna uputstva i pomoći u izradi sveobuhvatnog plana za njihovo postizanje.

ZAŠTO ODABRATI INTEGRALEDU?

Formula uspeha sa IntegralEdu konsultantima za profesionalno obrazovanje

VELIKI RAZLIČITI KURSEVI STRANIH JEZIKA
VELIKI RAZLIČITI KURSEVI STRANIH JEZIKA

Preko 300 kurseva stranih jezika za sve uzraste. 7 jezika, u preko 25 zemalja, sa opcijama za različite formate i intenzitete kursa, nivoe jezika i trajanje, smeštaj i okruženje - sve u skladu sa željama klijenta.

STRUČNA POMOĆ I LIČNI PRISTUP
STRUČNA POMOĆ I LIČNI PRISTUP

Svakom polazniku kursa stranog jezika pristupamo individualno - od odabira najpogodnije zemlje, lokacije i kursa, preko pripreme i organizacije putovanja, podrške tokom kursa i posle.

BEZ SKRIVENIH NAKNADA ILI DODATNIH TROŠKOVA
BEZ SKRIVENIH NAKNADA ILI DODATNIH TROŠKOVA

Agencija IntegralEdu uspešno pregovara sa jezičkim centrima o povoljnim uslovima za svoje klijente. Cene su konačne, isključujući naknade za usluge ili druge neočekivane troškove.

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popunite formular i zakažite termin za konsultacije kod našeg obrazovnog savetnika

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.