WORK AND TRAVEL USA

It's closer than you think

Work and Travel Amerika program omogućava studentima iz celog sveta da rade i žive u Americi tokom letnjih praznika. Program je osmislio američki State Department 1961. godine. Od tada pa sve do danas, program je poznat kao najlakši i najsigurniji način odlaska i legalnog rada u Americi.

 

Zašto? U okviru J-1 vize, program na jedinstven način osigurava radnu dozvolu koja studentima omogućava da budu više od običnih turista u zemlji.

 

Studenti na programu rade, odmaraju, putuju, istražuju, stiču nova iskustva, upoznaju nove ljude, ali i kulture i stvaraju uspomene za prepričavanje!

 

Tokom programa, moguće je zaraditi dovoljno novca za pokrivanje svih troškova koji su prethodili odlasku u Ameriku, dok se ostatak zarade može iskoristiti za putovanja, avanture, kvalitetan shopping ili nešto drugo.
Želiš saznati više informacija o programu?

ZAŠTO UČESTVOVATI?

ZAŠTO UČESTVOVATI?

ZARADA

Program ti nudi mogućnost rada na poslovima koji su daleko bolje plaćeni od bilo kog letnjeg posla u Srbiji. Dovoljno je reći da su neki studenti, uz to što su bez problema pokrili sve troškove odlaska pri povratku sa programa, putovali po celoj Americi i kasnije posetili i neke velike evropske gradove. 
 

NOVA POZNANSTVA I PRIJATELJSTVA

Tokom nekoliko letnjih meseci radićeš rame uz rame sa Amerikancima iz svih delova SAD-a, ali i sa studentima iz drugih delova Evrope i sveta. Samim tim, upoznaćeš mnogo novih lica i potencijalnih prijatelja.
 

ISKUSTVO

Učestvovanje u programu dragoceno je iskustvo, kao i odlična referenca u tvom CV-u. Američki poslodavci izlaze u susret kada su u pitanju preporuke i možeš računati na njihovu pomoć i podršku jednom kad postaneš deo tržišta rada. 
 

SAMOSTALNOST

Najveći izazov za sve učesnike jeste udaljenost od prijatelja i porodicee hiljada kilometara, mesecima. No, to je ujedno prilika da izađeš iz svoje zone komfora i u budućnosti spremno prihvatiš sve izazove!
 

PUTOVANJA

Work and Travel USA pruža vam jedinstvenu priliku da vidite neka od najpoznatijih mesta na svetu, uživate u impresivnoj prirodi, budete deo američkih praznika i festivala – sve ovo i još mnogo toga deo je Work&Travel USA iskustva!
 

KORISNE INFORMACIJE

Opcije i cene programa

Proces prijave

Radne ponude

ZAŠTO ODABRATI INTEGRALEDU?

ODLIČAN ODNOS CENE I KVALITETA PROGRAMA
ODLIČAN ODNOS CENE I KVALITETA PROGRAMA

Imamo najbolje cene za realizaciju odlaska na program Work and Travel USA i saradjujemo sa najboljim američkim sponzorima.

RAZNOVRSNA PONUDA POSLOVA
RAZNOVRSNA PONUDA POSLOVA

Imamo veliku i raznoliku ponudu poslova u kojoj će se pronaći nešto za svakoga! Uz to, deo naše usluge je pomoći ti u pronalasku savršenog poslodavca.
 

LAK I BRZ NAČIN PRIJAVE
LAK I BRZ NAČIN PRIJAVE

Organizujemo brzu prijavu bez stresa, papirologije je malo i i svi su koraci prijave digitalizovani.
 

WORK AND TRAVEL USA

NAJNOVIJE VIJESTI

Top 10 mesta za posetiti u New York-u

Verujemo da ste zauzeti obavezama na poslu ili fakultetu pa vam za motivaciju donosimo nove savete za Work and Travel USA putovanja. Work and Travel se bliži i nije neobično zamišljati se na sv...
30.01.2023 Vidi više

Gde ići na Work & Travel program - Istočna obala...

Odlazak na Work and Travel program je uvek zanimljiv – upoznaš kulturu, stekneš nove prijatelje i što je najvažnije, otkriješ nova mesta. Stoga, kada se odlučimo za p...
13.01.2023 Vidi više

4 tipa studenata na Work and Travel programu

Ako ste već odlučili da leto provedete u Americi, ali se još uvek pitate na koju Work and Travel destinaciju da odete, mi smo tu da ti pomognemo da brzo i lako doneseš pravu odluku. Sam...
06.12.2022 Vidi više

POTREBAN SI NAM - Pridružite se našem #DreamTeam-u

Da li želiš da provedeš dan kao asistent predstavnicima univerziteta i škola koji će izlagati na sajmu? Ako želiš da budeš deo najboljeg tima volontera i da razvije&...
11.10.2022 Vidi više

World Education Fair, 29. Septembar - Virtuelni sa...

World Education Fair Sajam Obrazovanja u virtuelnom obliku! Gde učenici, studenti i njihovi roditelji iz cele Srbije imaju priliku da online upoznaju predstavnike inostranih univerziteta iz udobnosti...
05.09.2022 Vidi više

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popuni formular i zakaži konsultacije sa našim obrazovnim savetnikom.

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.