KURSEVI JEZIKA U INOSTRANSTVU

Izaberite kurs stranih jezika u inostranstvu ili letnji kamp koji će Vama ili Vašem detetu najviše odgovarati

ZAŠTO KURSEVI JEZIKA U INOSTRANSTVU

Izaberite najprikladniji jezički kurs u inostranstvu za Vas ili Vaše dete

Više od običnog kursa stranog jezika ili letnjeg kampa - naši jezički programi i kursevi jezika u inostranstvu predstavljaju idealnu priliku za decu da ne samo usavrše svoje jezičke veštine, već i da razviju društvene veštine i provedu dve izuzetno zabavne i raznovrsne nedelje. Naši jezički kursevi u inostranstvu nude dodatne sadržaje poput priprema za polaganje standardizovanih testova jezika, priprema za upis na fakultete u inostranstvu, kombinaciju odabranog jezika sa određenim akademskim predmetom, sportom ili čak hobijem koji deca dele sa drugim polaznicima. Iskoristite priliku da učenjem jezika u inostranstvu upoznate nove kulture, steknete nova prijateljstva i unapredite svoje životne veštine.

Kursevi jezika u inostranstvu su više od letovanja, više od kursa jezika i iskustva koje bi više od 95% naših klijenata ponovilo. Razgovor na stranom jeziku, novo okruženje i nova atmosfera, zanimljive aktivnosti i upoznavanje novih ljudi – sve to uključuje kurs jezika u inostranstvu.


Učenje stranog jezika u izvornom okruženju, u zemlji u kojoj se govori kao službeni, najbliže nam približava kako deca savladavaju maternji jezik tokom detinjstva. Zbog toga polaznici kurseva jezika u inostranstvu uče strani jezik mnogo brže, a istovremeno su uronjeni u kulturu i jedinstvena iskustva koja nudi učenje stranog jezika u inostranstvu.

✔️ UČENJE JEZIKA U ODGOVARAJUĆEM OKRUŽENJU
Iskustveno učenje je dokazano najefikasniji metod učenja kojim stičemo kvalitetno i dugotrajno znanje. A ima li čega boljeg nego kada to iskustveno učenje možete prilagoditi sebi i izabrati okruženje koje Vam najviše odgovara, najbolju zemlju za učenje tog jezika, najpogodniji smeštaj i jezički centar, aktivnosti koje ćete pohađati i trajanje svega – i sve to uz pomoć stručnih savetnika?

✔️ PRILIKA ZA UPOZNAVANJE RAZLIČITIH KULTURA
Svako novo putovanje nas obogaćuje nezamenljivim iskustvima, a svaki polaznik može imati različite koristi od jednog kursa jezika, s obzirom na godine, prethodno znanje jezika i interesovanja. Nova poznanstva i prijateljstva, upoznavanje običaja i kulture, upoznavanje umetnosti, sporta, gastronomije jedne zemlje - sve to može proširiti vidike i poglede na svet izvan poznatog.

✔️ JAČANJE SAMOPOUZDANJA
Putovanje u inostranstvo na ovakav kurs stranog jezika svakako zahteva veštine kao što su komunikacija, nezavisnost u donošenju odluka i samopouzdanje. U novom okruženju, ove veštine se jačaju spontano i prirodno kako učenik pohađa kurs ili se bavi aktivnostima koje se odvijaju van učionice.

IZABERITE LETNJI KAMP ZA DECU ILI KURS STRANOG JEZIKA

LETNJI KAMPOVI ZA DECU I KURSEVI STRANOG JEZIKA U INOSTRANSTVU (7-18 godina)

Za decu od 7 do 18 godina organizuju se kursevi stranih jezika u inostranstvu i letnji kampovi. U većini slučajeva, kursevi jezika i kampovi uključuju sve aktivnosti, transfere i obroke.

Saznajte više

KURSEVI STRANOG JEZIKA ZA MLADE I ODRASLE (16+)

Ovi kursevi stranih jezika u inostranstvu su namenjeni samostalnijim mladim ljudima i odraslima. Oni uglavnom ne sadrže dodatne aktivnosti niti su povezani sa organizovanim programom.

Saznajte više

DRŽAVE

ŠTA RADIMO ZA VAS

ŠTA RADIMO ZA VAS

INICIJALNO SAVETOVANJE

Na prvoj konsultaciji ćete sa svojim savetnikom razgovarati o tome šta želite da postignete od kursa stranog jezika, kao i o Vašim željama i mogućnostima, da li želite Vi da idete na kurs jezika u inostranstvo ili da svoje dete pošaljete u letnji kamp za decu. Nakon razgovora, savetnik će Vam poslati preporučene kurseve jezika koji odgovaraju zadatim parametrima kao i jezičke centre koji ih nude i koji bi Vam najviše odgovarali.

IZBOR I REZERVACIJA KURSA

Vaš savetnik će preduzeti sve potrebne korake kako biste rezervisali izabrani kurs stranog jezika u inostranstvu i bili u stalnoj komunikaciji sa odabranim jezičkim centrom.

PRIPREMA

Prilikom rezervacije kursa ili letnjeg kampa za decu, dobićete sve potrebne informacije, a pre početka kursa/kampa i sve smernice i uputstva za putovanje. Roditelji dece koja idu na kurs ili letnji kamp dobiće posebnu knjižicu sa svim savetima i uputstvima za što bezbedniji boravak deteta u jezičkom centru.

ORGANIZACIJA PUTOVANJA

Mi ćemo organizovati Vaše putovanje ili putovanje Vašeg deteta do željene destinacije. Pošto znamo ceo proces i upoznati smo sa detaljima o kojima treba voditi računa, dobićete potpune informacije o putovanju.

PLANIRANJE DALJEG RAZVOJA

Po povratku sa kursa stranog jezika ili letnjeg kampa za decu, a na osnovu Vaših povratnih informacija, naši savetnici mogu Vam pomoći u daljem usavršavanju i budućim odlascima na kurseve jezika ili ostvarivanju nekih drugih obrazovnih ciljeva kao što je upis u privatnu srednju školu ili fakultet u inostranstvu.

ZAŠTO ODABRATI INTEGRALEDU?

ŠIROK IZBOR KURSEVA STRANIH JEZIKA
ŠIROK IZBOR KURSEVA STRANIH JEZIKA

Nudimo preko 300 različitih programa i letnjih kampova za sve uzraste. Sedam svetskih jezika, u 25 zemalja, sa različitim formatima kursa, intenzitetom, predznanjem, trajanjem, vrstama smeštaja i ambijentom, sve po želji naših klijenata.

BRZA I POUZDANA POMOĆ I LIČNI PRISTUP
BRZA I POUZDANA POMOĆ I LIČNI PRISTUP

Svakom našem polazniku pristupamo individualno – od odabira najpogodnije zemlje za učenje stranog jezika, grada i programa kursa jezika, do pripreme i organizacije putovanja, podrške tokom putovanja i boravka na kursu jezika. 

BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA I DODATNIH NAKNADA
BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA I DODATNIH NAKNADA

Jasno je uvek napisano što je uključeno u cene, a šta nije. Nemamo dodatnih troškova upisnina ili provizija.

KAKO MOŽEMO BITI KORISNI

Letnji kampovi za decu

Kursevi stranih jezika za odrasle

Online kursevi stranih jezika

Pregledajte naše kataloge besplatno

Preuzmite
KURSEVI JEZIKA U INOSTRANSTVU

NAJNOVIJE VESTI

Top 5 letnjih uzbuđenja za Vašu letnju kamp avantu...

Letnji kamp u Londonu? Kakva sreća! To je fantastičan način da doživite grad u bezbednom i društvenom okruženju! Pripremite se za nezaboravnu avanturu prepunu istorije, kulture, beskrajne zabav...
20.05.2024 Vidi više

Nemački letnji kampovi kao velika prednost priliko...

Tim više kada govorimo o letnjim kampovima kod kojih je obrazovna komponenta neophodna, poput onih iz IntegralEdu portfelja. Što se tiče letnjih kampova nemačkog jezika, oni su odlično...
25.03.2024 Vidi više

Kursevi jezika u inostranstvu - 8 saveta za rodite...

Postoje brojni Letnji kampovi za različite potrebe i želje. Zaista postoji nešto za svakoga. Akademski kampovi, sportski kampovi, engleski kampovi, nemački kampovi, francuski kampovi, avan...
16.03.2024 Vidi više

Učenje stranog jezika u švajcarskim Alpima nikad n...

Konsultantska mreža za obrazovanje Integraledu, poziva sve zainteresovane za učenje stranih jezika u letnjim kampovima u Švajcarskoj, da ne propuste „Nedelju Švajcarske“ prom...
23.01.2024 Vidi više

5 najomiljenijih destinacija za letnje kampove u i...

Učenje, eksperimentisanje, nezavisnost, prijateljstvo, razvoj, kreativnost, novosti, radost, zagrljaj velikog, vrlo velikog sveta – to su reči koje najčešće čujemo kada se deca i mladi lj...
09.01.2024 Vidi više

Kako izgleda biti školarac u Švajcarskoj?

Od 29. januara. do 2. februara Integral Edu organizuje „Švajcarsku nedelju“, koja je namenjena porodicama zainteresovanim da svojoj deci priušte mogućnost učenja i stica...
09.01.2024 Vidi više

Letnji kampovi u inostranstvu sa pratnjom

Bez obzira na to koji tip letnjeg kampa izaberete, koristi stečene takvim iskustvom ogromne su, a neke od njih opisane su u ovom članku. Grupa sa zajedničkim snovima i interesima, sa kojom istražujet...
14.12.2023 Vidi više

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popunite formular i zakažite termin za konsultacije kod našeg obrazovnog savetnika

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.