Najveća ponuda kurseva jezika u inostranstvu za mlade i odrasle!
Letnji kampovi jezika za mlade u inostranstvu, strucni i poslovni kursevi, individualni jezički kampovi, grupni jezički kampovi!

Izaberi kurs

united-kingdom.png
London Town
marina-protaros-cyprus_106035-51.jpg
switzerland.png
Eiffel Tower Paris
aerial-view-port-vell-barcelona-cataloni
Nemački Vidi sve kurseve >>
Marsaxlokk Malta
Boston

Zašto odabrati IntegralEdu ?

 • Profesionalnost
  Mi se bavimo samo obrazovnim programima i jezičkim kursevima pa zato možete da računate na NAŠU PROFESIONALNOST.

 • Garancija kvaliteta
  Naši savetnici lično su posetili obrazovne institucije s kojima radimo te vam time garantujemo da dobijate NAJBOLJE.

 • Bogat izbor programa
  Ponudićemo vam BOGAT IZBOR jezičkih i akademskih programa za sve uzraste.

 • Individualni pristup
  Pomoći ćemo vam pri orijentaciji u širokoj ponudi: u okviru privatnih konsultacija moći ćete da odaberete program koji odgovara vašim zahtevima i potrebama.

 • Dežurni telefon 24/7
  U danima dolazaka i putovanja stojimo vam na raspolaganju 24 sata na dežurnoj telefonskoj liniji kako bismo vam pružili svu pomoć i saradnju.

 • Potpuna usluga
  Od prvog do poslednjeg dana vašeg školovanja naši konsultanti stoje vam NA RASPOLAGANJU za sva pitanja u vezi sa vašim boravkom u inostranstvu.

 • Korektnost koja nije skuplja
  Kada upišete neki kurs putem Integrala, NE PLAĆATE DODATNE TROŠKOVE za usluge, čak često dobijate i dodatne popuste. Integral je jedna od najvećih agencija za obrazovanje u inostranstvu pa za naše klijente često dogovaramo cene niže od službenih cena škola.

 • Bez skrivenih troškova
  U našem katalogu pronaći ćete krajnje cene – koje uključuju praćenje i doček na aerodromu, kao i smeštaj. Tako ćete unapred znati koliko treba da platite.

Having fun is the new way to learn! Kursevi jezika u inostranstvu najbrži su i najlakši način da unapredite svoje znanje jezika. Oni su savršena prilika da spojite lepo sa korisnim i učite dok putujete. Posetite Francusku, SAD, Veliku Britaniju, Nemačku, Austriju, Italiju, Španiju, Portugal, Maltu ili neke druge zemlje u koje ste oduvek želeli da otputujete.
Deca starosti već od sedam godina mogu da upišu kurs jezika. Integral garantuje potpunu sigurnost i zaštitu dece, o kojoj će se u samim školama brinuti pedagoški obučeno osoblje. Osoblje je deci dostupno 24 sata. Ovakvi kursevi idealna su prilika da osim jezičkih deca steknu i društvene veštine, te da provedu dve izuzetno zabavne i raznovrsne nedelje.

Doživite avanturu i uzbuđenje, i iskoristite vreme najbolje što možete kako biste postigli željeni cilj.
Kursevi su prilagođeni vašim željama i potrebama, a nude se: opšti časovi željenog jezika, pripreme za polaganje standardizovanog testa jezika, pripreme za upis na univerzitet u inostranstvu, kombinacije odabranog jezika i određenog akademskog predmeta, sporta ili čak hobija koji delite sa ostalim polaznicima.

Zapamtite: Kada je o kursevima reč, nikada nije kasno za prijavu, a vaš uspeh naše je zadovoljstvo.

 

Konsultujte se sa nama i pronaćićete najbolju ponudu za sebe!