MyFutureChoices

Najbolji test za odabir studija u Velikoj Britaniji

O TESTU

O TESTU

MyFutureChoices test analizira interesovanja učenika i pruža spisak oblasti studija, programa i institucija koje im odgovaraju. Pomaže im da razumeju zahteve svake oblasti i predlaže sve opcije koje prate sklonosti učenika uključujući one koje ranije nisu razmatrali.

Ovaj test je više fokusiran na određene programe, njihov sadržaj i podudaranje sa studentom, ne toliko u opštim oblastima karijere. Pomaže im da otkriju koji predmet im najbolje odgovara i koji univerziteti i fakulteti zadovoljavaju njihove ukupne potrebe, tako da je više usmeren na studente koji se pripremaju za univerzitet. Posebno je pogodan za studente zainteresovane za UK.

OSNOVNE INFORMACIJE

Test: MyFutureChoices
Uzrast: 16-18 godina
Minimalan nivo znanja engleskog jezika: B1
Format: Online
Cena : 80 EUR
 

Zašto odabrati MyFutureChoices?

U današnjem društvu prepunom različitih trendova i iznenadnih promena važno je na vreme i detaljno proučiti sve opcije i mogućnosti. Dužnost roditelja, profesora, psihologa i obrazovnih savetnika jeste da osveste decu i mlade o njihovim potencijalnim oblastima studija i budućim karijerama. Na tržištu rada prepunom stručnjaka više je nego ikad važno i potrebno imati viziju u kojem smeru treba razvijati svoje veštine, koji tip obrazovanja najviše odgovara interesima i sposobnostima pojedinca, i koje bi mu zanimanje i buduća karijera pružili najviše mogućnosti za lični razvoj i napredak. Testovi profesionalne orijentacije pomažu ti da doneseš pravu odluku za tvoje buduće studije i zanimanje!

Kako izgleda MyFutureChoices?

Teste se polaže online i traje u proseku 1 sar. Odgovori koje pruža MyFutureChoices dolaze u obliku radne sveske koja sadrži: spisak prvih 6-8 oblasti, programe, nazive institucija i univerziteta, njihove programe i analize, kao i mnoge druge korisne informacije. Test je pogodan za učenike četvrtog i trećeg razreda srednje škole.

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popuni formular i zakaži konsultacije sa našim obrazovnim savetnikom.

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.