ONLINE KURSEVI STRANIH JEZIKA

Lako, povoljno i kvalitetno usvajanje stranih jezika

Brz rast pružanja nastave stranih jezika u digitalnom okruženju potpuno je prirodna i očekivana pojava u današnjem svetu u kojem sve više ljudi traži prikladnija, a još uvek delotvorna rešenja za samousavršavanje. Polaznicima kojima je to zanimljivo, dostupno je bezbroj mogućnosti - nove lokalne i globalne platforme koje pružaju različite formate učenja jednim klikom. 
 

Koja je razlika između jezičkih kurseva koje nudi IntegralEdu?

Naš portfolio online kurseva razvijen je zajedno s dugogodišnjim partnerima - jezičkim centrima i školama iz celog sveta, koji imaju veliko iskustvo u podučavanju učenika svih nacionalnosti, uzrasta, ciljeva i predznanja stranog jezika koji žele učiti. U našoj ponudi postoje kursevi različitih struktura, intenziteta i nivoa interakcije, koji koriste odgovarajuće digitalne platforme kojima možemo zadovoljiti potrebe svakog polaznika. Zajednički činilac jeste dokazana kvalifikacija i iskustvo profesora što je standard kod naših partnera, a i ključna stvar za kvalitetno, jednostavno i brzo učenje stranog jezika.

JEZICI KOJI SE MOGU UČITI ONLINE

JEZIK TEČAJA

Engleski jezik

Nemački jezik

Francuski jezik

Španski jezik

Pripremni kursevi za službene jezičke sertifikate

VRSTE ONLINE KURSEVA STRANIH JEZIKA

Kursevi stranih jezika za odrasle

Nude se kursevi različitih intenziteta koji pokrivaju sve nivoe predznanja stranog jezika. Za polaznike s višim predznanjem postoji mogućnost učenja akademskih predmeta ili specijalizovani kursevi poput onih s naglaskom na poslovne ili druge stručne teme.

Kursevi stranih jezika za mlade s praktičnim delom

Polaznici imaju priliku da rade u grupama na različitim projektima, rešavaju realne slučajeve i pripremaju materijale na času i van časa. Razvijaju se i veštine za timski rad na daljinu, kao i za unapređenje komunikacije u neformalnom okruženju.

Pripremni kursevi za službene jezičke sertifikate

Za buduće studente koji bi hteli da studiraju u inostranstvu, za šta je potrebno imati službeni jezički sertifikat, nude se pripremni kursevi za ispite za međunarodno priznate certifikate kao što su IELTS ili TOEFL za engleski, testDaf za nemački, DELE za španski, DELF za francuski, a neke škole nude i polaganje samih ispita u školi. Na ovakvim kursevima primarni fokus nije na učenju gramatike već na pripremanju za formu i zadatke koji se pojavljuju na ispitima za službene sertifikate. Za ovakve kurseve polaznici već moraju imati određen nivo predznanja koja se proverava inicijalnim ispitom pre samog upisa na kurs.

Business Courses - Online poslovni kursevi

Glavna prednost online kurseva poslovnog jezika su organizovani klubovi koji su u njih uključeni.
Raspravlja se o poslovnim temama i rešavaju stvarni poslovni slučajevi. Učenici se postavljaju u različite situacije i igraju uloge, kao praktična simulacija dinamičnog i raznolikog realnog poslovnog okruženja.

TRAJANJE I RASPORED

  • Jezički centri nude različite opcije za trajanje kurseva jezika, odnosno intenzitet kursa, u zavisnosti od toga koliko brzo polaznik želi da nauči strani jezik. Kursevi stranih jezika u inostranstvu imaju 20 do 30 školskih časova nedeljno, koji su podeljeni na 4 do 6 školskih časova dnevno od ponedeljka do petka, obično u blokovima od dva sata sa pauzama između. Minimalno trajanje kursa je 1 nedelja (5 radnih dana), a praksa pokazuje da duži kursevi vode do boljih rezultata. Potrebno je između 6 i 12 nedelja da se završi ceo nivo jezika, u zavisnosti od intenziteta kursa.
  • Većina kurseva stranih jezika se održava u prepodnevnim satima, ali je tokom leta moguće da se ponekad održavaju i popodne zbog ograničenog broja polaznika. Kursevi stranih jezika za odrasle imaju u proseku 12 polaznika, ali tokom visoke sezone u grupi može biti 15 polaznika.

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popunite formular i zakažite termin za konsultacije kod našeg obrazovnog savetnika

 

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.