MyCareerChoices

Specijalizovani test za pronalazak buduće karijere

O ISPITU

O ISPITU

MyCareerChoices test pomaže učenicima da identifikuju oblasti i zanimanja koja im odgovaraju, otkriju kako mogu da razviju veštine i da dobiju detaljne informacije o određenim akademskim i profesionalnim oblastima koje ih zanimaju. Uz pomoć testa učenici mogu doneti odluke o svojoj budućnosti i razumeti važnost grane i karijere koju žele. Ispit se sastoji od dva dela. 

Uz sam MyCareerChoices test dolazi i Cambridge Aptitude Test Score, tj. drugi deo testa, koji meri kako učenici konkurišu sa svojim vršnjacima u sledećim kategorijama: verbalno rasuđivanje, numeričko rasuđivanje, apstraktno rasuđivanje, prostorna orijentacija, aritmetičke kalkulacije, pravopis i rad u kratkom vremenskom roku. Za čitavo vreme analize rezultata ispit se referira i na gore spomenute veštine i koliko su iste potrebne u određenim profesijama. Uz to, on pruža pristup MyCareersRoom – personalizovanoj internetskoj platformi na kojoj će učenik moći detaljno istražiti rezultate ispita i dobiti korisne linkove na web stranice. 

My CareerChoices test idealno je odraditi u 3. razredu srednje škole.

OSNOVNE INFORMACIJE

Test: MyCareerChoices
Uzrast: 14+
Minimalan nivo znanja engleskog jezika: B1
Format:  Online
Cena paketa
MyAptitude + MyCareerChoice:
80 EUR

 

Kako izgleda MyCareerChoices?

Sastoji se od 580 pitanja na engleskom jeziku o veštinama i interesovanjima budućeg studenta; 300 pitanja je u prvom, a 280 pitanja u drugom delu koji se zove Cambridge Aptitude Test.

 

Na osnovu odgovora dobije se radna sveska od četrdesetak stranica koja nudi odgovore na pitanja poput: koja zanimanja bi odgovarala, a koja ne bi budućem studentu, u kojim područjima je dobar, a na kojima još mora poraditi.

 

Ta radna sveska nudi i rezultate ispita sposobnosti prema kojima se došlo do gore navedenih zaključaka vezanih za zanimanja.

Šta je uključeno u MyCareerChoices ispit?

Rešavanje testa u udobnosti doma putem online platforme. Potrebno je od 120 do 180 minuta kako bi se rešio celokupan test; 60-80 minuta za prvi i 60-100 minuta za drugi deo testa. Savetujemo da se zbog kompleksnosti pitanja napravi pauza između dva dela.

 

Dobijanje rezultata u radnoj svesci na četrdesetak stranica (broj stranica varira s obzirom na odgovore i može biti od 25 do 40).

 

Tumačenje rezultata zajedno sa roditeljima i obrazovnim savetnikom, online ili u našoj kancelariji.
Savetovanje o nastavku školovanja u raznim visokoobrazovnim sistemima Evrope.
 

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popuni formular i zakaži konsultacije sa našim obrazovnim savetnikom.

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.