Rezervišite svoj sledeći letnji kamp bez depozita i uz fleksibilni otkazni period

IntegralEdu preporučuje:

cene 2 ned. u GBP od:

2 700 £

Academic Summer in Cambridge

Uzrast: 7-12 god., 12-14 god., 15-17 god.

Engleski

Datumi početka: od 27. juna do 15. av- gusta

Novi kampus koledža Abbey Cambridge College smešten je blizu samog centra grada Kembridža. Ovaj jezički centar ima moderno opremljene učionice, laboratorije, umetnički studio, trpezariju, teretanu i sportske terene. Polaznici su smešteni u učeničkim domovima na kampusu. Sve sobe su jednokrevetne sa kupatilom.  U slobodno vreme, polaznici treniraju neki od mnogih sportova, a tokom izleta posećuju se London, Birmingem i drugi veliki britanski gradovi.

cene 2 ned. u evrima od:

2 130 EUR

National College

of Ireland

 

Uzrast: 13 -17 god.

Engleski

Datumi početka:  29. jun – 28. jul

Škola
National College of Ireland upečatljivo je moderno zdanje u samom središtu grada Dablina. U neposrednoj blizini nalaze se finansijski centar i evropska sedišta kompanija Google, Facebook, LinkedIn i Twitter.
Kurs
Kurs obuhvata 20 školskih časova engleskog jezika nedeljno, koji se održavaju prepodne ili poslepodne. Nastavu izvode dva različita predavača kako bi polaznici bili upoznati s različitim metodama učenja. 
Program je organizovan tako da svaki polaznik izvuče najveću moguću korist iz nastave, pa se sve vreme kombinuje efektivno izučavanje jezika sa zabavljanjem, a sve to u prijatnoj atmosferi.

cene 2 ned. u GBP od:

2 850 £

Academic Summer,

DLD London

Uzrast: 7 -17 god.

Engleski

Datumi početka: 27 jun - 22. avgust

Od 2015. godine privatna srednja škola DLD College London nalazi se u novoj zgradi u srcu Londona. Iz škole se vide Vestminsterski most i reka Temza. Četvrt oko škole vrlo je poznata, a u njoj se nalaze zgrade od istorijske važnosti. DLD College raspolaže najmodernijim učionicama, sportskom opremom, menzom, kafeterijom i pristupom bežičnom internetu.  Nastava se odvija prema metodi CLIL – Content and Language Integrated Learning. Polaznici uče različite akademske predmete, a istovremeno poboljšavaju svoje jezičke spo - sobnosti. Program se nudi i učenicima čiji je maternji jezik engleski. 

cene za 2 nedelje u GBP od:

Oxford, Cambridge and London
Advanced Studies Program

Uzrast: 16 – 19 god.

Engleski

Datum početka: 
London: 2–30. jul
Oksford: 30.jun–10. avgust
Kembridž: 7. jul – 3. avgust
Trajanje: 2 ili 4 nedelje

 3 100 £

Nastava je organizovana po uzoru na način studiranja na univerzitetima Oksford i Kembridž. Program je namenjen polaznicima s visokim nivoom znanja engleskog jezika ili onima kojima je engleski maternji jezik, uključujući tako polaznike iz SAD. Pri upisu se polaže test za određivanje nivoa znanja. Nastava se održava u manjim grupama i uglavnom je vode bivši studenti i predavači sa Oksforda i Kembridža. Svaki polaznik odabira dva od ponuđenih predmeta kako bi unapredio svoja znanja i veštine.

cene za 2 nedelje u GBP od:

Millfield School

Mali olimpijski grad

Uzrast: 12-17 god.

Engleski

Datumi početka: od 5. jula do 16. avgusta

2 725 £

Internat Millfield School nalazi se u jugozapadnoj En - gleskoj, u blizini istorijskih gradića Glastonberija i Bata. Moderni domovi na Milfildu imaju sobe sa 1-2 kreveta i zajedničkom kupatilom na svakom spratu. Neke jednokre - vetne sobe imaju privatno kupatilo. Sredom se organizuju celodnevni izleti u Oksford, Ekseter, Bat, Bristol, zabavni park, obalska letovališta, zamak Kardif, Muzej nauke. Subotom po - laznici mogu posetiti Glastonberi, Vels, pećine Wookey Hole, rimska kupatila, Fleet Air Arm Museum. Kursevi - akademski programi: Priprema za britanske uni - verzitete (15–17 g.); Akademske veštine (12–14 g.); Engleski i sport/umetnost (12–17 g.)

cene za 2 nedelje u GBP od:

University College London

Uzrast: 13-17 god., 18-21 god.

Engleski

Datum početka: 21.jun–30. avgust

1 980 £

 

Kurs se održava na glavnom kampusu univerziteta Univer - sity College London. Osnovan 1828. godine, UCL je bio prvi moderni univerzitet u Engleskoj, organizovan po uzoru na škotske i nemačke univerzitete. Nalazi se u gradskoj četvrti Blumsberi, samo nekoliko minuta hoda do Trga Rasel i Ulice Oksford u centru Londona. Polaznici su smešteni u jednom od tri studentska doma. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne s umivaonikom. Kupatila se nalaze na spratu, jedan tuš na svakih 4-7 polaznika. Za polaznike je osiguran puni pansion s vaučerima za ručak koje tokom nedelje koriste u trpezariji, a tokom vikenda u pojedinim prodav - nicama i restoranima. Polaznicima je na raspolaganju i veš-mašina uz malu naknadu. Studentski dom ima wi-fi.

Dostupni smo za konsultacije putem Skype-a, vibera i whatsapp-a

(381) 60 062 28 91 - Za letnje programe i srednje škole u inostranstvu

(381) 60 062 2892  - Za konsultacije u vezi studija

e-mail: info@integraledu.rs

Posetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2020, INTEGRAL GROUP