Jezički kampovi u Švajcarskoj , kursevi i škole jezika u Švajcarskoj
IntegralEdu preporučuje: Ponude ispod su neke od naših najboljih ( Best Seller) 
Za više kurseva kontaktirajte naš tim

HIM.jpg

Hotel Institute Montreux
Uvod u svet ugostiteljstva i kulinarstva
 

Hotel Institute Montreux
(Uzrast: 16 – 20 godina)
Mont Blanc Palace, Leysin
(Uzrast: 10 – 17 godina)
Datumi početka: 13. jun.-  13. avg.

Letnji kampovi u organizaciji Swiss Education Group održavaju se u hotelskom institutu Montreux (16-20 godina) i u palati Mont Blanc, Leisin (10-17 godina), kampusima univerziteta grupe. Kursevi uključuju proučavanje stranih jezika (engleski, francuski ili nemački), upoznavanje sa hotelijerstvom, kulinarskom umetnošću, izlete, posete čuvenoj fabrici čokolade i mnoge druge obrazovne i opuštajuće aktivnosti.

Svet ugostiteljstva​​

Ovaj akademski program učesnicima daje globalni pogled na industriju ugostiteljstva i pokriva niz tema i trendova povezanih s ugostiteljstvom, uz mogućnost planiranja događaja od početka do kraja. Za vreme kursa učesnici će takođe naučiti šta je potrebno da bi bili lider i preduzetnik, s naglaskom na lični razvoj.​

Svet kulinarstva​
Ovaj jedinstveni program traje tri sedmice, i učesnici imaju priliku naučiti sve o kulinarstvu, i istovremeno da se odlično zabave! Učesnici programa će dobiti uvid u to kako funkcioniše profesionalna kuhinja, pripremati razna jela i deserte, s naglaskom na čokoladu i peciva, i naučiti šta je potrebno za pokretanje i vođenje restorana.​​

Svet preduzetništva i inovacija
Sanjaš li da jednog dana pokreneš vlastiti posao? Želiš li razviti veštine za sastavljanje poslovnog plana za pretvaranje svojih snova u stvarnost i unaprijediti svoje veštine kreativnog razmišljanja? Onda je ovo program za tebe! Program preduzetništva i inovacija u izvođenju grupacije Swiss Education Group pruža učenicima priliku da razviju veštine, istraže svoje interese, otključaju neke nove strasti i upoznaju nove ljude u jednoj od najlepših zemalja na svetu.

cene u CHF od:

2575 CHF

tasis-lugano-pic-1.jpg

TASIS Lugano
 

Uzrast: 11 - 13 god., 14 - 18 god.

Francuski, engleski, italijanski 

Datumi početka:od 25. juna do 13. avgusta

Letnji kamp TASIS-a u Luganu je savršen izbor za decu svih uzrasta. Bilo da se radi o uzrastu od 11 ili 18 godina, dostupan je neverovatan izbor raznih kurseva i programa koji se nude u školi.

Program je osmišljen kako bi zadovoljio sve interese dece i roditelja na način da postoje mogućnosti kombinacije jezika i akademskih predmeta koji su povezani s različitim hobijima dece.

 

- Аkademsko pisanje 
- Priprema za IB
- Arhitektura i dizajn
- Мjuzikl
- Digitalna fotografija
- Moda i dizajn
- Italijanska kuhinja

 

Prilikom stvaranja programa TASIS je razmišljao o deci koja vole sport, te im je pružena jedinstvena prilika za fudbalski kamp s timom mladih iz AC Milana, za košarkaški kamp s timom mladih iz Armani kluba i aktivnosti u slobodno vrieme kao što su golf, plivanje, aerobik, squash i badminton.

 

Jezički kurs uključuje jezičke vežbe na engleskom, francuskom, italijanskom jeziku za početnike (11–13 godina) i intenzivnom italijanskom (14–18 godina). Nastava se održava 4 sata svaki radni dan u prepodnevnim satima.

cene 3 ned. dnevni kamp u CHF od:

4 200 CHF

Swiss-Language-Club1.jpg

Montblan

Uzrast 10 – 17 godina

Datumi početka: 26. jun. - 13. avg.

Francuski, engleski ili nemački

Letnji kurs Swiss Education Club, pod okriljem Swiss Education Academy,  je smešten na modernom kampusu jednog od najboljih švajcarskih privatnih univerziteta u oblasti turizma Swiss Education Group, u zgradama 'Montblan' i 'Belvedere' u gradu Leysinu. Kurs je namenjen deci od 10 do 17 godina i nudi nastavu na engleskom, francuskom ili nemačkom jeziku u kombinaciji s izletima, odlascima u zabavne parkove, biciklizmom, planinarenjem, raftingom i mnogim drugim zabavnim aktivnostima .

Kurs i moduli
Nastava uključuje 20 sati nastave engleskog ili francuskog sedmično, u grupama od maksimalno 13 polaznika. Ambiciozniji učenici mogu odabrati učenje različitog jezika u svakoj sedmici boravka. Nakon jezičnih satova, moguće je odabrati sledeće module:​

Adventures:

Poseta zabavnim parkovima, biciklizam, planinarenje, rafting, penjanje po stenama poznate Via Ferrate.
 

Discover:

Izleti do dvorca Chillon, pećini Grotte aus Fees, izlet brodom, skijanje i poseta različitim destinacijama u francuskom delu Švajcarske.

Culinary:

Ljubitelji čokolade i poslastica će naučiti puno o svojim omiljenim desertima tokom aktivnosti koje su organizovane kao deo modula tri puta tjedno. Ovaj modul također uključuje posetu Nestlé muzeju. Ovaj modul dostupan je samo na engleskom jeziku.

Enjoy:

​Кuglanje, posete vodenom i zabavnom parku, igre s laserima.

cene 2 ned. u CHF od:

3 100 CHF

StCharles.jpg

Akademski kamp,
Porrentruy

 

Uzrast: 12 – 17 godina

Engleski

Datumi početka: 9. jul. -  6 avg.

Kurs se održava u renomiranoj privatnoj srednjoj školi Collège et Lycée Saint-Charles, a učenici imaju bogat dodatni sadržaj, od sportskih takmičenja, vožnji kajakom do posete fabrici sira. Kampus škole je moderno opremljen.

Kurs

Explorers: 12–14 god. 

Studiraćete puni kurikulum koji uključuje: jezik i književnost, matematiku, nauke, društvene studije i umetnost. Možete odabrati kurs "Ekplorers" na nemačkom ili engleskom jeziku.

Engagers : 15–17 god.

Za izbor se nude sledeći predmeti na engleskom jeziku:

 • Art

 • Economics, business & entrepreneurship

 • English & essay writing

 • Mathematics

 • Presentations & interviews

 • Science

 • Social Studies

 • Theory of Knowledge (ToK)

 • World literature

cene 2 ned. u CHF od:

3 600 CHF

tasis-lugano-pic-1.jpg

Brillantmont, Lausane

Uzrast: 10 -17

Francuski, engleski

Datumi početka: 2. jul.- 13. avg.

Brillantmont je privatna srednja škola osnovana 1882. go - dine i jedna je od najstarijih i najtradicionalnijih privatnih srednjih škola u Švajcarskoj. Kampus škole ima 5 prelepih zgrada na površini od 15 hektara koju okružuje veliki park. Nalazi se u središnjem delu Lozane, samo nekoliko minuta hoda od prodavnica, pošte i većine gradskih znamenitosti. Kurs engleskog ili francuskog na Brillantmontu pogodan je za polaznike sa svim nivoima predznanja. Po dolasku, svi pišu inicijalni ispit prema kojem se raspo - ređuju u grupe. Kurs se održava od 9 do 12:15. Prva dva sata uči se vokabular i gramatika, a druga dva s profeso - rima, izvornim govornicima, vežbaju se govor i izgovor.

cene 2 ned.  u CHF od:

4 500 CHF

tasis-lugano-pic-1.jpg

TASIS LE CHATEAU DES ENFANTS
 

Uzrast: 4 - 6 god., 7-10 god.

Francuski, engleski

Datumi početka:od 25. jun- 13. avg.

Škola “Le Chateau des Enfants” međunarodni je letnji kamp koji se nalazi u Villi Belvedere i Tasisu. Polaznici od 6 godina koriste zgradu Focolare koja je udaljena 5 min hoda od glavne zgrade kampa. Svu nastavu i aktivnosti vode iskusni porfesionalci, tako da je jedan učitelj odgovoran za 3 polaznika.

Nakon jezičnih satova, moguće je odabrati sledeće module:

 • Robotics

 • Science

 • Exploration Hour

 • Performing Arts

 • Visual Arts

 • Evening Activities

 • Weekend Clubs

​​

Smještaj za polaznike letnjeg kampa


Polaznici su smešteni u zgradi škole u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama. Kupatilo je zajedničko po spratu. Polaznici različitih nacionalnosti smešteni su zajedno.


Dodatni modeli


Nakon završetka nastave, organizovane su dodatne, vannastavne aktivnosti, kao što su: rad s keramikom, ples, umetničke radionice, pozorište, pevanje, osnove robotike, plivanje i drugi sportovi. Večernji zabavni program fokusiran je na timske igre i upoznavanje, te osnivanje novih prijateljstava kroz igre poput: potrage za blagom, noć Harry Pottera, karneval, i sl.​

cene 2 ned. dnevni kamp u CHF od:

2 900 CHF

Verbier.JPG

Jezički ili avanturistički kamp u Švajcarskoj

Uzrast:  3-5, 6 - 14, 15 + god

Engleski, Frabncuski

Datumi početka: 3. jul.  - 13 avg.

Odmaralište
Verbie se nalazi u kantonu Vale. 
Kursevi
Jezički kamp (7-14 godina)

Nastava je na engleskom ili francuskom jeziku i obuhvata 20 lekcija nedeljno. Akcenat to je na praktičnoj upotrebi jezika, gramatike i vokabulara. Nastavnici su visoko kvalifikovani i sa bogatim iskustvom u podučavanje dece različitih nacionalnosti


Avanturistički kamp (7-14 godina)


Pogodno za decu koja vole prirodu. Tokom kursa ćete steći veštine
kako zapaliti vatru i kuvati na otvorenom, napraviti sklonište, hodati po užetu, voziti bicikl po planini i slično. Aktivnosti vode iskusni stručnjaci. 

cene 1 ned. dnevni kamp u CHF od: 875 CHF

cene 1 ned.avanturistički kamp u CHF od: 2800 CHF

ZUOZ.JPG

Lyceum Alpinum Zuoz

Uzrast: 10 -17

Francuski, engleski, nemacki

Datumi početka: 2. jul. - 13. avg.

Škola
Osnovana 1904. godine, Škola Alpinum Zuoz je jedna od vodećih međunarodnih škola u Švajcarskoj. Nalazi se u Kuozu, u nemačkom delu Švajcarske, na 1.750 metara nadmorske visine prelepog alpskog pejzaža. U sastavu škole nalazi se igralište, teniski tereni, teretana i slično. 
Smeštaj
Učenici borave u domu škole u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Kupatila su na spratu.
Kursevi
Letnji kamp (10-15 godina)
10. - 22. jul; 24. jul – 5. avgust
Kurs jezika kombinuje gramatiku i vakabular, kao i praktične aktivnosti van učionice.
Nastava jezika se održava ujutru, a u kasno popodne učenici imaju
jedan sat samoobuke pod nadzorom nastavnika.

cene 2 ned.  u CHF od:

4700 CHF

chantemerle.JPG

Ecole Chantemerle

Uzrast: 6 - 11 god., 12 - 16 god.

Francuski, engleski, nemački

Datumi početka:  26. jun.-  31. Jul.

Osnovana 1966. Chantemerle je privatna škola koja se nalazi u Švajcarskoj, u šarmantnom selu Blonai (kanton Vaud). Smešten na predivnoj lokaciji u prirodi, sa pogledom na Ženevsko jezero i Alpe, samo 15 minuta udaljen od Motrea, Chantemerle nudi bezbedno, zdravo i strukturisano okruženje za učenje za studente. 

Tokom leta, Chantemerle pruža praktične i zabavne kurseve. U malim odeljenjima, koje vode iskusni i domaći nastavnici, učenici stiču samopouzdanje i brzo napreduju. Programi su kombinovani sa širokim izborom sportskih i umetničkih aktivnosti, kao i sa kulturnim ekskurzijama i ekskurzijama u prirodi. Za one koji žele da otkriju ili intenzivno praktikuju sport, Chantemerle sarađuje sa profesionalnim klubovima i akademijama u blizini škole kako bi ponudio intenzivne kurseve fudbala, košarke, tenisa, golfa, jedrenja i jahanja.

- Kurs jezika

- Sportska akademija

- Inovacije, liderstvo i stvaranje startapa

- Matematika/fizika i hemija

- Dnevni kamp

cene 2 ned. dnevni kamp u CHF od: 2400 CHF

cene 1 ned. internatu CHF od: 3600  CHF