Jezički kampovi u Nemačkoj i Austriji, kursevi i škole nemačkog jezika 
IntegralEdu preporučuje: Ponude ispod su neke od naših najboljih ( Best Seller)
Za više kurseva kontaktirajte naš tim

Bad-Schussenried_Aerial-view-2017_0001_1

Skola Bad Šusenrid 

Uzrast: 10–13 god.: 25 šk. čas. nedeljno Uzrast:14–17 god.: 30 šk. čas. nedeljno 

Nemački

Datumi početka: 6. jun- 29. avgust

Grad i škola Bad Šusenrid poznato je banjsko mesto u Gornjoj Bavarskoj, u regiji Baden-Virtemberg. Nastava se održava na modernom kampusu s kapacitetom od 300 polaznika, što ga čini najvećim centrom za strane jezike na teritoriji Nemačke. Kampus ima računarsku sobu, grejani zatvoreni bazen, zatvorene teniske terene, stenu za penjanje, saunu, pozorišnu dvoranu i sportske sale.

 

Kurs

10–13 god. Nastava je 25 šk. časova nedeljno

14–17 god. Nastava je 30 šk. časova nedeljno

Sport i slobodno vreme

Polaznicima je dostupno treniranje košarke, penjanja, stonog tenisa, fudbala, odbojke, bilijara, plivanja, odbojke na pesku, planinskog biciklizma, a u slobodno vreme održavaju se roštilji, bioskopske projekcije, diskoteke i još mnogo toga.

 

Izleti

Primeri izleta na koje idu polaznici: Augzburg, Bodensko jezero (Konstanc), Fridrihšafen, Ravenzburg, Lindau, Ostrvo cveća i leptira Mainau, Merzburg, Kempten, dvorci Neuschwanstein, Liderhof i Sigmarigen, gradovi Štutgart, Ulm i Minhen

cene 2 ned. u evrima od:

2 430 €​

AS_Germany.JPG

Akademski kamp, Nemačka

Uzrast: 11 - 17 god.

Nemački, Engleski

Datumi početka: 10. jul - 7. avgust

Akademski kamp Nemačka nalazi se u mestu Schloss Heessen, u gradu Hamm, veličanstvenom zamku nedaleko od Kelna, Dizeldorfa i Bona. Metodologija nastave zasniva se na CLIL: Content and Language Integrated Learning (Integrisano učenje sadržaja i jezika). Proučavate sadržaj akademskih predmeta i istovremeno poboljšavate svoje znanje engleskog i/ili nemačkog jezika. Proširićete svoje akademsko znanje i razviti veštine pisanja eseja i veštine razmišljanja (kritičko, logično, reflektivno, metakognitivno i kreativno razmišljanje).

 

Kurs

Explorers: 11–14 god. 

Studiraćete puni kurikulum koji uključuje: jezik i književnost, matematiku, nauke, društvene studije i umetnost. Možete odabrati kurs "Ekplorers" na nemačkom ili engleskom jeziku.

Engagers : 15–17 god.

Za izbor se nude sledeći predmeti na engleskom jeziku:

  • Art

  • Economics, business & entrepreneurship

  • English & essay writing

  • Mathematics

  • Presentations & interviews

  • Science

  • Social Studies

  • Theory of Knowledge (ToK)

  • World literature

cene 1 ned. u evrima od:

1500  €​

csm_74_a6bb53b242.jpg

Berlin College

Uzrast: 16 - 18 god

Nemački

Datumi početka: 20. juni - 15. avgust

cene 2 ned. u evrima od:

1 520 €​

Kurs

Jezički centar Berlin College nalazi se u jednoj od najmodernijih oblasti Berlina, Prenzlauer Bergu, u blizini Muzejskog ostrva, Brandenburške kapije, Rajhstaga i tržnog centra Hackescher Markt. Prostire se na površini od 9.000 kvadratnih metara u prelepom vrtu. Nastava se održava u terminu od 15:30 do 19:00, u grupama do 12 osoba.

Slobodno vreme i izleti

 

Program uključuje jutarnje izlete po Berlinu: vožnju biciklom oko Berlinskog zida, obilazak muzeja Check Point Charlie, šoping itd. Škola nudi fudbal, odbojku, košarku, stoni tenis, plivanje po jezeru Vanze, odbojku na pesku. U večernjim satima omogućen je odlazak u diskoteku, na roštilj, zatim video-projekcije ili salsa. Celodnevni izlet može uključivati izlet u Potsdam, šetnju Drezdenom ili drugim mestima u okolini Berlina.

 

WienerWald.JPG

Wiener Wald / Bečka šuma

Uzrast: 8- 17 god.

Nemački

Datumi početka: 4 jul- 24. jul

Letnji jezički kurs održava se u blizini prelepe bečke šume. Mirno područje je odlično mesto za učenje i opuštanje.

Kursevi

Program kursa uključuje četiri sata obuke nemačkog jezika, sa naglaskom na pravopisu, čitanju, govoru i slušanju.

Smeštaj

Učenici su smešteni u školskom domu, u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama. Svaka soba ima sopstveno kupatilo i bežični internet. Obezbeđen je pun pansion.

Sport i razonoda

U slobodno vreme deca mogu da vežbaju fudbal, stoni fudbal, bilijar, plivanje, stoni tenis i još mnogo toga. Tokom kursa organizuju se razna takmičenja, logorska vatra i roštilj, diskoteka, kao i razni hobi klubovi. Sunčanim popodnevima organizovane su posete otvorenom vodenom parku u Purkersdorfu.

cene 2 ned. u evrima od:

1 448 €​

Theresianische.JPG

Terezijanska akademija, Beč

Uzrast: 12 - 17 god.

Nemački

Datumi početka: 4. jul - 7. avgust

Letnji kurs jezika koristi program renomirane privatne škole „Teresianishe Academy“. Smeštena u centru Beča, škola je idealno polazište za šetnje gradom, istovremeno obezbeđujući sigurnost i spokojstvo učenika. Moderno opremljene i ljubazne učionice nude dobre uslove za učenje.

Praznični kurs

Obuka uključuje 20 lekcija nedeljno. Nastava se održava ujutru.

Intenzivni kurs

Studenti koji žele efikasniju obuku mogu se upisati na intenzivnu nastavu koja uključuje 30 nastavnih sati nedeljno.

OSD sertifikat

Škola nudi mogućnost pripreme i polaganja ispita za "Österreichisches Sprachdiplom Deutsch" (OSD). Zasnovan je na "Zertifikat Deutsch" i dizajniran je posebno za studente između 12 i 17 godina sa nivoom B1 ili B2.

cene 1 ned. u evrima od:

1 734  €​

Capture.JPG

Kurs za mlade, 16 +

Beč

Uzrast: 16 +

Nemački

Datumi početka: od nedelje do subote

Tokom cele godine

cene 2 ned. u evrima od:

851  €​ / osnovni kurs

Jezički centar se nalazi tačno nasuprot palate Belvedere, u prelepoj zgradi u secesionističkom stilu. Smešten je u jednom od najlepših delova grada, gde se
nalazi i većina stranih ambasada i rezidencija. Do poznatog trga Štefansplac putuje se samo 15 minuta javnim prevozom. Zgrada centra je obnovljena i raspolaže sa 6 klimatizovanih i modernih učionica, multimedijalnom bibliotekom i kantinom. Tokom letnjih meseci centar koristi još 15 učionica u susednoj
zgradi u blizini parka i sportskih terena.

Kursevi opšteg nemačkog
Obuhvataju nastavu nemačkog jezika u kombinaciji sa pet školskih časova nedeljno programa „Beč” koji uključuje: obilazak grada, predavanja i video-projekcije o austrijskoj umetnosti, muzici, istoriji, književnosti, kao i kurs bečkog valcera.
Osnovni kurs
(20 šk. časova nedeljno)
Uključuje nastavu u gramatike, razgovora, vežbe proširenja vokabulara. Nastava se održava u jutarnjim časovima, u grupama do 12 osoba.
Intenzivni kurs
(20 šk. časova nedeljno + 10 šk. časova
u mini-grupama)
Osnovnom kursu dodaju se 2 školska časa na dan u mini-grupama do 8 osoba. Kurs je pogodan za one koji žele brz napredak.


Superintenzivni kurs
(20 šk. časova nedeljno + 10 šk. časova
individualne nastave)
Osnovnom kursu dodaju se 2 školska časa na dan individualne nastave, prilagođene