Jezički kampovi na Malti
IntegralEdu preporučuje: 
Ponude ispod su neke od naših najboljih ( Best Seller)
Za više kurseva kontaktirajte naš tim

Sprachcaffe.JPG

Uzrast: 14-21 godina

Engleski

Datumi početka: od 19. juna - 21. aug

Letnji kurs, Malta

Škola se nalazi u mirnom delu Sen Džulijensa, u blizini atraktivnog turističkog dela grada Paceville. Zgrada je izgrađena na prelazu vekova i ima jedinstvenu arhitekturu: kombinuje klasične grčke elemente i rimske lukove. Školski kompleks zatvoren je za posetioce i maksimalno osigurava učenike. Unutar njega su zgrade škole, domovi, bazen, prostorija za učenje, biblioteka, kantina i teren za odbojku na pesku. Polaznici standardnog letnjeg kursa koriste učionice u odvojenim zgradama, odvojeni smeštaj i kantinu. U slobodno vreme polaznici mogu da uživaju u bazenu, igralištu za odbojku ili kafeteriji. Za mali iznos mogu koristiti računare, wi-fi, sef, uslugu pranja odeće.

Kurs

 

Program uključuje 20 ili 30 školskih časova engleskog jezika nedeljno s uključenim zabavnim programom u slobodno vreme

cene 2 ned. u evrima od:

1250 €​

EC_Malta.JPG

Uzrast: 16 +

Engleski

Datumi početka:  tokom cele godine

Jezički centar EC

EC jezički centar nudi razne kurseve Jezički centar EC organizuje kurseve za decu, mlade i odrasle. Polaznici pohađaju nastavu u objektima jezičkog centra u zavisnosti od uzrasta. Škola za odrasle je u gradiću Sen Džulijens. Tamo se nalaze neki od najboljih restorana na Malti. Školska zgrada je klimatizovana i ima veliku krovnu terasu s prelepim panoramskim pogledom, 62 učionice s interaktivnim pločama, biblioteku, sobu s računarima, wi-fi i prostorije za slobodno vreme. Polaznici imaju pristup privatnom školskom klubu na plaži.

EC jezički centar nudi razne kurseve , a najpopularniji su oni koji uključuju 20 ili 30 časova nedeljno. Ostali kursevi su u tzv. mini-grupama, kao što su pripreme za IELTS ili TOEFL, poslovni engleski ili individualni časovi. Po dolasku svi polaznici pišu inicijalni ispit na osnovu kojeg budu raspoređeni u različite grupe.

 

Standardni kurs (20 časova nedeljno) Nastava je organizovana sa 20 časova nedeljno u grupama od najviše 12 polaznika.

 

Intenzivni kurs (30 časova nedeljno)

Na standardni kurs se dodaje još 10 sati nedeljno, a najpogodn

cene 2 ned. u evrima od:

570 €​

St.Martins_Malta.JPG

Uzrast: 12 - 18 god.

Engleski

Datum početka: 26. jun - 28.aug

St.Martin's College,

Malta

Program se sprovodi u privatnoj školi Saint Martin’s College u zaseoku Svatar, u centralnom delu Malte. Učionice su klimatizovane. Za događaje izvan škole organizovan je prevoz. Za učenike u školi dostupan je bazen. U junu se kursevi mogu sprovoditi u školi za odrasle EC u Sen Džulijensu.

Kurs za tinejdžere 12 - 17 god.

 

Učenje engleskog jezika na ovom kursu organizuje se u 20 časova nedeljno.Fokus je na razvoju svih glavnih komponenata jezika: čitanja, pisanja, govora i slušanja. Časovi su ujutru, a u popodnevnim satima se organizuju sportske i zabavne aktivnosti.

.

cene 2 ned. u evrima od:

1 360 €​