King's College Online - prva digitalna škola na svetu koja košta 6.000 funti godišnje

29.03.2021

Nova vrsta međunarodne škole, za razliku od bilo koje druge, potpuno online škola koja pravi razliku


King's College Online - prva digitalna škola na svetu koja košta 6.000 funti godišnje.
Nudi međunarodne predmete GCSE i A-nivoa za učenike uzrasta od 14 do 18 godina.
Inovativna online platforma na kojoj je sav sadržaj dostupan 24/7, tako da studenti mogu samostalno da uče u vreme i tempom koji im odgovara.

King’s College je deo Inspired-a, vodeće međunarodne školske grupe sa preko 70 škola u 20 zemalja, na 5 kontinenata.
Inspired škole su poznate po svojim vodećim metodama podučavanja i učenja koje podstiču razumevanje, i prate najnovija dostignuća o tome kako učenici uče.
Upravo ovaj pristup daje nadahnute studente koji diplomiraju sa izvanrednim akademskim rezultatima, doživotnom ljubavlju prema učenju, i vrednostima koje oblikuju karakter.

King’s College Online stvorili su jedinstveno globalno iskustvo učenja za studente - novu vrstu međunarodne škole, za razliku od bilo koje druge - potpuno povezanu online školu koja pravi razliku. Studenti doživljavaju najbolje od online učenja uz priliku da pohađaju jednu od 70 prestižnih škola Inspired-a širom sveta.

Koriste najnoviju tehnologiju da okupe najbolje nastavnike i personalizuju podršku svoje globalne mreže prestižnih škola, i sve to kombinuju sa vannastavnim aktivnostima kako bi stvorili holistički program po meri svakog učenika. Ovaj fleksibilni pristup idealan je za svakoga ko je sklon individualizovanom stilu učenja, kao i onima kojima lokalni školski sistem možda neće pomoći da ispune svoj akademski potencijal.

King’s College Online kombinuje dosadašnje rezultate izuzetnih školskih uspeha i iskustva, sa najnovijom tehnologijom i najtalentovanijim i najiskusnijim nastavnicima kako bi pružio iskustvo online učenja bez premca.

  • Lekcije uživo
  • Studijske grupe koje vode nastavnici
  • Redovne procene i povratne informacije
  • Iskustvo kampusa


Obrazovanje King’s College Online-a je akademsko, sveobuhvatno, i uključuje redovne zajedničke vannastavne aktivnosti poput muzike, umetnosti, drame i kodiranja, kako bi se svakom učeniku omogućilo zaokruženo obrazovno iskustvo.

Učenici koji se pridružuju školi su obično nezavisni i ambiciozni, želeći put ka međunarodnom univerzitetskom obrazovanju. King's College Online nudi britanski nastavni plan i program koji je univerzalno prihvaćen i dobar način da se otvore vrata univerzitetima na svim tržištima engleskog govornog područja, jer preko 90% učenika upisuje univerzitet svog prvog izbora, i svaki treći upiše univerzitete Russell Group-e i Ivy League-e.

Da li želite diplomu jednog od top koledža u Velikoj Britaniji? Da li planirate da upišete neki od najboljih britanskih ili američkih univerziteta? Za više informacija o pojedinačnim stipendijama, pišite nam na info@integraledu.rs.

Prijavite se za besplatno savetovanje! >>

Povezane vesti

Školovanje u Švajcarskoj i internati u Švajcarskoj...

Srednje škole u Švajcarskoj dugo se smatraju ulaznicom u svet budućih prilika za učenike iz svih krajeva sveta, uključujući i decu iz Srbije. Ove renomirane institucije privukle su elitu...
05.01.2024 Vidi više

Zašto se srpske porodice odlučuju za srednje škole...

U poslednjih nekoliko godina, sve veći broj srpskih porodica donosi hrabru odluku da šalje svoju decu u prestižne srednje škole u Engleskoj. Razlozi iza ovog izbora su raznovrsni, ali sv...
02.11.2023 Vidi više

6 razloga da izaberete srednju školu u inostranstv...

Čak i tokom osnovne i srednje škole, ali to nije toliko iznenađujuće kao što možda mislite na prvi pogled. Problem obrazovanja dece svima je na umu, ali je problem u mnoštvu odg...
17.05.2023 Vidi više

Abbey DLD koledži - London, Kembridž, Mančester -...

Akademski programi: IGCSE, GCSE, A-level, Foundation Program Stipendije: 20% zagarantovanog popusta ( 6 600 GBP) za IntegralEdu studente za upis u septembru 2022. u Abbey DLD London i Manchester...
20.06.2022 Vidi više

Jedan od vodećih nezavisnih koledž David Game Coll...

Integral Edu vam pruža mogućnost da razgovarate direktno sa predstavnicom David Game College , jedan od vodećih nezavisnih koledža završnih godina (Sixth Form colleges) u Londonu. Gospođica Tat...
18.01.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.