Provedite svoj letnji raspust u „Vrtu Engleske“. Rezervišite svoje mesto SADA!

07.05.2019

Earlscliffe nudi specijalizovane rezidencijalne kurseve engleskog jezika i akademsku pripremu za decu uzrasta od 8 do 17 godina.


Earlscliffe nudi specijalizovane rezidencijalne kurseve engleskog jezika i akademsku pripremu za decu uzrasta od 8 do 17 godina. Sedište mu je u Folkestonu, u okrugu Kent, „Engleskom vrtu“, blizu Londona i londonskih aerodroma. Earlscliffe se nalazi na obali i tokom vedrih dana možete čak videti Francusku!

Još od 2002, Earlscliffe organizuje kurseve za mlade iz celog sveta, sa namerom da dođu i zajedno uče engleski u Engleskoj i iskoriste priliku da nauče nešto o drugim kulturama. Studenti imaju mogućnost izbora raznih stimulativnih kurseva za tinejdžere, koji se održavaju od početka jula do sredine avgusta.

Jedna od mnogih prednosti koju donosi Earlscliffe jeste personalizovana usluga – od prvog ostvarenog kontakta, do oproštajne žurke nakon završetka kursa. Oni ne iznajmljuju prostor u drugim školama ili upravljaju lancem letnjih centara – oni se fokusiraju na visoko kvalitetne programe u jednoj školi – samo u sopstvenoj.

Ovaj opšti kurs engleskog jezika u Earlscliffe je motivišuć, interaktivan i jedinstven. Maksimalan broj učenika je dvanaest. Opšti engleski je dizajniran ne samo da unapredi znanje jezika, već i da učini to koristeći UNESCO-va “Četiri stuba učenja”: učiti znati, učiti učiniti, učiti biti i učiti živeti zajedno. Istraživajući i diskutivajući o opštim temama, koristeći različite metode, studenti unapređuju sve četiri jezičke veštine (slušanje, govor, čitanje i pisanje), veštine kritičkog mišljenja, kao i veštine samostalnog i timskog učenja. Opšte teme će proširiti njihova znanja iz raznih oblasti, od istorije Glastonburija, preko klimatskih promena i prava dece migranata, do blogovanja, zdravog života i mode. Earlscliffe globalni kurs engleskog jezika je zaista “globalan” u svakom smislu te reči.

Ukoliko se i dalje pitate da li je Earlscliffe letnji jezički program pravi program za Vas ili Vaše dete, možda će Vam glavne prednosti ovog programa pomoći da se odlučite:

  • Lekcije engleskog jezika
  • Lekcije akademskih oblasti
  • Sportske i kulturne aktivnosti
  • Visokokvalitni smeštajni kapaciteti
  • Mogućnost polaganja IELTS testa
  • Potpuna integracija
  • Može se kombinovati sa drugim letnjim kursevima, npr. Global English, Mini-MBA™, Uni -Prep


Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da rezervišete svoje letovanje, ne oklevajte da se prijavite ovde: https://confirmsubscription.com/h/j/982D9289B913FB77

Ključne reči:

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.