Škola Taunton nudi deset stipendija „Foxcombe“ talentovanim međunarodnim studentima

10.05.2021

Uspešni kandidati dobiće popust od 25% stipendije


Škola Taunton nudi deset stipendija „Foxcombe“ talentovanim međunarodnim studentima iz celog sveta kao deo proslave 25 godina postojanja škole "Taunton School International". Uspešni kandidati dobiće popust od 25% stipendije.

Taunton-ov program stipendiranja otvoren je za svakog studenta u "Taunton School International" u dobi od 14 do 18 godina sa posebnim intelektualnim, umetničkim, muzičkim ili sportskim talentom. Ova nagrada prepoznaje izuzetne sposobnosti učenika i nudi priliku da se budu deo zaostavštine škole Taunton.

Prijave za stipendije razmatraće se do jula 2021. godine, a kako je na raspolaganju samo deset nagrada, preporučuje se studentima da prijave podnesu što je pre moguće.

Svi kandidati za stipendiju moraju prvo da polože test iz engleskog jezika i predaju ličnu izjavu između 300 - 500 reči u kojoj se navodi zašto sebe smatraju kandidatom za stipendiju. Moguće je da se kandidati prijave za najviše dve nagrade.

Krajnji rok za prijave za stipendije je petak 30. jul 2021.

O školi:
Međunarodna škola Taunton (Taunton International School) prima međunarodne studente više od 100 godina i sa toliko obrazovnih puteva koje možete izabrati, nema boljeg trenutka da nam se pridružite u našem velelepnom kampusu od 56 hektara u srcu prelepog Somerseta na jugozapadu Engleske.

Jedinstvena ponuda i porodični etos izdvojili su nas od mnogih drugih internata u Velikoj Britaniji. “Taunton International School” je inkluzivna, prijateljska, napredna i uspešna škola u kojoj se svim učenicima pruža izvanredno obrazovanje i podrška kako bi mogli da ostvare svoj puni potencijal.

U zavisnosti od starosti i nivoa engleskog jezika, međunarodni studenti će ući u pripremnu, stariju ili međunarodnu školu, gde škola nudi najveći raspon obrazovnih puteva na srednjem nivou u poređenju sa bilo kojom drugom školom u Velikoj Britaniji.

Da li želite diplomu jednog od top koledža u Velikoj Britaniji? Da li planirate da upišete neki od najboljih britanskih ili američkih univerziteta? Za više informacija o pojedinačnim stipendijama, pišite nam na info@integraledu.rs.

Poslati zahtev>>

Povezane vesti

Školovanje u Švajcarskoj i internati u Švajcarskoj...

Srednje škole u Švajcarskoj dugo se smatraju ulaznicom u svet budućih prilika za učenike iz svih krajeva sveta, uključujući i decu iz Srbije. Ove renomirane institucije privukle su elitu...
05.01.2024 Vidi više

Zašto se srpske porodice odlučuju za srednje škole...

U poslednjih nekoliko godina, sve veći broj srpskih porodica donosi hrabru odluku da šalje svoju decu u prestižne srednje škole u Engleskoj. Razlozi iza ovog izbora su raznovrsni, ali sv...
02.11.2023 Vidi više

6 razloga da izaberete srednju školu u inostranstv...

Čak i tokom osnovne i srednje škole, ali to nije toliko iznenađujuće kao što možda mislite na prvi pogled. Problem obrazovanja dece svima je na umu, ali je problem u mnoštvu odg...
17.05.2023 Vidi više

Abbey DLD koledži - London, Kembridž, Mančester -...

Akademski programi: IGCSE, GCSE, A-level, Foundation Program Stipendije: 20% zagarantovanog popusta ( 6 600 GBP) za IntegralEdu studente za upis u septembru 2022. u Abbey DLD London i Manchester...
20.06.2022 Vidi više

Jedan od vodećih nezavisnih koledž David Game Coll...

Integral Edu vam pruža mogućnost da razgovarate direktno sa predstavnicom David Game College , jedan od vodećih nezavisnih koledža završnih godina (Sixth Form colleges) u Londonu. Gospođica Tat...
18.01.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.