Specijalna prilika za stipendijuza srednje škole - 16 000 funti popusta godišnje na školarinu

29.03.2021


Škola “St. Bees” ima više od 430 godina tradicije, i jedna je od najstarijih škola u Engleskoj, i nova, moderna, škola “St. Bees” se oslanja na svoju tradiciju i svoje korene. Smeštena na rubu UNESCO-ove svetske baštine, nacionalnog parka “Lake District”, St. Bees nudi obrazovanje i okruženje bez premca za učenika uzrasta od 11 do 18 godina. Dostupni programi su GCSE i A-nivoi. Kroz globalni program (Global Awareness Programme) svaki učenik uči osnovne životne veštine koje će mu pomoći da razviju samopouzdanje, prezentaciju, sposobnost rešavanja problema i timskog rada, nešto što mnoge škole ne pokrivaju. Škola ima jedinstveni “Fusion” koncept, spajanje akademske strogosti britanskog kurikuluma zajedno sa zapadnjačkim osobinama timskog rada i vođstva, uz naporan rad, i dubinom i odlučnošću istočnjačke škole obrazovanja. Kroz nastavni plan i program Fusion, škola St Bees pruža priliku za izučavanje matematike na izuzetno uspešan, inovativan i pionirski način.

GSCE i A-nivoi su programi koji nude mogućnost da se detaljno istraže određena područja interesovanja, i nešto je zbog čega je britanski obrazovni sistem toliko poznat i poštovan širom sveta. Na izbor se nudi bogat izbor predmeta. Učenici biraju iz širokog spektra od preko 100 klubova i aktivnosti, vođeni fantastičnim ličnim nastavnicima. Ove aktivnosti su ciljane, rigorozne i inkluzivne, i pripremaju učenike da život vide kao obrazovno putovanje.

Studenti mogu da biraju između aktivnosti u oblasti umetnosti i dizajna, obrazovnog obogaćivanja, izvođačke umetnosti, igre i hobiji, usluga, zdravlja i fitnesa, vikend programa itd.

Sport je sastavni deo života u školi “St. Bees”. Školski profesionalni i participativni programi omogućavaju učenicima svih starosnih grupa i nivoa da treniraju i da iskoriste fantastične mogućnosti i ponuđene sadržaje i da im podstaknu ljubav prema sportu za ceo život. St. Bees ima zavidnu sportsku reputaciju, kako u pogledu svog lokalnog, regionalnog i nacionalnog uspeha, tako i u razvoju profesionalnih sportista.

Školska plesna akademija “Legat” (Legat Dance Academy) dizajnirana je za talentovane i strastvene plesače koji teže i posvećeni su plesnoj karijeri. Učenicima predaju profesionalci svetske klase sa velikim iskustvom u ovojoj oblasti, i kao izvođača i kao nastavnika.

Postoje različiti tipovi stipendija dostupni akademskim kandidatima u 2021. koji mogu doprineti smanjenjem naknade i do 50% za školarinu i internat.

To su: stipendije za akademske studije, kreativne umetnosti, sport i inženjerstvo. Uz izdašnu stipendiju od 50% za školarine i smeštaj, međunarodni studenti stiču obrazovanje svetske klase po pristupačnoj ukupnoj godišnjoj ceni od 16.320 GBP.

Akademske stipendije (Academic Scholarships)
Kandidati mogu biti pozvani da polažu zaseban ispit.

Stipendije za kreativne umetnosti (Creative Arts Scholarships)
Stipendije za “Creative Art” dodeljuju se izvanrednim kandidatima koji se ističu u muzici, umetnosti ili scenskoj umetnosti.

Sportske stipendije (Sports Scholarships)
Sportske stipendije dodeljuju se izvanrednim, svestranim sportistima koji su postigli visok nivo kompetencije u sportu.

Inženjerske stipendije (Engineering Scholarships)
Inženjerske stipendije dodeljuju se izvanrednim inženjerima, onima koji vole STEM (science, technology, engineering and mathematics), posebno sa fokusom na robotiku, kodiranje i inženjerski razvoj.

Stipendija Full Circle za izuzetne studente (The Full Circle Scholarship for exceptional students)
Ova stipendija dodeljuje se samo jednom studentu svake godine, i to je najpoželjnija dostupna stipendija.

Da li želite diplomu jednog od top koledža u Velikoj Britaniji? Da li planirate da upišete neki od najboljih britanskih ili američkih univerziteta? Za više informacija o pojedinačnim stipendijama, pišite nam na info@integraledu.rs.

Poslati zahtev>>

Povezane vesti

Školovanje u Švajcarskoj i internati u Švajcarskoj...

Srednje škole u Švajcarskoj dugo se smatraju ulaznicom u svet budućih prilika za učenike iz svih krajeva sveta, uključujući i decu iz Srbije. Ove renomirane institucije privukle su elitu...
05.01.2024 Vidi više

Zašto se srpske porodice odlučuju za srednje škole...

U poslednjih nekoliko godina, sve veći broj srpskih porodica donosi hrabru odluku da šalje svoju decu u prestižne srednje škole u Engleskoj. Razlozi iza ovog izbora su raznovrsni, ali sv...
02.11.2023 Vidi više

6 razloga da izaberete srednju školu u inostranstv...

Čak i tokom osnovne i srednje škole, ali to nije toliko iznenađujuće kao što možda mislite na prvi pogled. Problem obrazovanja dece svima je na umu, ali je problem u mnoštvu odg...
17.05.2023 Vidi više

Abbey DLD koledži - London, Kembridž, Mančester -...

Akademski programi: IGCSE, GCSE, A-level, Foundation Program Stipendije: 20% zagarantovanog popusta ( 6 600 GBP) za IntegralEdu studente za upis u septembru 2022. u Abbey DLD London i Manchester...
20.06.2022 Vidi više

Jedan od vodećih nezavisnih koledž David Game Coll...

Integral Edu vam pruža mogućnost da razgovarate direktno sa predstavnicom David Game College , jedan od vodećih nezavisnih koledža završnih godina (Sixth Form colleges) u Londonu. Gospođica Tat...
18.01.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.