Švajcarski internat sa ekskluzivnom stipendijom za srpske studente

13.06.2023

Prestižna škola Saint Charles dodeljuje 2 stipendije u iznosu do 16,600 CHF za srpske đake od 13 do 14 godina.


Koledž će obezbediti stipendije do 16,600 švajcarskih franaka srpskim studentima za upis septembar 2023. / januar 2024.

Koledž je poznat po stopi uspeha od 100% na ispitima švajcarske mature i jakim dvojezičnim programima. 

100% uspeha na ispitima švajcarske mature dokaz je da je škola s razlogom poznata po najvišim rezultatima učenika. Koledž nudi dvojezično obrazovanje – na engleskom i francuskom jeziku, kao i sticanje diplome na međunarodnom obrazovnom programu IB (International Baccalaureate).

Među diplomcima Sent Čarls koledža su biznismeni i javne ličnosti, poput šefa međunarodnog poslovanja giganta Victorinox Christophe Lachat, olimpijskog šampiona u jahanju Steve Gerda i 3 generacije čuvene švajcarske porodice Burris, koja je među najvećim duvanskim proizvođačima u Švajcarskoj.

 

O školi Saint-Charles:

Smeštena u srcu Evrope, u prelepom švajcarskom gradiću Porrentruy, ova škola pruža bezbednost malog grada sa lakim pristupom svim kulturnim dobrima. Osnovana je 1897. godine i od tada dočekuje internacionalne đake uzrasta od 10-19 godina.


Pored akademskog uspeha, nastavnici ove škole odlično poznaju svako dete, brinu o njihovom opštem razvoju i dobru. Svaki razred ima od 10-14 učenika, što osigurava posvećenost svakome ponaosob. Učionice su svetle i tehnološki moderno opremljene. Osim školskih prostorija, škola raspolaže sa vrhunskim smeštajnim jedinicama koje su dodatna prednost za đake koji tu borave u toku školske godine.


Ovo je dnevna škola za oko 200 učenika, ali i puni internat. Od akademskih programa, škola pruža osnovno, srednje obrazovanje i letnje programe. Postoje dva puta ka sticanju diplome: Švajcarska matura i International Baccalaureate (IB). Program švajcarske mature je dvojezični, nastava se održava na francuskom i engleskom i siguran je put ka top 10 švajcarskih univerziteta, dok se IB program predaje na engleskom i diplomcima omogućava pristup univerzitetima poput Kembridža ili Stenforda.

 

Za više informacija o stipendijama i procedurama prijave kontaktirajte kancelariju Integral Edu putem imejla info@integraledu.rs ili nas pozovite na 060 062 28 93.

Povezane vesti

6 razloga da izaberete srednju školu u inostranstv...

Čak i tokom osnovne i srednje škole, ali to nije toliko iznenađujuće kao što možda mislite na prvi pogled. Problem obrazovanja dece svima je na umu, ali je problem u mnoštvu odg...
17.05.2023 Vidi više

Abbey DLD koledži - London, Kembridž, Mančester -...

Akademski programi: IGCSE, GCSE, A-level, Foundation Program Stipendije: 20% zagarantovanog popusta ( 6 600 GBP) za IntegralEdu studente za upis u septembru 2022. u Abbey DLD London i Manchester...
20.06.2022 Vidi više

Jedan od vodećih nezavisnih koledž David Game Coll...

Integral Edu vam pruža mogućnost da razgovarate direktno sa predstavnicom David Game College , jedan od vodećih nezavisnih koledža završnih godina (Sixth Form colleges) u Londonu. Gospođica Tat...
18.01.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.