Top 5 letnjih uzbuđenja za Vašu letnju kamp avanturu u Londonu!

20.05.2024

Ovaj vodič otkriva 5 nezaobilaznih mesta koja će Vašu letnju avanturu - jezički kamp u Londonu pretvoriti u nezaboravno sećanje.


Letnji kamp u Londonu? Kakva sreća! To je fantastičan način da doživite grad u bezbednom i društvenom okruženju! Pripremite se za nezaboravnu avanturu prepunu istorije, kulture, beskrajne zabave i prilike da poboljšate svoje znanje engleskog jezika u dinamičnom i interaktivnom okruženju! Ali s toliko toga što možete iskusiti koristeći svoj novostečeni engleski, gde početi?

Ovaj vodič otkriva 5 nezaobilaznih mesta koja će Vašu letnju avanturu - jezički kamp u Londonu pretvoriti u nezaboravno sećanje.

London zove: nezaobilazna mesta na letnjem kampu
London se može pohvaliti upečatljivim znamenitostima i skrivenim draguljima, Vaš letnji kamp je usmeren na maksimalno uživanje. Ovaj vodič se fokusira na uzbudljiva, interaktivna iskustva koja će Vas ostaviti punim energije. Naravno, uvek ima mesta za malo istorije i kulture, i šta je bolje nego učiti koristeći engleski jezik u realnim situacijama!

Prva stanica: zaronite u prošlost Londona - Britanski muzej i Harry Potter Preokret!
Britanski muzej je riznica svetske istorije, ali hajde da ga učinimo posebno zanimljivim. Upustite se u tematsku potragu za blagom, tražeći mumije, samurajska oklopna odela i druge fascinantne artefakte. Misliš da možeš pronaći Kamen iz Rozete? Pobednik dobija pravo na hvalisanje, a možda i kamp nagradu! Bonus: Vežbajte svoj engleski tako što ćete postavljati pitanja osoblju muzeja o eksponatima ili opisivati svoje omiljene nalaze prijateljima iz kampa.

Druga Stanica: Vinite se iznad grada i istražite Južnu obalu - Londonsko oko i zabava u blizini!
Imajte uzbudljivu vožnju na Londonskom oku, ogromnom panoramskom točku koji nudi spektakularan pogled na grad. Uočite ikonične znamenitosti poput Big Ben-a i Bakingemske palate dok se grad pruža ispod vas. Nakon toga, uputite se ka Južnoj obali, živopisnom rečnom području koje vrvi od uličnih izvođača, žive muzike i pop-up marketa. Izazovite prijatelje na partiju mini-golfa ili uzmite ukusni sladoled i uživajte u letnjim vibracijama. Unapredite svoj engleski: Započnite razgovore sa lokalnim stanovništvom, naručite svoj sladoled na savršenom engleskom i opišite neverovatan pogled sa Londonskog oka svojim prijateljima sa kampa.

jezički kamp u Londonu

Treća stanica: Putovanje kroz vreme u Londonskoj kuli i uzbudljiva igra!
Londonska kula je prepuna istorije, ali hajde da je učinimo interaktivnom! Podelite se u timove i učestvujte u "Jezivoj Igri". Svaka soba predstavlja istorijski izazov: dešifrujte tajne kodove koje su koristili zatvorenici, identifikujte srednjovekovne sprave za mučenje (ne brinite, to su replike!) ili se čak obucite kao Yeoman Warder i recite zanimljivu činjenicu o Kuli na engleskom. Tim sa najviše bodova pobeđuje! Jezička prednost: Testirajte svoj novonaučeni engleski vokabular objašnjavajući izazove svojim saigračima i opisujući istoriju Kule svojim rečima.

Četvrta Stanica: Osvežite se u SEA LIFE London i istražite okolinu!
Pobegnite od letnje vrućine i zaronite u podvodnu avanturu u SEA LIFE London. Divite se kaleidoskopu morskog života, od razigranih pingvina i gracioznih ajkula do hipnotišućih meduza i šarenih koralnih grebena. Ne zaboravite da se slikate sa ogromnom morskom kornjačom! Nakon toga, istražite okolinu. Možda pronađete skriveni park savršen za piknik ili nabasate na neobičan muzej posvećen jedinstvenoj londonskoj strasti. Pitajte osoblje u SEA LIFE Londonu zanimljive činjenice o morskim stvorenjima na engleskom i podelite svoja otkrića sa prijateljima iz kampa.

Peta stanica: Opustite se na Camden marketu i oslobodite svoju kreativnost!
Camden market je vibrantna eksplozija prizora, zvukova i mirisa. Istražite lavirintske štandove prepune neobične mode, ručno rađenih suvenira i internacionalne ulične hrane. Stavite svoju kreativnost na test i dizajnirajte sopstvenu majicu sa temom Londona ili učestvujte u radionici ulične umetnosti koju vodi lokalni umetnik. Na Camden marketu ima ponešto za svakoga, a vibrantna atmosfera će vam sigurno izmamiti osmeh na lice. Engleski na Delu: Cenkajte se za suvenir na engleskom (naravno, u dobroj nameri!), pitajte vlasnike štandova o njihovim proizvodima i opišite svoju umetničku kreaciju svojoj kamp ekipi.

London Vas čeka: Vaša letnja kamp avantura počinje!
London je grad koji čeka da bude istražen, a sa ovim vodičem kao vašim početkom, vaše letnje kamp iskustvo će biti nezaboravan spoj uzbuđenja, istorije, otkrivanja i značajnog poboljšanja vaših veština engleskog jezika. Zato, spakujte avanturistički duh, zgrabite svoju kamp ekipu i spremite se da stvorite uspomene koje će trajati zauvek!

 
Naša grupna ponuda je po najpovoljnijoj ceni za centralnu lokaciju u Londonu i odličan balans niske cene i sigurnosti putovanja u grupi sa iskusnim liderom grupe!

Kontaktirajte nas da saznate više: +381600622893 ili s.jeremic@integraledu.rs.

 

Povezane vesti

Letnji kampovi u inostranstvu sa pratnjom

Bez obzira na to koji tip letnjeg kampa izaberete, koristi stečene takvim iskustvom ogromne su, a neke od njih opisane su u ovom članku. Grupa sa zajedničkim snovima i interesima, sa kojom istražujet...
14.12.2023 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.